***SUPERDIETA 34 ***
Raspunsuri - Pagina 8
77ADA spune:
Neatza la cafea (fara cofeina, in cazul meu, desigur),
Dragelor, si eu cred ca 1 faza a Superdietei e cam complicata pentru o mami care alapteaza (desi au existat in istoria acestei superdiete mami care alaptau si au tinut-o, ex. Mamidestefan, cap. 1).
Cu toate astea, pana ce il diversific pe Mateias, o sa incerc o varianta mai light de dieta: fara dulciuri, grasimi, prajeli, cat mai multe fructe si legume (pana acum nu am putut ca eram inca in perioada de colicei).
ORICUM, DE INTRAT O SA MAI INTRU SA VAD CE MAI FACETI! Acu' ca ne-am cunoscut, nu scapati asa usor!
a_alinta spune:
dana , eu capitolul 1 n-am apucat sa-l citesc
dar eu zic sa nu te grabesti... eu acum un an , cand alaptam aveam o pofta de dulce extraordinara, pe care mi-o potoleam cu inghetata
facuta de mine...lapte , oua si zahar...probabil ca asta simtea organismul meu ca are nevoie in perioada aceea... de mandra mea ce sa iti spun .. ca pana in ziua de azi nu a avut nici o problema de sanatate..
asa ca mai ai rabdare un pic....
ca eu am ramas grasa, asta deja e alta poveste dar ca alex e sanatoasa e mult mai important!
te asteptam cu povestea ta, nu de slabit, de viata!
Brigit spune:
Dragelor,
va rog din suflet sa fim langa Aida. E un topic deschis la Generale, sunt putine amanunte despre puiul mic, care este din nou tare greu incercat .
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130646
Eu cred in puterea rugaciunii...si sper din tot sufletul ca Bunul Dumnezeu sa faca o minune...
April
bretonica spune:
bai,dar stiu ca a-ti scris astazi,nu gluma...in dorul vechiurilor timpuri.....ceea ce nu-mi prea place e ca inca nu a-ti pus punct la vechea poveste...pai nu de mult ma apucasem sa va cint pe topic,"SA FIE PACE IN LUME"..si voi inca mai continuati...mi-ar fi parut bine sa v-a fi clarificat si sa nu fitzi suparate una pe cealalta...dar vad ca nu a-ti ingropat securea inca...eu cred ca daca delphi a scris in pvt,a facut-o sa nu se mai continue povestea pe topic...nu din alt motiv...si crede-ma alintato,este o fata de nota 10 ,delpinusha noastra...stii ca de multe ori aparentzele inseala...se poate intzelege gresit o exprimare scrisa..se poate gresi...asta e...dar se poate si ierta..ce sens are,de a continua "jignirile"...mi-ar place sa stergetzi totul cu buretele,pentru ca amindoua suntetzi doua fete minunate..toate de pe acest topic in fond suntem...daca v-am gresit cu ceva cer SCUZEEEE...mi-am dat si eu cu parerea...pup dulce la fetizeee
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui a_alinta eu una n-am inteles ce inseamna!? melodia si filmul sunt intr-adevar deosebite, dar ce spune fetita acolo, zau ca nu mi se pare normal pentru varsta ei... alina |
...AFECT,DRAGOSTE..PRIETENIE....ESTE GLASUL UNUI INGERAS...de ce trebuie sa analizezi mereu tot-ul tu?...asa ne spunem noi ca ne vrem bine
a_alinta spune:
eu cred ca povestea ar trebui sa se continue pe topic... ca aici a inceput..
si se pare ca nu ai citit totul in mesajul meu....
faptul ca a folosit privatul pentru a ma jigni..
chiar , nu esti curioasa ce mi-a scris!?!
ca vocea este a unui ingeras, nu contest asta.. eu spuneam ca nu mi se pare normal ce spune pentru varsta ei...
si , da ! asta sunt eu.. analizez totul, din pacate.. si imi spun parerea... te-am jignit cumva, prin asta?
eu sper ca nu
bretonica spune:
...pe mine chiar deloc nu m-ai jignit..ce-ti trece prin cap...iar ceea ce ti-a scris,nu am de unde sti...si nu ma intereseaza,sunt problemele voastre...eu mi-am dat numai cu parerea...este alegerea voastra ce face-ti dupa..va pup ca trebuie sa o tai...ciao fetizeleeeeeeeeeeeeeee
Delphinas spune:
MIMUSHEL SHI TE MAI VEAU!!!
cine se cearta cu cine? disputa? cine cu cine?
eu nu ma cert cu nimeni, sunt mai vesela ca oricand. are cineva ceva cu mine? nu cred. eu sunt tare buna si va iubesc pe toate care sunteti aici: bretonica, aida, april, anuska, ada dragele mele iubite.. uite asa cate unu la fiecare.
stiti ce urat e ne spalam rufele in public...nu aveti idee....oare unii oameni sunt cu siguranta DAAAA!!!
poze, Just Me
ambitioasa
Delphinas spune:
www.trilulilu.ro/olariucrinuta/ebaa6e0e1d1f61" target="_blank">SINCERITATE DE COPIL
special pt voi...bretonica, aida, anuska, ada, april
poze, Just Me
ambitioasa