***SUPERDIETA 34 ***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ooooooo da, am terminat cu antibioticele demult, trebuia sa merg la control dupa 10 zile si cand am sunat mi-au zis ca nu mai au locuri doar la anu dar eu ma simt ok cu problema aia dar m-or apucat durerile de spate ... si conform bancului cand fu tica nu fu tache, cand fu tache nu fu tica si asa mai departe

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

wow dragelor , dar chiar ca ati avut furnicaturi la degetele ... merg sa citesc

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

te pupacesc de nu te vezi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Uite asa am gasit intelegere la fete! Iupiiiiiiiiiiiiii!
Imi place acum sa va vad ca sunteti toate !
Ada, ai inteles gresit! Problema scrisului urat e minora! O sa se remedieze in timp sau nu (desi eu visez la prima varianta ). A mai mare problema e cu minciuna si ascunsul..... Aici sunt eu tare amarata.
Silvana, asta e dilema mea, ca mai mult ca sigur la anul Mosul n-o sa mai fie cel de anul asta; ca probabil deja stie ceva de acum, insa nu e convinsa inca...
Deh! O sa vad ce o sa fac.... mai e ceva timp.

Altfel, i-am facut celei mici costum de craciunita (mai am nitel de lucru) si a iesit super! (na, ca-mi murii laudatorii! )
O sa fac poze la serbare, care e marti, si o sa va astept laudele!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Aida
Poze cu noi

Iubita, un mare la tine!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

anuska, eu te laud de pe acum, daca l-ai facut cu manutzele tale
dar abia astept sa vad si poze...

silvana, si spatele de la ce te doare?

aida, n-ai terminat de citit?... ce ati hotarat pentru matza?

abia o astept pe april sa ne spuna unde se refugiaza ea in fiecare week-end....

numai bine la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

fetele, vin si eu cu o intrebare?
mai tine cineva superdieta?.... ca eu una ma simt deja de mult off topic.... adica tot ce spun pe aici nu are nici o legatura cu subiectul...

si nu de alta , dar imi vine sa va intreb ce pregatiti de Craciun
dar ma simt de parca dau cu bata in balta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Alina draga stai linistita ca nu dai cu bata in balta cu nici o intrebare eu inca nu m-am gandit ce o sa fac de Craciun, momentan caut brad mic, dar mic, ca nu am spatiu pentru unu mare.

Pai spatele ma doare din multe motive, odata ca, coloana mea e stramba ceea ce nu e chiar asa grav, problema grava e ca intre ultimele vertebre nu mai exista nimic si atunci ele se freaca una de alta, apasa pe nervu sciatic si de acolo si durerile de picior ...

Pup fetele, o duminica frumoasa va doresc

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

tzop si eu!

vad ca ati avut ceva activitate pe weekend. Eu la casutza de la tzara evadez, unde e liniste si pace, ne mai clatim creierii cand iesim din Bucurestiul cel zgomotos. Atata doar ca nu e inca zapada, insa am facut un foc zdravan in soba si am pus mere la copt in cuptor si asa atmosfera a devenit faina.

Anuska, noi speram sa te induplecam cu Mosu ', vad ca deja te-ai inmuiat. si zici foarte bine, la anu' s-ar putea ca Mosu deja sa fie "poveste pt copii mici", hai, las-o sa mai traiasca mirajul anul asta.

Alintato, de superdieta nu pot sa zic ca ma tin, mananc mai ponderat si mai "subtire". Insa la faza cu pregatirile de sarbatori...eheeeeeeeeeee, pt mine sunt o perspectiva indepartata. Asta pt ca mai intai tre sa fac un smotru in casa (offf), iar in al doilea rand nici nu prea ma omor cu bucatareala. DAR: mama face sarmale si carnati, socrella face cozonac, cred ca eu mai trantesc o friptura si o salata de beuf si asta e meniul festiv. A, si totul asezonat cu niste vin fiert -neaparat!

Silvanico, no hai sa ne luam de mana cu problemele de coloana. Doar ca la mine sunt in partea superioara, cred ca spondiloza scrie pe mine...de aici cred ca si durerile de cap. Dar nici de gimnatica nu ma tin, deci ar fi cazul sa nu ma plang, ca am mare parte din vina.

Bretonici-cam rarutz pe la noi!

Aida draga mea, sunt cu gandul si sufletul la voi!

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Ada, apropo de pofta de DULCE. Eu stiu ca atunci cand ai pofta mare de dulce inseamna deficit de Crom. Caut acuma, ca aveam un mail in care era explicat cum e treaba cu "poftele " si cu necesarul de minerale din corp si postez aici, ca era interesant.

April

Mergi la inceput