A inceput campania/Rezultate comentate (2)
Raspunsuri - Pagina 5
Sabina spune:
n-am citit decat ultima pagina
nu credeti ca in 2 luni se cearta intre ei dupa care face base guvern singur(pdl adica)
ca la Putin:))
( e posibil legal asa ceva? nu ma pricep)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Incepura circotelile in PNL. Primul pe lista: www.hotnews.ro/stiri-politic-5238749-morega-trecerea-pnl-opozitie-nu-trebuie-decisa-doua-trei-persoane-centru.htm" target="_blank">Morega |
Asta e alergat de DNA ca cerea ilegal bani companiilor din judet. Asa ca l'au trimis pe Orban de la centru sa www.evz.ro/articole/detalii-articol/433736/Morega-noul-baron-de-Gorj-aparat-de-PNL/" target="_blank">ancheteze. Concluzia fuse naucitoare: "Nu era vorba de zeci de mii de euro ci de zeci de mii de ... semnaturi"
probabil o eroare de scriere fiind de fapt vorba de smenaturi
Asta cu huiduitu' lu Stolo dupa plecarea din PNL e ca urarile de bine adresate Buruienii de Tribunu' la parasirea partidului. Faptul ca Melescanu (adica vicepresedintele PNL) a fost ministrul de externe al lui Iliescu (ocupat cu trasul de fire rosii spre Moscova) va fi o revelatie in PNL. Da' nu acu'. Mai incolo.
Gia spune:
Mai bine o numea Base pe Elena lu Udrea premier, ca tot aia e
Am ramas crucita azi cand am vazut ce emotionant moment a fost numirea premierului...
vin ai nostri, pleaca ai nostri, noi ramanem tot ca prostii
valentinag spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gia Mai bine o numea Base pe Elena lu Udrea premier, ca tot aia e vin ai nostri, pleaca ai nostri, noi ramanem tot ca prostii |
Yeap!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
loryi1974 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui iileana
, da, da, ala care si-a imaginat ca poate "topi" Partidul National Liberal in partiduletzul nenorocit inventat de Base, "fuziune prin absorbtie" parca-i zicea procedeului; si-apoi, cind Partidul National Liberal n-a prea avut chef de asta , a plecat din Partidul National Liberal impreuna cu o buna halca din el, si-a fuzionat ashea, ca tare-si dorea acest lucru. Fara folos, insa. Partidul National Liberal a supravietuit . P.S. da' sa stii ca io ii urasem cu sinceritate "succes" lui Stolo. Ca daca eram malitioasa, ii uram "succesuri". www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Eu doresc peneleului sa supravietuiasca si in continuare,ca tare ma tem ca incep plecarile...Sa speram ca o sa ramanem macar cu o opozitie de 18%.
Unanimitatea este un cosmar.
Dar au gresit grav imediat dupa alegeri cand au crezut ca vor putea pune orice conditii,inclusiv pe cea mai gogonata dintre ele:Tariceanu premier inca 4 ani.
Sper ca blonda sa ramana sa nu devina ministreasa,ca asta chiar m-ar enerva la culme.Si sper sa dispara din viata politica si domnisoara "succesuri".E prea mult ce vreau?
valentinag spune:
Lory,dat fiind conditiile actuale,io zic ca da!
Abia astept lista de ministri!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
valentinag spune:
Sa avem parte de un impas?Ca cica au cam stagnat negocierile din cauza ca PDL nu renunta la UDMR!Ce-o mai fi?
Pana una alta,se vehiculeaza ca Nuti s-ar putea sa fie secretar general al guvernului!Oh my goooood!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
loryi1974 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui loryi1974
Tariceanu a putut guverna pentru ca avea o intelegere neasumata pe fata cu PSD.Astia de se coalizara acuma au o intelegere la lumina prin care isi asuma riscurile,inclusiv acela de a pierde electorat. Din pacate,liberalii au jucat prost dupa alegeri,cerand prea mult fata de ce aveau de oferit.Basescu nu-l putea numi nici mort premier pe TAriceanu iar. |
Uite si un puncvt de vdere al unui om de stanga(atentie:este un editorial):
http://www.gandul.info/puterea-gandului/tradare-este-dar-o-stim-si-noi.html?4237;3649899
Dedicatie speciala pentru toti cei care nu au mers la vot pe motiv ca oricum iese rau.ei au influentat in mod decisiv situatia de azi.
iileana spune:
Lory, ma intreb daca raportul de forte ar fi fost altul daca iesea toata lumea la vot. Ca procente, probabil ca tot cam pe-aicea ne-am fi aflat... Nu vad ce diferenta ar fi fost.
Si bineinteles ca solutia PDL + PSD este cea mai potrivita, uite, ne explica si www.evz.ro/articole/detalii-articol/831922/SENATUL-EVZ-Avem-o-tara-cum-procedam/" target="_blank">Patapievici. Chiar nu inteleg nemultumirile unora.
Go, Base, go!
--------
Xeno, ma bucur ca ti-a revenit graiul, astept acum sa-ti revina si subtilitatea.
Tu crezi ca de exemplu pozitiv l-am adus io aicea pe Morega? . Hai mai ca-i destul sa te uiti la mutra lui, sa vezi cam ce hram poarta si ca nu-l prea "prinde" postura de opozitie .
Cit despre Melescanu, nuuuuuuu, bineinteles ca numai tu stii ca-i diplomat de cariera si ca a fost ministrul de externe al lui iliescu si etc. Era un secret foarte bine pastrat si-acuma, ca tu l-ai aflat, asta e, or sa trebuiasca sa te impuste.
Xeno, io-tz mai zic o data.
Daca vreau fair-play, aleg un sport mai curatel. Daca vreau oameni de inalta valoare morala, citesc o carte. Daca vreau ceva ce "sa-mi placa", ma uit la un film cu Johnny Depp sau cumpar un tort de bezea. Ca doara nu in politica dimboviteana voi gasi toate acestea .
Insa diferenta dintre votantii PNL si cei PDL, ca tot iti plac tie studiile comparative, e una simpla: primii au ales in deplina cunostinta de cauza, isi stiau "musterii" si cu alea bune si cu alea rele, in vreme ce ceilalti au votat o himera, un discurs populist umflat cu pompa si care s-a dovedit, din pacate, fals.
Lasa, ca o va pune Basescu pe Monica Macovei la justitie si-si spala astfel pacatele....
----
Insa mai bine sa ne pregatim floricelele si sa ne asezam comod, ca cica incepe circul in PSD.
sirimie spune:
Eu sint din ce in ce mai pesimista. In loc sa impuna si PSD ceva acolo, parca e un catelus ahtiat, accepta orice fel de conditii. Si PDL/Basescu cistiga la imagine in felul asta. Niste agarici, vad numai ciolanul... Pun pariu ca UDMR va ajunge la guvernare si de data asta.
Apropos de lipsa la vot, eu sint sigura ca daca mergeau mai multi la vot UDMR nu ar fi avut 6%, poate nici nu ar fi intrat in parlament. De atitia ani ei sint la guvernare, unii dinte ei au facut niste averi fabuloase in perioada asta.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei