A inceput campania/Rezultate comentate (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Trebuie sa marturisesc: contrar a ce ma sfatuia Ileana acum cateva saptamani, eu mi-am anulat votul, totusi. Pentru ca nu m-a convins nimeni si pentru ca nu stiam pe nimeni, nici PNL, nici PD-L. La PSD nu m-am gandit nici o clipa.

Dar, din urna iese cine trebuie. Ma intreb cum s-o fi simtind electoratul PD-L inghitind broasca raioasa. Ma intreb cum nu reactioneaza electoratul asta. Ori se astepta la manevra asta...?

Eu, una, n-am cuvinte sa descriu situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Sorana,s-ar putea sa se adevereasca mare parte din ce zici tu,dar de alegeri anticipate,eu n-as zice,nu cred ca vor alesii sa piarda vrabia din mana sub nici o forma!Mai sunt ei siguri ca vor fi alesi dupa aia??Neeeeaaaa!Aici mor 4 ani!
Si este foarte posibil un guvern doar PDL SI UDMR,doar Tariceanu a rezistat aproape 2 ani!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Din pacate ai dreptate. Astia au 70% ... patru ani de-acum incolo FSN-ul sa traiasca.

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Sorana,s-ar putea sa se adevereasca mare parte din ce zici tu,dar de alegeri anticipate,eu n-as zice,nu cred ca vor alesii sa piarda vrabia din mana sub nici o forma!Mai sunt ei siguri ca vor fi alesi dupa aia??Neeeeaaaa!Aici mor 4 ani!
Si este foarte posibil un guvern doar PDL SI UDMR,doar Tariceanu a rezistat aproape 2 ani!

"La vita e bella"
De mancare

Dulciuri
Din gradina mea

Din pacate ai dreptate. Astia au 70% ... patru ani de-acum incolo FSN-ul sa traiasca.

Sorana si Monica (6 ani)

Tariceanu a putut guverna pentru ca avea o intelegere neasumata pe fata cu PSD.Astia de se coalizara acuma au o intelegere la lumina prin care isi asuma riscurile,inclusiv acela de a pierde electorat.
Din pacate,liberalii au jucat prost dupa alegeri,cerand prea mult fata de ce aveau de oferit.Basescu nu-l putea numi nici mort premier pe TAriceanu iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Acuma sincer, ce garantii avea PNL ca PDL joaca cinstit? Basescu vrea un prim ministru docil, s-au injurat atita 3 ani, s-au dat afara de la guvernare. Nu puteau incepe circul de la 3 ianuarie, de data asta Basescu nu mai avea nici un opozant important. Cum arata un guvern PDL+PNL condus de Stolojan? In ultimii ani Stolo a zis aceeasi placa despre cit de rai sint liberalii.

Dupa parerea mea PDL nu a negociat bine dupa alegeri. Adica a negociat asa: noi facem guvernul, veniti cu noi sau nu. Noi vrem cu oricine cita vreme e ciolanu' asigurat si suportu' pentru Basescu e asigurat. Niste marionete.

Cauzele situatiei actuale: lipsa masiva la vot, daca mergea lumea la vot cistiga PDL si mai multe voturi si ar fi avut o pozitie mai comoda. Si bineinteles Basescu

Cum o sa sustina Basescu in campania lui ca el a luptat contra "celor 322" oligarhi corupti etc. cu oligarhii in poala Aia de la PNL care nu mai sint in govern si sau parlament au sa fie numai pe la tembelizor acuma, vor avea timp berechet de analize

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Acuma lumea isi face sperante ca negocierile pdl-psd vor esua iar draga stolo isi va face guvernul numa' din pdl+udmr.

Drept care, Xeno, deocamdata bag tava in frigider. Daca o fi cazul, o scot mai incolo si o incalzesc atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

iar draga stolo isi va face guvernul numa' din pdl+udmr.

Slabe sanse sa treaca un astfel de guvern de votul parlamentului.....

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Cum o sa sustina Basescu in campania lui ca el a luptat contra "celor 322" oligarhi corupti etc. cu oligarhii in poala

Pardon.
www.cotidianul.ro/pd_l_si_a_selectionat_candidati_de_pe_lista_322-61672.html" target="_blank">Doar cca. 310.
Restul s-au desteptat, au devenit membrii PDL intre timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

In calitate de votant pedele ,va raspuns eu cum ma simt:un pic ingretosata pentru ca am sperat in refacerea lui DA.Dar Basescu,repet,nu putea sa-l mai nominalizeze iar pe Tariceanu.Imediat dupa alegeri,Tariceanu si-a ras in barba si si-a zis:ha-ha-ha sa vezi cum o sa il fac pe ala sa nominalizeze pe mine iar.
Am insa urmatoarele motive de satisfactie:
*Iliescu isi incepe"lupta de gherila"

http://www.infonews.ro/art_125268_Politic-Pro-b%C4%83sescienii_din_PSD_au_impus_alian%C5%A3a_cu_PD-L_Iliescu_anun%C5%A3%C4%83_lupta_de_gheril%C4%83.html

*o groaza de preteni de-ai mei din agentiute si agentioaie isi fac bagajele.Probabil ca vor veni altii asemenea lor,dar macar au un interval de timp limitat de manifestare a prostiei;

*Nastase nu va mai candida la prezidentialele de anul viitor.

*Cota unica ramane in vigoare.Pe mine chiar ma interesa acesta chestie.

Si,din pacate,trebuie sa constat ca opozitia reprezentata de Adomnitei,Cioroianu,Atanasiu ,Tariceanu,Noricuta este extrem de firava.Trebuie urgent gasit un lider carismatic pentru liberali.Tariceanu zice ca pana anul viitor PNL va avea 30%,ceea ce ,fara lideri carismatici,nu vad cum se va realiza.
Sa fie Sorin Oprescu acest lder?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Drept care, Xeno, deocamdata bag tava in frigider. Daca o fi cazul, o scot mai incolo si o incalzesc atunci.

Eu ma gandesc doar la subiectul pe care l'am deschis cu aplomb dupa anuntarea rezultatelor.
Probabil in urmatorul Larousse la Ridicol va fi poza mea

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pe termen lung PNL-ul are de castigat. s-ar putea dupa 4 ani sa iasa ei la alegeri...
imi pare bine ca n-am fost la alegeri. mi-ar fi parut rau acuma. raul "cel mai mic" s-a dovedit ca nu e asa de mic...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput