Ajutoarele lui Mos Craciun (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am vazut ca ati optat pe hainute.
Eu am facut curat prin hainutele lui Cristi si mai adaug la pachetu cu donatii:
-set chilot si maieu alb
-o pereche sosete
-o pijama
-un trening rosu
-o maleta alba pe gat

- au fost spalate dar neimbracate...sper sa fac fericit un copilas de aceste sarbatori.....cand eram copil.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

stabiliti voi o dupa amiaza si eu voi veni.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

am cumparat pijamalute, seturi de pasta de dinti,periute, seturi cu sampon si sapun si Mos craciun din ciocolata.
in magazine e o aglomeratie de nedescris, dar nebunia de pe sosele e de-a dreptul infernala.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cloreta

Bumbacel, azi pe la cinci jumattae pot fi la Pta Victoriei Eok si pt tine? Ideea e ca numaipotpleca de lamunca, ma tot invoiesc ba de una ba de alta si incerc sa stau mai mult in celelalte zile.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Cloreta, ti-am trimis PM cu nr meu de telefon. Spune-mi la ce iesire de metrou ne vedem.

Mergi la inceput

Vad ca au mai intrat niste bani, o sa reactualizez lista.
fructe n-am luat, vreau sa stiu daca mai e valabila donatia Roxanei Alina ( parca,scuze daca am gresit numele), sa stim daca mai luam noi sau nu.
O sa le dam copiilor si cate o diploma de copil cuminte de la Mos Craciun .

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Fetelor, imi pare rau ca nu v-am putut ajuta mai mult la cumparaturi. Ma gandesc inca daca sa le luam ceva sosetute, cred ca ajung diseara in Carrefour si poate le iau eu, sper sa ma descurc cu dimensiunile.

Am preluat cutia de la Erina, este la mine in portbagaj si o aduc maine.

Maine aduc si donatiile mele (am mai pus 2 plusuri, o cutie cu un joc cu magneti, un ghiozdanel de plus), cele de la Andries si Dantje, si cele de la Gabitz.

Azi astept prin posta de la Anca (buli este nick-ul de pe forum) ei un pachetel cu incaltaminte si hainute, sper sa fi ajuns si sa il aduc maine. Incerc sa iau si pachetul de la Imelda, sper sa ne sincronizam.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Bumbacel, esti o mamica tare inimoasa .
am vb pentru Budimex, se poate luni sau marti, dupa-amiaza. Cine vrea si poate,propuneti o ora.
Haideti sa hotaram acum si pt. spitalul Nasta, cine vine si cand.Aka, tu poti doar dupa ora 17 ?poate facem tot vineri, sa fie acolo toti copiii ?

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Papanash,a fost totul la limita. Daca mai stateam putin aruncau piticii magazinul in aer . Multumesc ca ai avut grija de Vlad.
Roxana, fara tine si acum mai cautam pijamalute marimea 38 .
Bravo, fetelor!

Aduc maine tot ce am cumparat, plus pachetul de la floric_ea, ce iau azi de la Cloreta si ce am mai strans eu (jucarii, doua cutii cu margele de insirat pe ata pt fetite si doua cutii cu domino pt baieti, ceva hainute). Maine dupa ce facem pachetelele mai vedem ce putem lua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Serbarea la Scoala Speciala nr. 5 a fost mutata pentru maine si poimaine, asa ca am dus deja 90 de pachete la Scoala urmand sa ducem celelalte 90 de pachete maine (ne-ar fi trebuit 2 microbuze sa le transportam pe toate odata ). Cadourile sunt foarte consistente, fiecare copil va primi o punga mare de cadouri plina cu dulciuri, un joc mare, o carte de Craciun, o cutiuta muzicala cu turta dulce, mosi de ciocolata, fructe.
O sa va spun cum a fost

Mergi la inceput

oare nu ar trebui si niste saci mari ? In care sa punem toate cadourile ?
Eliza, sa faci poze

Filme Ghighi

Mergi la inceput