***SUPERDIETA 34 ***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

fetelor, cata dreptate aveti!

aida, ma gandesc la voi!!!! va tin pumnii, sa fie totul bine!!!

alina

...buna la fetize...eu gindesc la fel ca fetele..e timpul sa stergetzi cu buretele tot,nu tin nici eu partea nimanui,dar sincer amandoua suntetzi doua fete de nota 10...imi pare rau ca s-a ajuns aici,dar se poate trece peste eu zic...si intr-adevar trebuie sa fim alaturi de AIDUTZA noastra..ea stia mereu cum sa ne impace daca careva(eu)se supara..pupici multzi AIDUTZEI..are nevoie de multa putere..este tot mai greu..din ce in ce mai greu...AIDUTZA SCUMPA FII TARE,TARE

Mergi la inceput

...delphinus,pe unde umbli???..azi am lucrat pina tarziu...dupa care am fost la sala..si uite asa o trecut ziua

....SHI TE MAI VEAU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

bretonica, perfect de acord cu tot ce ai spus!
hai sa ne pregatim pentru Craciun! hai sa fim calde si bune...
si sa ramanem mereu asa, bune prietene cu toate!

Mergi la inceput

Citat:

bretonica, perfect de acord cu tot ce ai spus!
hai sa ne pregatim pentru Craciun! hai sa fim calde si bune...
si sa ramanem mereu asa, bune prietene cu toate!

alina

..esti o dulce...eu sunt tot cu gandul la aidutza...imi vine numai sa pling...am lacrimi in ochi mereu...nici nu se poate imagina durerea prin care POATE trece..DOAMNE DE AI FACE UN MIRACOL,ptr mititica kissy...DOAMNE CE BINE AR FI..am crezut astazi vorbind cu un doctor oncolog din Roma,la cerintza aidutzei ca poate ne v-a da ceva vesti bune...ca ar mai fi o sperantza....in schimb....nimic.....ESTE O FATA CU O FORZA DE NEDESCRIS AIDA NOASTRA...te admir si sunt cu gindul si sufletul mereu linga tine...DUMNEZEU E MARE..sa mai speram totusi....

Mergi la inceput

noapte buna la fetize...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Anuska, eu zic ca poti gasi si alte pedepse. De ce sa-i ascunzi cadourile aduse de Mos Nicolae sau sa nu-i aduca Mos Craciun nimic??? Eu zic ca e prea mare pedeapsa pentru un copil . Cu Mosul de la 8 ani nu se va mai intalnii niciodata dar de scris o sa aiba timp toata viata

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

buna dimineatza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 77ADA spune:

Citat:

, eu capitolul 1 n-am apucat sa-l citesc
dar eu zic sa nu te grabesti... eu acum un an , cand alaptam aveam o pofta de dulce extraordinara, pe care mi-o potoleam cu inghetata
facuta de mine...lapte , oua si zahar...probabil ca asta simtea organismul meu ca are nevoie in perioada aceea... de mandra mea ce sa iti spun .. ca pana in ziua de azi nu a avut nici o problema de sanatate..
asa ca mai ai rabdare un pic....
ca eu am ramas grasa, asta deja e alta poveste dar ca alex e sanatoasa e mult mai important!
te asteptam cu povestea ta, nu de slabit, de viata!

alina

Neatza la cafea fetelor,

Din pacate ieri nu am putut intra (curatenie generala in casa, , bebe vioi si la final mami terminata).
Alina, cu poftele de dulce stau bine in sensul ca as manca tone de cioco Ma bucur ca ai un copil sanatos si sper ca si al meu sa fie la fel, ca nu cred ca e nimic mai rau pe lumea asta decat sa iti vezi sufletelul chinuit!
Povestea mea de viata e simpla: sunt jurist (de fapt am 2 facultati la activ - am terminat intai filologie - ale tineretii valuri - dar cum ca profesor mori de foame, am comis si a doua facultate), sunt casatorita, am un baietel - Matei - care s-a nascut de ziua mea anul acesta (desi nu am planificat asa, dar asa a vrut Doamne Doamne).
Cu rabdarea insa stau taaareee prost ... dar copilul e mai important asa ca trebuie sa pot sa am rabdare!
Aida, Dumnezeu sa fie cu tine si sa-ti ajute acum, cand ai atata nevoie!
Anuska, inteleg eu gresit sau copila scrie urat???
Daca da (scuze, dar sunt cam aglomerata cu treaba, fi-miu nu doarme prea mult asa ca nu prea am vreme sa citesc istoricul), stai linistita! Am cel mai nasol scris din lume - desi am talent la desen, cu caligrafia am stat ORIBIL tot timpul si am supravietuit! In plus, gandeste-te ca poate se va redresa in timp - scrisul sufera modificari pe tot parcursul vietii si niciodata nu se stie ...
pe toate si mai vorbim!

Mergi la inceput

neatza si de la mine!
si eu tot cu cafeaua in fata, dar a mea e prima

dana, superb cadou de ziua ta!!!
iar la capitolul rabdare ...cred ca majoritatea mamicilor la primul copil traiesc sentimentul asta... ai sa vezi cata rabdare vei avea la al doilea
frumoase profesii ti-ai ales!

aida,

Mergi la inceput

silvana, cum mai esti cu sanatatea?
ai terminat antibioticele?

Mergi la inceput