Ajutoarele lui Mos Craciun (2)
Raspunsuri - Pagina 19
Andries spune:
Nana si papanash dragele mele, nu vreau sa va dezamagesc dar eu personal am pus la posta doua plicuri, care au stat acolo bien merci 2 luni aproape, fara avizare nici la destinatar nici la mine, le-am recuperat cu mare scandal si le-am trimis cu pegasus. sper sa nu patiti ca mine.
Andries
Andries spune:
Dantje multumim mult pentru efort si tie si Mirelei care a carat ditai geanta pe avion ... si cu depasire de greutate, multa sanatate!!!
Andries
Roxana_G spune:
Deci maine ramane sa mergem la cumparaturi, sper ca aveti listuta pregatita cu ce ar fi nevoie. Mai putem merge si ulterior o tura. Ma gandeam ca poate impartim lista si cumparam fiecare cate ceva ca sa nu stam toate pe la aceleasi rafturi. Ne vedem maine in Cora Militari, eu ajung pe 12 si un pic, stau maxim 2 ore ca la 3 am o sedinta.
Din ceea ce am adunat pana acum sunt sigura ca se vor gasi si pentru cei 19 copilasi, deja cred ca avem prea multe jucarele. E pacat sa nu le facem si lor o bucurie. Daca tot a picat Scoala 8 sunt sigura ca pentru inca un centru ne vom mobiliza corespunzator.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andries Nana si papanash dragele mele, nu vreau sa va dezamagesc dar eu personal am pus la posta doua plicuri, care au stat acolo bien merci 2 luni aproape, fara avizare nici la destinatar nici la mine, le-am recuperat cu mare scandal si le-am trimis cu pegasus. sper sa nu patiti ca mine. Andries |
Deci m-am enervat cumplit.
Maine sunt iar la Prioripost.
Am pus in acelasi timp un pachet la Bacau si culmea, acesta a ajuns azi, asa cum mi s-a spus.
Au zis ca asta fiind mai departe ajunge luni iar cel ptr Buc ajunge sambata.
M-am umplut de nervi, ptr ca si azi am stat aproape 1 ora la BRD sa depun banii si cand am ajuns in fata mi-au cerut copie dupa Cartea de identitate, pe care evident nu o aveam la mine. Mi s-a parut o aberatie atata vreme cat aveam acash si nu faceam vreun transfer din cont etc.
Asa ca du-te acasa si ia coada de la rand cu aproape inca o ora de stat la rand.
Deci am avut o zi de nervi ca si tine, Andries..
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
bumbacel spune:
Maine la 12, la Cora.
Cecilia, trece-ma si pe mine pe listuta pentru sortat, ambalat.
Cloreta, ai rezolvat cu pachetul tau? Ne vedem maine la Victoriei?
Noapte buna, pic de somn!
Dantje spune:
Andries ma bucur c-a ajuns pachetul si-ti multumesc ca ti-ai facut timp, imi pare rau de intamplarile din trafic.
Dantje & Martijn & Hannah
papanash spune:
Nana, nu te enerva ca n-are rost.In afara de pachetul tau mai astept si de la Elvie,tocmai din Australia .A platit o gramada de bani pentru expediere si parca vad ca o sa vina cu intarziere.Acum voi decideti ce facem cu ele in cazul in care ajung tarziu. Ori nu le ridic si se intorc la expeditor,ori le dam altcuiva.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
Bumbacel si Rox, eu si Ghighi venim cu taxiul, daca nu sosim la fix sa nu ne puneti absenti , stim cum e traficul in Bucuresti.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Cloreta spune:
Bumbacel, azi pe la cinci jumattae pot fi la Pta Victoriei Eok si pt tine? Ideea e ca numaipotpleca de lamunca, ma tot invoiesc ba de una ba de alta si incerc sa stau mai mult in celelalte zile.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
Roxana_G spune:
Dragelor, ma gandeam sa ne hotaram rapid ce punem in pachete maine, sa stim ce cumparam.
E clar ca jucarii, probabil fructe si dulciuri.
Papanash ziceai de carti, m-am gandit insa ca am putea folosi banutii sa le luam ceva de imbracat, o pijamaluta, caciula si fular, sau altceva simplu. Pentru ca e mai greu carticilele, dat fiind varsta lor. Eu ii citesc fie-mii, ea nu are rabdare sa se uite pe carte, dar acesti copii nu cred ca au pe cineva sa le citeasca. Nu cred ca parintii lor se ocupa prea mult de asta, sper sa nu fie o afirmatie gratuita, si nici educatoarele din centru nu stiu cat timp au. Poate e mai bine sa donam cateva carticele centrului, si sa le punem in pachetele lor hainute.
Dar voi decideti, a fost doar o parere.
Rugamintea mea e sa ne decidem pana maine ce punem pentru Centrul la care mergem vineri, ca sa mearga mai repede sortarea si ambalarea.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/