***SUPERDIETA 34 ***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

well, pe mine ma puteti trece la categoria

pai Delphinas, daca nu esti suparata cu nimeni de ce o ignori in mod deliberat pe Alintata cand enumeri fetele de pe topic?

a, si faza cu spalatul rufelor in public -nici pe asta n-o pricep; atata vreme cat s-a creat o stare de tensiune care e resimtita si de celelalte de pe topic inseamna ca ceva exista acolo, in "privat", clocoteste pe acolo si pe topic ies aburi.

e clar, scrie pe mine.macar am logica macar.

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

april nici gand sa fii
mesajele private pt asta sunt facute, sa nu se scrie tot pe topic...daca eu am un secret fata de voi ce tre sa-l stiti voi?? fiecare din noi are secrete...si pt asta folosim PM sa ne spunem personal ce avem de spus. dar daca unii nu pricipesc...problema lor.
cine e personaju de care zici? mie nu-mi apare asa ceva la mine pe monitor.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

apoi daca ce ai de spus personal pe privat aduce si jigniri, cred ar trebui sa stie si administratorii....

Mergi la inceput

a_alinta Trimis la: - 05/11/2008 : 18:48:58 delphinas, nu am vrut sa spun ca l-ai provocat tu pe individ... departe de mine gandul asta!!!! ma refeream ca noi femeile cateodata ii provocam pe barbati prin ce alegem sa purtam ca imbracaminte....
acum daca ai pus pe tine o fusta cu slitul in fata... nu ai pus-o ca sa iti ascunzi picioarele.... eu asa vad lucrurile...se pare ca n-ai inteles ce am vrut sa transmit...le vezi naspa, total eronate
april16 Trimis la: - 08/12/2008 Imi pare rau ca pe-aici s-au zis vorbe grele de asta am zis ca ma simt cu musca pe caciula, da? nu de altceva.
Delphinas Trimis la: - 08/12/2008 plangeam singura in fata monitorului ca fraiera de fiecare data cand intram si imi aminteam de ce a zis alintata. pt ca nu ti-am dat peste nas din prima si am inghitit in mine mizeria ce ai putut sa o spui. de asta plangeam in fata monitorului.
bretonica Trimis la: - 07/12/2008 ...AM DE GIND SA MA RETRAG OFICIAL DE LA SUPERDIETA... Delphinas Trimis la: - 07/12/2008 eu te urmez nici decum sa o influentez eu pe bretonica sa plece de la subiect, da? sa-ti fie cat se poate de clar asta.
sper ca te-ai lamurit acum. a fost doar vina ta. poate iti amintesti de aceasta zicala "de taceai, filozof ramaneai". ti-ai aeriti gura cu niste porcarii si ai reusit sa jignesti un suflet care la 20 de ani a fost abuzata de un barbat de peste 50 de ani, fara sa-l provoc sau mai stiu ce tampenii iti trec prin cap. singura modalitate de a ajunge in suceava din siret era sa iau ocazie. nu aveau atunci autobuz sau alt mijloc de transport in comun. trebuia sa ajung in iasi, mi se terminase perioada de practica arheologica. si am optat sa merg cu acest barbat mai in varsta, gandindu-ma ca e serios. si numai serios nu a fost. stii ce inseamna sa fii la un pas de a te da jos din mers dintr-o masina numai sa nu isi bata joc cineva de tine? nu cred. nu iti doresc asta. Dumnezeu mi-a luminat mintea si i-am spus individului povestea invers: tatal meu sa o abuzeze pe fata lui. i-a trecut orice gand.
ca m-am imbracat cu fusta cu slit in fata ca sa-mi arat picioarele...esti dusa, sincer. daca tu crezi ca ma poti pune in aceeasi oala cu cele de pe centura, TE INSELI AMARNIC.poate tu faci asa, eu in nici un caz. m-am imbracat cu acea fusta ca e foarte comoda pt serviciul meu, e foarte practica, ma simt excelent de bine in ea, NU SA-MI ARAT PICIOARELE CUM CREZI TU.
si sa-mi spui ca incep sa seman cu o fosta colega de-a voastra de la superdieta. stiu cine e. m-am documentat. compari lumea prea cu multa usurinta. prea te avanti tu sa-ti dai cu parerea. daca nu iti convine de mine, ti-am mai zis, fa pas cand vezi numele meu. la fel voi face si eu cu tine.

Mergi la inceput

well, macar stim exact cum stau lucrurile!

si acum , vorba scripturii: cine se stie fara pacat sa ridice primul piatra!

Eu nu pot sa zic decat atat: o stiu pe alintata de aproape un an, chiar daca numai de pe forum. E un om cald si care nu cred ca a facut niste afirmatii cu intentia de a jigni. de altfel se si vede ca nu asta a fost intentia ei

Mie imi pare rau Delphinas ca in loc sa rezolvam o situatie alegi sa ignori o persoana. E o cale care pana acum nu s-a dovedit benefica in rezolvarea unei situatii conflictuale. Daca ignori cu buna stiinta un lucru nu inseamna ca nu exista.

Nu sunt avocatul nimanui aici pentru ca fiecare sunteti suficient de mature. Insa as vrea ca atata vreme cat suntem un grup sa rezolvam problemele daca exista si nu sa ne prefacem ca totul e fain frumos cand de fapt nu e asa.

April

Mergi la inceput

neatza!
din pacate toata povestea asta mie imi lasa un gust amar...
suntem persoane diferite, si tocmai asta e farmecul grupului, sa ne impartasim gandurile... nu sa mergem pana in panzele albe cu interpretarile noastre... si nu sa ne jignim....
cu limbajul pe care delphinas l-a folosit in mesajul privat adresat mie, consider ca a depasit limita bunului simt...
ideea acestui forum pleaca de la respect... daca nu il avem, consider ca nu avem ce cauta pe aici...

sa aveti o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Mersic April, ai dreptate!
Inca nu suntem prietene, ca nu avem ce ne spune! Suntem mici inca!
Nici eu nu-i rup (in general, cu fffffff mici exceptii!) foile cand scrie urat. Pentru ca asa e, trebuie sa vrea si ea sa scrie frumos, oricat as vrea eu altfel!
Deocamdata asteptam vacanta.... Nu stiu ce sa fac cu Mosul... Sotul zice ca sa nu primeasca de la noi nimic (pt ca de la bunici sigur va primi!), dar parca.... e totusi Craciunul, magia sarbatorilor, a iertarii, a bucuriei.... Nu stiu! Ca pedeapsa pt cele intamplate, i-am confiscat cele de la Mos Niculae si i-am spus ca le va reprimi at cand le va merita.... Ma gandeam sa procedez la fel si de Craciun; tocmai pt a nu umbri prea mult bucuria! Nu stiu cum e mai bine.... Ratiunea spune ca merita sa-si ia pedeapsa, inima insa..... deh, numai mama sa nu fi!
O sa vad ce inspiratie o sa am.

Pupici la fete! La toate! Si mai lasati discutiile! Ce-a fost a fost! Hai, mai bine spuneti de bine, ca vine Craciunul! Si in plus rugati-va mult, mult de tot pentru Aida! Aici sa va canalizati gandurile, spre bine, lasati "prostiile"!

Inca o data un mare!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Am uitat! Ana e in clasa a doua! Va face in martie 9 ani! Valeu ce mare e!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

well ...
in seara asta cica am "iesire intre gagici" -va dati seama ca o sa dau iama in interzise ca doar fara papa bun o intalnire intre gagici nu merge
vad ce fac ca deja fac AMR-ul pana la Craciun, mai e nitel , poate fac totusi o concesie si tin o saptamana de superdieta-faza II insa ca nu pot numai legume si fructe si dupa aia sa ma arunc in sarmale si cozonaci.

Alintata, te cred, insa Anuska are dreptate... e mai bine sa gandim pozitiv si sa trimitem niste ganduri bune catre Aida noastra, stiti bine ce fire are draga de ea ...io-s convinsa ca daca era prin preajma avea niscavai pt spinarile noastre, sa ne saturam de atata "scarmanat"

Anuska, cu Mos Craciun nush ce sa-ti zic, ar mai avea timp sa isi mai "spele" din pacate pana atunci. Si eu as inclina sa gandesc cu "sufletul" mai degraba rational...In plus, stii ce memorie au copii, nu se stie ce asocieri face daca nu primeste nimic...Eu acu ' incerc sa te induplec de tot

Cand ai timp poti sa iti arunci un ochi si pe cartzulia asta
http://www.scribd.com/doc/101213/Ana-Savin-Totul-se-intampla-inainte-de-6-ani
E scrisa de o tipa desteptutza care ilustreaza niste concepte destul de vehiculate azi apropo de parenting, nu e foarte originala adica. Insa e una din primele lucrari aparute in RO care pune accent pe modul in care pot influenta mai tarziu deprinderile din copilaria "mica".Cred ca are si o sectiune despre pedepse

Acestea fiind spuse va pup pe toate de nu va vedeti si revin dupa weekend cand sper sa gasesc pe aici o atmosfera plina de armonie

April

Mergi la inceput

fetelor, cata dreptate aveti!

aida, ma gandesc la voi!!!! va tin pumnii, sa fie totul bine!!!

Mergi la inceput