***SUPERDIETA 34 ***
Raspunsuri - Pagina 6
bretonica spune:
...bai sa nu fitzi de deochi ca mult a-tzi mai scris..da sa va tzuc de nu va vedetzi....ASA VA VREAU!!...PE FRONT,CU SAU FARA DIETA
bretonica spune:
ma bucur mult sa va vad...camy..sper ca esti mai bine..anuska...pai cum sa plecam...cine te mai facea sa zimbesti cind intrai pe aici...in privintza sfaturilor....cred ca ai auzit destule,nu are rost sa-mi mai dau si eu cu parerea...oricum fa ceea ce simtzi..tu itzi cunosti cel mai bine fetiza,ca sa stii ce tactica ar putea accepta...delphi vad ca nu mi-a dus dorul....aprilus am pus poze cu presepele meu..potzi sa dai o ochiata....ada,pupic si tzie...si AIDUTZEI TOT BINELE DIN LUME..DAR TOT,TOT
..ACU SA VA MAI ADUC AMINTE CEVA...VOTATZI SUBIECTUL CA NU VA DOARE MANA
bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana75 si eu tot in vizita as incepe dieta dar nu mai am ambitie si nu stiu de unde sa fac rost????!!! aveti cateva de dat/imprumutat? Breto si Delphi, ce inseamna shi te mai veau? Silvana si Paul Poze cu noi blog DC, Timisoara impreuna Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel |
PTR TINE...SI TOATE FETIZELE DULCI....http://www.trilulilu.ro/0Hydrium0/7666e07a8b5f40
"...pentru ea"....
silvana75 spune:
ce scumpa e fetita aia iar melodia e superba (ca si filmul dealtfel)
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
a_alinta spune:
eu una n-am inteles ce inseamna!?
melodia si filmul sunt intr-adevar deosebite, dar ce spune fetita acolo, zau ca nu mi se pare normal pentru varsta ei...
a_alinta spune:
am spus ca nu mai intru pe aici pana dupa sarbatori, dar chiar daca va urasem toate cele bune de sarbatori, nu pot sa nu fiu activa dupa mesajul privat pe care l-am primit de la delphinas... si nu pot sa nu ii multumesc pentru cuvintele foarte "frumoase' care mi le-a transmis...
si cu ocazia asta vreau sa te intreb , delphinas, de ce interpretezi ca ce am spus eu despre tine , referitor la modul de a te imbraca , e atat de josnic?
eu una cand m-am imbracat cu o fusta cu slitul in fatza , nu m-am plans ca s-a uitat nu stiu ce individ la picioarele mele....ca doar nu mi-a facut nimic!!! dar pe de alta parte daca eu nu aveam fusta aia, nici el nu avea la ce se uita.... asta am vrut eu sa transmit si tu ai inteles cu totul altceva...
mi se pare frumos sa folosim mesajele private daca avem de transmis ceva foarte delicat , dar ca sa le folosim pentru a jigni eu zic ca este josnic!
tot ce avem de spus pe acest topic ar trebui sa fie live si in direct!
macar de acum incolo.. ce ziceti de asta?
a_alinta spune:
campy, cum e la munca?
chiar daca raportezi, chiar daca nu.... chiar asa, cine mai tine superdieta pe aici?, dupa cum vezi am mai ramas nu sa raportam , doar sa tinem aproape.... cand ai timp , spune-ne ce mai faci.. cum mai sunteti? mai ales ca se apropie sarbatorile si acum sunt momentele cele mai delicate, mai ales atunci cand ai pierdut pe cineva....
Delphinas spune:
buna dimineatza!!!
poftiti la
bretonica esti sigura ca nu ti-am dus doru??? ia de te mai gandeste.
april legat de sfaturile legate de copii am spus intr-un final ca nu am copii si nu stiu cum sa iau atitudine...a fost o parere. doar atat. ai mare dreptate legat de notele pe merit...numai eu luam note bune la desen pe desenele facute de mama sau tata nu aveam talent deloc si ca, copilul lor sa nu fie codas tocmai la desen, imi faceau ei desenele...drept dovada...nici acum nu prea sunt buna prietena cu desenul
Ada daca inca mai alaptezi, mai bine ia si alapteaza...lapticul de la mami e cel mai bun pt bb. ca sa te trec pe listuta...va trebui sa imi dai niste data....inaltine, gratutatea actuala, greutatea la care vrei sa ajungi, data de cand ai inceput...
dar mai bine alapteaza...si cand bb nu mai vrea tzitzi...noi tot aici suntem
camy ma bucur ca ai trecut pe la noi. sper ca estimai bine. m-am gandit unde ai disparut.
poze, Just Me
ambitioasa