***SUPERDIETA 34 ***
Raspunsuri - Pagina 13

Anuska spune:
Mersic fetele! Nici nu stiti ce mandra ma simt de laude!
April, esti mortala cu antitalentul tau!
Ada, cred ca ai dreptate, Ana de multe ori este intr-o lume a ei... poate ca e mai bine acolo decat in viata asta in care ne chinuim toti. Oricum ceva parca s-a miscat in ea; a inceput sa mai povesteasca, nu chiar in ziua in care se intampla, dar pana la urma imi spune... Sper din tot sufletul sa fie bine, imi doresc sa mi-o atrag aproape, e doar primul meu pui si in plus seamana si mai mult cu mine fizic decat prazlea. Oricum, amandoua au loc in inima mea, in fiecare ma regasesc! In una fizic, in alta comportamental...
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Anuska spune:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si eu sunt posesoare de discopatie!
Ada, nu cred ca asta a fost indicatia de cezariana, altele au fost motivele. Eu am nascut normal, cu discopatie cu tot!
Parca vad ca topicul asta se va schimba in "Discopaticele tin superdieta". (Asta a fost principalul motiv pt care am inceput dieta, aveam niste dureri infioratoare; acum sunt extrem de rare, aproape lipsa.)
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui a_alinta dupa ce am postat am vazut ca sunt in urma.. adica buna dimineatza! bretonica ca esti cam rarutz pe la noi, se vede si din america ![]() cand intrebam fetele daca vin si eu cu o intrebare de ce pregatim de craciun... intrebam toate fetele care mai sunt pe aici...adica si pe tine ![]() alina |

Brigit spune:
Bretoooooooo, la voi e zapada?????????Vreau si ioooooooooo! (nu sa cad, doar sa ma dau pe gheatza)
Ada, hai ca noi doua avem si altceva in comun,in afara de coloana paradita, si anume minunata facultate de limbi straine. Pe care eu recunosc ca am facut-o tentata de oportunitatile nenumarate pe care credeam ca le voi avea dupa ce oi termina. Cu invatamantul ma lamurisem, ca am mai facut si lic. pedagogic, si in paralel cu primul an la facultate am predat. Atmosfera in invatamant era nasoala de la inceputul anilor 2000, acum cred ca e si mai jalnic...Vai de bietii copii !
Anuska, ma bucur tare ca s-a apucat Ana de povestit. Incetul cu incetul o sa iti dai seama ce in sufletelul si-n capsorul ei.
Cand e serbarea lui Teo? Ai mei aveau tot timpul emotii daca o sa zic sau nu poezia , la prima serbare am iesit in fatza cand mi-a venit randul si am declarat victorios: Eu nu zic azi nimic!
Apropo de propunerea cu titlul: pai daca nu ne mobilizam odata s-oadata sa tinem superdieta toata ne mutam la Prieteni... si ne facem un topic de genul Tusea si junghiul sa vezi ce de colege de suferinta gasim
April

77ADA spune:
Anuska, ai dreptate - ca au mai fost si alte 2 motive pe lista - unul ar fi bazinul "in general stramtat" (cum o fi in particular, nu am intrebat) si ceva care se cheama "sindrom algic", dar in capul listei (pe foaia de internare) era discopatia.
Si eu vreau sa slabesc si pentru a mai scapa de durerile de cocoasa ... Ma deranjeaza si ca nu incap in nimic - recunosc - dar spatele asta ma omoara!
Am incercat sa fac exercitii - ce imi mai amintesc de la recuperare (am prestat cu onor kinetoterapie, masaje si anti-imflmatoare cand am avut prima criza de spate) - si surpriza, nu prea mai poottt ...
April, ce sa zic, eu nu ma asteptam la mare lucru (ca aveam romana principal si engleza secundar), dar nici sa mor de foame cu salariu cu tot nu imi imaginam. Noroc cu parintii care m-au sustinut cat au putut ca altfel nu stiu zau unde eram azi!
Apropo de dieta, am intrebat un medic si acesta mi-a zis ca nu e contraindicat atata timp cat nu te subalimentezi si cat nu faci excese de tipul numai fructe sau numai legume ...
Asa ca dupa Craciun eu o sa ma apuc serios de saptamana a doua a Superdietei (ca prima e cam restrictiva pentru alaptare, cred eu, mai ales ca nu prea am voie sa mananc anumite legume de tip varza, conopida).
PS: ma inscriu la Tusea si junghiul neaparat, ca de cand am nascut ma plag de toate cele!

a_alinta spune:
si eu la ceas de seara! ( sunt in pauza)
anuska, brava!!!! apoi ai rabdare cu carul de ai putut face asa ceva, ia incearca mai multa rabdare si cu fetele.... dau sfaturi eu, care abia in ziua de azi realizez cat de putin rabdatoare sunt... dar un sfat nu mi-e greu sa-l dau
april, contrazice-ma tu cat vrei, ca eu tot pe a mea o tin!
nici nu ma asteptam sa te pricepi si la cusut si la gatit si la schimbat roata de la masina
in schimb acum am inteles de ce imi place cum scrii tu!
dana, zau ca poti sa fii cu sfaturi si pt. mine, si sa-mi spui de ce juniorul meu, de 13 ani jumate, minte?.... crezi ca e de vorba tot de lipsa de atentie, ca daca stau sa ma gandesc parca de cand s-a nascut alex a inceput sa exagereze cu minciunile.... si minte de notele de la scoala , pe care oricum le aflam, si i-am explicat de fiecare data ca minciuna are picioare scurte, si ca mai devreme sau mai tarziu, se afla adevarul....si ne doare de 10 ori mai tare!
adevarul, cu mana pe suflet recunosc , e ca si eu am gresit ca tot timpul strigam la el, ca de ce nu si-a facut patul?, ca de ce nu s-a spalat pe dinti?, ca de ce are hainele pe jos?....s.a.m.d.... vroiam sa fac din el copilul perfect, si in schimb, am facut numai sa il indepartez... cred ca a ajuns sa nici nu mai bage in seama strigatele mele.... ieri , in schimb am batut palma....el a promis ca nu mai minte, si eu ca nu mai tip....adica RABDARE, RABDARE si de o mie de ori RABDARE!
bretonica, dar vad ca te tii de sala, nu gluma! asta da ambitie, sa-mi trimiti si mie!
eu o sa cer de la mosul o trambulina, nici nu stiu daca m-am exprimat corect, o chestie rotunda pe care sari,...ca la sala n-am timp sa ajung , si eu imi dau duhul pe banda...
ma inscriu si eu la Tusea si Junghiul!

a_alinta spune:
ca in grupul "Discopaticelor care tin superdieta" nu pot sa intru...
ca m-a ferit de asa ceva si nici superdieta nu mai tin...
cam atat pentru azi, de maine intru la smotru, si de sambata m-apuc de sarmale, duminica cozonacii, si apoi luni , marti si miercuri restul: piftie, ceva salate sau rulade, nu m-am hotarat inca de care, si vreo 2- 3 feluri de prajituri, la fel nu m-am hotarat de care , dar vreau sa incerc ceva nou, de aia intrebam pe aici
carnatii o sa-i cumpar ca nu am masina de tocat ca sa-i umplu eu... si cam atat!
april , la noi ninge ca in filme... si de dimineata dandu-ma pe gheatza am ajuns pana in statia de bus
silvana, ai grija sa nu aluneci! cand faceti bradul?
noi daca terminam curatenia pe vineri, atunci il si facem...
aida, cum e vremea pe la voi?

a_alinta spune:
emilia, s-au aprins luminile de sarbatoare la ploiesti?
ce mai fac copilasii?
si spune-mi repede ce aperitive si prajituri faci de craciun!

silvana75 spune:
Bey frate ce ninsoare!!!!
Meniul meu de Craciun suna cam asa:
- ciorba (supa) inca nu stiu de care, poate aveti idei
- friptura de porc cu hrean (sper sa gasesc)
- sarmale
- oua umplute
- salata de beauf
- platou cu carnati, toba, cartabosi si alte porcarii pentru seara de Ajun cand o sa avem musafiri
- la praji mi-e frica sa ma bag ca is antitalen asa ca o sa cumpar
- piftii
Alina, bradu o sa-l facem sambata dupa ce termin curatenia.
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel