***SUPERDIETA 34 ***
Raspunsuri - Pagina 14
bretonica spune:
buna la fetize...aprilus...in roma nu ninge numai odata la 100 de ani..slabe sperantze,daca vrei potzi sa te dai doar cu barca atata apa avem perioada asta...ploua intr-una...zapada o gasim doar la 100km afara de Roma..deci nici o sperantza sa-ti pot da niste zapada
...Alintato,da,ma tzin de numai de sala,si vazind ca astazi este miercuri RAPORTEZ daca imi datzi voie,chiar daca nici eu nu mai tzin superdieta,am ajuns la 93,5kg..sunt SUPERFERICITA..ASEARA AM IESIT IARA CU TRUPA DE LA KICK BOXING LA O PIZZA
...ce s-a mai mincat..mhhhhh...meniul de craciun ,v-a fi si la mine aproape ca al Silvanei...ciorba imi v-a fi de burta(ca place la lume)..sarmale in foi de varza murata(vine pachet de la romania,cu bunatazuri romanesti)friptura...salata beouf..oua umplute...racituri...si cozonaci(nu prajituri)cu nuca...branza..mac...parjiturile de revelion

...o zi buna va doresc
Anuska spune:
Multumesc fetele de laude!
Rabdare? Cam greu....., nu de asta ai nevoie pt croitorie....
Cel putin pe mine ma umple de asa un sentiment de implinire cand o fac, eu ma gandesc la diverse in timp ce cos, uneori schimb in timp ce lucrez forma imbracamintei sau mai adaug/scot ceva... 
| Citat: |
| citat din mesajul lui bretonica ah...DISCOPATA SI EU ![]() http://www.flickr.com/photos/bretonica/![]() |
Si ai antrenor special? Care ti-a spus ce tipuri de exercitii ai voie si care nu? Ca eu de cate ori am intrebat pe la diverse sali se uitau la mine ca la urs; ori dupa o sedinta de fizioterapie, gimnastica si masaj, asa mi-a spus doctorul sa intreb inainte de a practica.....

Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
77ADA spune:
Junior 13 ani?
E tocmai varsta potrivita - ca vine pubertatea peste noi, nu de alta - la care incepem sa vrem sa fim tratati ca adulti (ca locul mezinului oricum a fost luat
). Eu as incerca sa ii gadil un pic orgoliul si sa avem mai multe discutii ca oamenii mari ... Minciunica poate fi un mod de a-ti atrage atentia asupra lui. Daca ar obtine contrariul? Daca in loc sa tipi si sa te enervezi i-ai spune simplu ca esti suparata pe el si nu ai mai vorbi cu el o perioada? Sigur, se poate sa nu mearga, dar merita incercat pana la urma!
Bretonica, felicitari pentru kg pierdute si pentru perseverenta! As vrea sa am si eu atata ambitie! 
Uff! Vreau si eu zapada de Craciun, ca e primul Craciun al puiului meu si nu e drept sa nu avem zapada!
Brigit spune:
Uf! am inceput mesajul de cateva ori si tot de atatea ori m-am intrerupt!
Vad ca va pregatiti serios de Craciun, nu gluma. Silvana & Alintata, pai cred si eu daca la voi ninge ca in povesti ca ati intrat in atmosfera. La Bucuresti...hehe...e alta treaba. In afara de aglomeratia de pe strazi si din magazine...toate gri si cenusii. Iar ma apuca disperarea ca in afara de curatenie, cu care sunt in urma rrrrrrrrrrau, mai sunt in pom si cu cadourile.Va invidiez , zau. Bine ca m-a lamurit Bretonici, la voi viu, nu la Roma
. Da' e ca-n cantecu ala- "as veni dar n-am bani de bilet" 
Ada (io-tzi zic Ada, ca asa am apucat, cu toate ca vad ca te semnezi Dana
) hai facem o scrisorica la Mosu sa ne-aduca si noua zapada !!!!
Alintato, junioru tau e maaaaare!!!! Normal ca tu il vezi tot baietelul mic pe care il stiai dar la 13 ani...hehehe...gata cu copilaria. Ai un adolescent, ce sa mai. Minciunica intra in tabloul crizei adolescentine. Ca tot ziceai tu ca iti place cum scriu- pai daca as face o "compunere" cu intamplari din adolescenta-mi cea de mult trecuta te-ai lua cu mainile de par! Faceam o groaza de faze-ce aflau ai mei era sa zic asa cam a 10-a parte, aia pe care o consideram demna de a fi spusa. Si tot erau panicati. De obicei minteam prin omisiune sau incercam sa cosmetizez lucrurile (asa, sa nu se ingrijoreze ei!!!). Iar eu am fost cat de cat "cuminte" ca ce vad acum pe strada la adolescenti ma ia cu groaza. Asta da, e varsta potrivita de "prieteneala", parerea mea e ca si asa veti auzi doar "fragmente" din viata lui-ceea ce va va lasa pe voi sa vedeti. Insa merita incercat. Oricum, dificila perioada.
Anuska, pai daca ma apuc sa cos si sa ma mai gandesc si la alte alea ...hehehe! crezi ca mai iese ceva? No way, te admir sincer pentru creatie, cred ca merita sa iti mai incerci mana pe diverse.
Breto, vezi ca n-am uitat ca ti-am promis ceva cand schimbi prefixul si ajungi la un numar care incepe cu 8. Vad ca ai inca nu ma pui sa caut poze cu mine cand aveam gabarit depasit. Macar a fost buna pizza aia ? Io te urmaresc..
April
a_alinta spune:
bretonica,
..ai ramas singura dintre noi cu atata ambitie...zau ca se transmite si pe la mine, dar dupa sarbatori!
anuska, acum te-am inteles... pe vremea cand eram la tata acasa, tricotam.... si impleteam nu numai firele ci si gandurile mele... mamaaaa, ce de vise!!! si asa e cu starea aia, cand terminam obiectul eram tare implinita!!!... cu croitoria, mi-ar fi placut, dar nu ma pricep si ma enervez ca nu imi iese.. de aia ziceam ca trebuie rabdare..
fetelor, la noi e o iarna plina de zapada.... aici deja lumea si-a impodobit casele si au ornat brazii... de azi o sa pun si eu colinde , ca merge treaba mult mai usor!!!![]()
referitor la sfaturile cu juniorul meu, tare bine imi pare ca am deschis subiectul, ca uite cum vine cate un sfat ...asa e, eu l-am vrut pe andrei asa cum am fost eu, numai ca nu am putut realiza ca asa ceva nu se poate... am vrut sa nu zica cineva ca nu l-am invatat oarece.. dar cred ca am inceput prea devreme chestia asta... oricum m-am burdusit cu rabdare...
april, pe bune ca mi-ar prinde bine sa stiu ce nazdravanii ai facut tu, (ca eu si daca impinge pe unul care l-a impins pe el, il cert de mama-mama.)...ca poate imi mai revin la cerebel![]()
toate fetele!
Brigit spune:
Alintato, pai sa iti spun TOP 3 din lista de "potlogarii" pe care le faceam pe la 13-14 ani
1. invatam dupaamiaza, asadar dimineata eram singura si evident era momentul cand imi faceam temele. Aveam o f buna prietena, care statea la cateva blocuri mai departe cu care statea pe telefon non stop, de pe la 8 jumate (cand ma suna maica-mea sa ma trezeasca) si pana la 12 jumate, cand stiam ca suna evident sa vada daca am mancat si daca m-am pregatit de scoala. Vorbeam cu Delia -asa o chema pe prietena mea- 4 ore legate, scriam temele vorbind la telefon , cica si invatam impreuna. Aveam grija sa ne sunam o zi una o zi cealalta, oricum nota la telefon era umflata. Daca mai suna maica-mea intre timp si suna ocupat- raspunsul era invariabil: pai a cazut receptorul din furca -ooooops
. Ne-au prins prin clasa a 8-a , dar eram efectiv dependente de telefon, cum suntem acu de net
2. plecam de la scoala de la orele care nu prezentau "interes", gen chimie, fizica, muzica. diriga era efectiv exasperata , la inceput ne-a motivat absentele, ne dadea "credit" ca de! la materiile alealalte eram "scolarite eminente", dupa aia cand a vazut ca se ingroasa gluma m-a parat la taica-miu 
3. in weekenduri ieseam afara si stateam de vorba cu orele -stii vorba aia -zi de vara pana in seara. Asta evident spre exasperarea maica-mii, ca pe atunci nu erau mobile sau alte mijloace de comunicatie, de nici nu stiu cum de nu si-a luat campii saraca-recunosc ca eu n-as rezista sa nu stiu atatea ore de "cupil", da' pe vremurile alea nu era ceva iesit din comun.
Astea pe la 13-14 ani. Dupa aiaaaa, s-a schimbat povestea, ca au mai aparut si baieti prin peisaj, comunicarea cu parintii a fost din ce in ce mai bruiata. Evident, din partea mea, ca ei saracii voiau sa stie ce si cum, faceau urechile palnie cand vorbeam la telefon (ieseau scantei pe tema asta,si acu imi vine sa rad)
Deci ce sa zic, astea sunt chestii care se intampla, cred ca nu tin numai de educatia anterioara. Adolescenta e varsta aia in care incepi sa te simti pe picioarele tale, incepi sa fortezi limitele sa vezi cat te tine...Probabil ca daca as fi fost baiat ma manifestam si mai rebel, oricum si asa au avut de furca cu mine ai mei in a-si exercita autoritatea. Asta fara sa ma fi "scapat di mana" cum zice taica-miu.
April
a_alinta spune:
april, mai al meu e cuminte
...inseamna ca la mine e problema
.... oricum aici nu-i lasa sa plece de la scoala decat insotiti de un parinte![]()
ce ma supara tare la el e lenea.... care nu stiu de inde o mosteneste.. ( sau poate stiu dar nu vreau sa dau vina
)..adica ia o nota proasta, mi-a spus ieri dupa ce am batut palma, ca ia fost lene sa invete
..adica , ca a crezut ca e suficient sa isi arunce privirea si stie.... numai ca aici nu mai e ca in tara... ca trebuie sa invete granatica limbii engleze si intelesurile limbii engleze.... apoi daca stau bine si ma gandesc, acum ca va scriu voua, poate nici la gramatica limbii romane nu era as.... dar sa ia la mate note proaste nu accept
... ca daca n-ar fi destept ca tac-su
, il lasam in pacea lui... dar cand stiu ce poate.... nu pot....deci cum intreptam lenea????...eu incerc sa-l sensilizez ca el acum incepe sa isi croiasca viitorul...
silvana75 spune:
Dedicatie pentru April si Breto 
Delphi, sper ca esti ok 
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel