***SUPERDIETA 34 ***
Raspunsuri - Pagina 7
a_alinta spune:
anuska, in ce clasa e ana? a doua, cum zice april?...bine le zici tu, april, din punct de vedere al copilului care isi face lectiile....de aia imi place topicul asta ca putem invata atatea una de la alta ...
eu una am uitat ce mi s-a intamplat in scoala primara, dar recunosc ca l-am terorizat pe andrei al meu , care e mai mare cu 5 ani decat ana, cu scrisul caligrafic!!!!... nu m-am indurat sa ii rup nici-o pagina , desi merita de mii de ori la cat de urat scria, dar recunosc ca strigam la el... si strigam .. si strigam...!!!si uite asa, din strigate in strigate copilul ascundea ...si uita asa incepe minciuna ..prima data prin omisiune, cum bine spunea cineva pe aici
nu isi va intrepta scrisul dcat atunci cand va fi pregatita, eu nu am mai crezut vreodata ca se va intampla la andrei al meu lucrul asta, dar am ramas uimita ce frumos scrie acum, dupa ce am obosit sa il mai "terorizez"... deja ma obisnuisem cu ideea ca nu poate sa scrie mai frumos, dar acum imi dau seama, ca asa cum a zis april, nu stiu daca la el a fost ceva estetic, dar a venit cu varsta...
deci nu cum scrie e important, important e daca stie sa scrie si ce scrie restul vin cu timpul....
important este sa reusesti sa fii calma si sa nu strigi... si stiu cat e de greu cand vii de la munca si trebuie sa faceti lectiile calma si fara sa tipi .. si eu am fost la fel ca si tine si pot sa iti spun ca am gresit ...copiii nu inteleg de ce nu ii intelegi .....
acum incerc sa ma "reeduc" pentru alexandra care va incepe in cativa ani scoala.. si atunci o voi lua de la capat ... viata este o scoala continua!
a_alinta spune:
anuska, referitor la lectiile care le primesc , ar trebui sa aiba fiecare un caiet in care isi scriu ce lectii au de facut.. ca din vorbe, normal ca fiecare are o alta lectie
asa se poarta pe la aici, si cine nu are lectia facuta a doua zi, are o nota proasta...ar trebui sa pui problema asta la intalnirea cu profesoara...
a_alinta spune:
dana, eu zic sa nu te stradui!acum
rezultate vei avea in timp , daca vei vrea..
dar sa alaptezi si sa tii o dieta, chiar daca e 'superdieta", nu e inca momentul!..sincer.. chiar daca in curand o sa am 40 ani, am o prunca de 1 an si 3 luni , si m-am apucat de superdieta in momentul cand nu am mai avut lapte... nu te grabi!
cred ca stii, sau poate nu, dar atunci cand iti modifici alimentatia, toate toxinele ies la suprafata, in cazul tau se vor transmite in lapte, si e riscant...
daca faci parte dintre nu prea numeroasele mamici care alapteaza... mai asteapta un pic cu superdieta si alapteaza-l pe mateias de la oras
in curand vei putea sa tii si superdieta
a_alinta spune:
si acum stau si ma gnadesc ce mai face mada, isa ,si toate fetele care au trecut de curand pe aici si nu au mai spus nimic de mult ????
pe aida o am un 'buzunarul" de la piept, ca sa zic asa,( ala din partea inimii)... adica o astept pe ea cand poate sa vina pe aici, dar de doroti mai stie cineva ceva???
mie tare mi-e dor de ea
Brigit spune:
neatzaaaaaa!
Alintato , cat ma bucur ca ne-ai scris! recuperez din urma ca vad ca ati avut iar activitate, si revin.
April
Brigit spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus am inceput serviciul...nu prea mai am timp sa intru pe net...dar raportez 67 kg... ..cand o sa mai pot..o sa mai intru.... Lupta cu kg Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei |
Cami, iubita mea, sper sa iti fie bine la serviciu. Si din suflet iti doresc sa te gaseasca Craciunul cu sufletul linistit si impacat.
Sper sa reusesti sa ne mai scrii!
April
Brigit spune:
citat din mesajul lui 77ADA April, inca il alaptez pe Mateias de la oras, asa ca imi e ceva mai greu sa ma tin de prima saptamana fara sa fac exceptii. Oricum, eu ma stradui si sper sa am si rezultate . Multumesc. dana |
Ada, sa stii ca am vazut si ce-a raspuns alintata, (ca am inceput sa citesc de la coada spre primele pagini ale capitolului) si subscriu in totalitate. Prima grija acum -alaptatul juniorului. Daca elimini din ce mananci dulciuri, grasimi, prajeli e un pas important. Prima faza a superdietei e mult prea drastica daca vrei sa ai laptic de buna calitate. Sa ne spui cum te hotarasti sa procedezi. Pup
April
Brigit spune:
citat din mesajul lui a_alinta tot ce avem de spus pe acest topic ar trebui sa fie live si in direct! macar de acum incolo.. ce ziceti de asta? alina |
Si eu sunt total de acord. Cred ca daca e ceva care deranjeaza sau e interpretat gresit sa se lamureasca intre noi-ca suntem fete mari ( de fapt femei in toata firea- sa nu interpretati ). Nu rezolvam nimic daca dam "ignore" cuiva si pandim momentul sa-i facem de doua ori jap/jap! peste fata.
Eu in general am fost si sunt un om sincer (uneori chiar brutal de sincer) si pot sa spun ca am avut uneori de castigat dar si de pierdut. Sinceritatea mea a fost confundata de cele mai multe ori cu rautate gratuita, ironie sau cinism. Mie imi place sa ma uit in ochii unui om si sa-i spun ce parere am sau ce simt fara sa imi fie frica de ce-o sa creada dupa aceea despre mine.
Nu-mi place sa ma cenzurez, sa selectez din gandurile mele doar pe cele care cred ca or sa fie pe placul audientei.
Am spus si o repet-suntem oameni diferiti si avem pareri diferite despre anumite lucrui, in functie de experienta pe care am acumulat-o in timp. Asa ca daca o sa am ceva de spus am sa o fac, chiar daca poate cuiva in prima faza nu ii va pica bine, ca poate nu a fost ce a vrut sa auda.Prefer sinceritatea impartitului de pupici pe forum, atunci cand e vorba de clarificarea unor chestiuni mai "incetzosate".
In rest , stiti prea bine ca imi sunteti dragi si chiar as vrea daca sunt lucruri "nespuse" pe aici, dar care "clocotesc" in adancuri, sa iasa la suprafata si sa le lamurim.
April