Ajutoarele lui Mos Craciun (2)
Raspunsuri - Pagina 20
cecilia L spune:
Roxana, te-a sunat Erina????????am intdrumat-o spre tine fiinca stiu sigur ca esti azi cu masina, depinde de ora la care ajunge sotul ei in Buc, voia sa va lase pachetul de la ei....
Deci lista cu participantele la impachetat:Luy, RoxanaG, Roxana Claudia, Teodora, Bumbacel, Andreea11 si eu cu Cristi bineinteles
Fetele care vin cu masina, aveti 2 variante de parcare, fie in parcarea de la Mall Vitan fie pe stradutele de langa locatie(mai greu dar posibil la ora aceea sa gasiti loc)
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Happiness_4_us spune:
Papanash, nu am ceface cu ele, deci nu optez ptr intoarcere la expeditor. Sunt special cumparate pentru cineva care are nevoie de ele, le-am cumparat cu mare drag si sigur sunt de acord sa le daruim altcuiva in cazul in care ajung tarziu. Inca nu am ajuns la prioripost pentru ca e ora de somn a lui Andrei, dar am inteles ca pe factura trebuie sa fie un cod cu care pot verifica statusul pe internet. Cum ajung la socrii mei, ca acolo e factura, intai verific pe net si pe urma ma duc la prioripost, ca o cunosc pe doamna de acolo. Trebuie sa ajunga in timp. Offf.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Happiness_4_us spune:
Papanash, am deschis capitol nou aici insa pe urma am realizat ca trebuie sa scrii si tu un mesaj ca s ail poti edita cu actualizari noi.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
papanash spune:
o sa avem si Mos, am vb la centrusi au ei o varianta.
si ei prefera pijamale, carti o sa luam pentru cei mai mari din Budimex.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
mihailescu teodora spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G Dragelor, ma gandeam sa ne hotaram rapid ce punem in pachete maine, sa stim ce cumparam. E clar ca jucarii, probabil fructe si dulciuri. Papanash ziceai de carti, m-am gandit insa ca am putea folosi banutii sa le luam ceva de imbracat, o pijamaluta, caciula si fular, sau altceva simplu. Pentru ca e mai greu carticilele, dat fiind varsta lor. Eu ii citesc fie-mii, ea nu are rabdare sa se uite pe carte, dar acesti copii nu cred ca au pe cineva sa le citeasca. Nu cred ca parintii lor se ocupa prea mult de asta, sper sa nu fie o afirmatie gratuita, si nici educatoarele din centru nu stiu cat timp au. Poate e mai bine sa donam cateva carticele centrului, si sa le punem in pachetele lor hainute. Dar voi decideti, a fost doar o parere. Rugamintea mea e sa ne decidem pana maine ce punem pentru Centrul la care mergem vineri, ca sa mearga mai repede sortarea si ambalarea. Rox , Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007) Poze Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/ |
I agree!!!!!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
luy spune:
Eu cred ca avem jucarii destule, cel putin pentru copiii de la centru, sunt pe alese... Mai bine folositi banii sa luati pijamalute sau caciuli cu fular si manusi, etc, papanash are lista cu baietii si fetitele pe varste si cu observatiile de rigoare ( ca-s mai slabi, mai inalti, etc pt varsta lor ). Si oricum luati pijamalutele mai mari, ca sa fim sigure ca le vin.
As fi vrut sa va ajut si azi, dar cu Maria dupa mine mai mult v-as fi incurcat in hipermarket.
Succes la cumparaturi !
Sa nu uitati ca am luat eu pungi de cadouri pt copiii de la Centru.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
Nu are rost sa ne complicam cu carticele,sunt ultrabinevenite hainutele dupa parerea mea!
Tlaura,da un semn daca vrei sa mai preiau pachetul tau din d-na Ghica.Da-mi te rog un PM si explica-mi unde exact sa ajung,ca eu o vin dinspre soseaua Petricani-str. D-na Ghica-str. Colentina-pina la Obor.Unde iti este mai usor sa iesi sa ma astepti!
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
papanash spune:
am printat listele si le iau la mine.In legatura cu copiii de la spitalul Nasta, cine vrea sa mearga acolo. o sa facem pachete si pentru ei.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Citat: |
citat din mesajul lui papanash am printat listele si le iau la mine.In legatura cu copiii de la spitalul Nasta, cine vrea sa mearga acolo. o sa facem pachete si pentru ei. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
Nu e departe de mine!M-as duce eu daca e mai dupa amiaza.
Cine mai sta in Berceni si e disponibil?
In ce data e la sp.Marius Nasta?
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii