A inceput campania/Rezultate comentate (2)
Raspunsuri - Pagina 4
ellinia spune:
Nu stiu cum o sa poata face opozitie cei de la PNL la toti cei din PDL, PSD, UDMR. Sunt prea multi si prea flamanzi. Aseara zicea Geoana ca fiecare partid va avea la nul candidat ptr prezidentiale, da parca vad ca ii va face campanie lui Basescu.
Si eu ma gandeam la Oprescu ca ar putea deveni liderul liberalilor. Oricum pentru anul urmator nu se prevede nimic bun.
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Probabil in urmatorul Larousse la Ridicol va fi poza mea |
...poate la Naiv.
Pe-acolo, adica prin tabara sustinatorilor lui Basescu si, ca urmare, prin acel termen de dictionar, am cam trecut toti :( .
--------
Lory, opozitia de-acuma e vai steaua ei.
O sa inceapa DNA-ul sa-i umble la membri, cu ceva trebuie sa-si ocupe si marii justitiari timpul, or daca pestii cei grasi sint in tabara cistigatoare ....asta e, se vor multumi cu ceva obleti din PNL.
Vor mai fi si membrii PNL care nu vor fi de parere ca-i asa mare "onoare sa-si serveasca patria din opozitie" , drept care vor sari din barca.
Tariceanu va avea niste raspunsuri de dat in fata membrilor partidului care au aflat stupefiati, din mass-media, de o serie de angajamente ale lui.
Tariceanu va fi intrebat de sanatate si apropo de decapitarea conducerii filialei Bucuresti dupa locale, in conditiile in care sub noua bagheta in Bucuresti PNL-ul a obtinut acum un rezultat jalnic, sub cel pe tara.
Nu o sa fie prea mare veselie nici pe la ei o vreme.
Daca rezista, insa, au perspective.
Daca.
Eu ma bucur mult ca au avut taria de a ramine in opozitie, , dar nu stiu exact ce-o sa iasa din asta.
ligia13 spune:
Eu ma gandesc doar la subiectul pe care l'am deschis cu aplomb dupa anuntarea rezultatelor. Probabil in urmatorul Larousse la Ridicol va fi poza mea Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Lasa xeno...ca nu esti singurul..cred ca mai bine facem o poza de grup si o punem la mai multe cuvinte ..si la Ridicol, dar si la expresii de genul..am luat tzeapa sau ne-au tras-o(ma scuzati... sper sa nu primesc avertisment ca vorbesc urat)
Eu si Raducu (22.04.2005)
DidiAlex spune:
Dna Udrea ne anunta pe blog ca gata, nu va mai avea timp de acum incolo de a mai sta pe blog si in fata calculatorului.....
Ce sa intelegem cu regret? Ca va figura in organigrama guvernului?
Nu ca nu ne-am fi asteptat, dar totusi.....
Alina
sirimie spune:
citat din mesajul lui DidiAlex Dna Udrea ne anunta pe blog ca gata, nu va mai avea timp de acum incolo de a mai sta pe blog si in fata calculatorului..... Ce sa intelegem cu regret? Ca va figura in organigrama guvernului? Nu ca nu ne-am fi asteptat, dar totusi..... Alina |
Cred ca poti sa intelegi ca nici nu mai croseteaza
Cum s-a terminat campania electorala, nu mai are de ce sa impresioneze chiar asa de mult..
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
loryi1974 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Eh, nici Zeus nu mai e ce-a fost odata ... Stolo? Care Stolo? Cel cu nationalizarea valutei? Cel care-si agita minutele alaturi de iliescu, pe care-l sustinea in campania prezidentiala? Cind? In '96!!!!!! Cel cu rafo? Yeah, curat dreapta a cistigat alegerile! Ii dorim mult succes. [ |
Ala de fu presedintele Partidului National Liberal.
Banti spune:
A fost pentru prima data cand nu am votat. De sila si lehamite
Eram sigura ca asa se va intampla - toti sint o apa si un pamint. In fata, la tv si in ziare se fac ca o albie de porci si in spate fac afaceri impreuna si tot felul de cumetrii...
iileana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui loryi1974
Ala de fu presedintele Partidului National Liberal. |
, da, da, ala care si-a imaginat ca poate "topi" Partidul National Liberal in partiduletzul nenorocit inventat de Base, "fuziune prin absorbtie" parca-i zicea procedeului; si-apoi, cind Partidul National Liberal n-a prea avut chef de asta , a plecat din Partidul National Liberal impreuna cu o buna halca din el, si-a fuzionat ashea, ca tare-si dorea acest lucru.
Fara folos, insa.
Partidul National Liberal a supravietuit .
P.S. da' sa stii ca io ii urasem cu sinceritate "succes" lui Stolo. Ca daca eram malitioasa, ii uram "succesuri".
valentinag spune:
Mi se face rau,mai rau decat imi este deja!Stolo prim ministru hai sa zicem,da daca blonda de la Cotroceni se muta in Piata Victoriei,
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
iileana spune:
Vor mai fi si membrii PNL care nu vor fi de parere ca-i asa mare "onoare sa-si serveasca patria din opozitie" , drept care vor sari din barca. |
Incepura circotelile in PNL.
Primul pe lista: www.hotnews.ro/stiri-politic-5238749-morega-trecerea-pnl-opozitie-nu-trebuie-decisa-doua-trei-persoane-centru.htm" target="_blank">Morega
Tz-tz-tz, se grabira PDL-istii ca fraierii sa bata palma cu PSD-ul.
Daca mai asteptau putin, isi faceau majoritatea din transfugi.