Deficit de oameni normali !(2)
Raspunsuri - Pagina 6
voljena spune:
ieri am fost cu fie-mea la o clinica privata sa-i faca un rapel la vaccin pojar ca pe aici e o mica epidemie (la stat se face numai vaccin combinat mmr)... am discutat cu asistenta si despre vaccin hpv, nici ea nu-si vaccineaza fetele din dotare deocamdata, desi vaccineaza pe ale altora
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilse Numai ca tanti asta chiar s-a luptat cu marile companii puse pe profit no mater what si a mai si castigat Domne...asa ca eu astept sa o vad si intr-un proces contra BigPharma. |
Nu ca Big Pharma n-ar merita un proces, dar ce anume o face pe Brockovich sa vrea altceva decit bani si ea?.
In America au fost vaccinate 17.5 milioane, Australia 3.7, restul sint estimari ptr restul lumii.
Rata ar fi de 0,0001 incidente in care majoritatea sint extrem de usoare cu 0,02 morti la 100.000 de vaccinuri . Rata de efecte negative la Gardasil e de 10 ori mai mica decit la vaccinul Polio.
A
gazzella spune:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1094703/Cervical-cancer-jab-left-12-year-old-daughter-paralysed-says-mother.html
Felix (4 ani) Bendis (2 ani)
"Il bambino e l'unico essere ragionevole in un mondo folle"
Daiario clinico, Sándor Ferenczi
CampariSoda spune:
Ca sa spun drept am evitat sa incep cu "medicul meu mi-a zis"...dar un mic exemplu ca sa mai compensez deficitul de oameni normali (ca pana la urma, despre asta e vorba, despre oameni care se duc la vraci in loc de doctor, la homeopat sau alte alea tz tz):
Io persoana responsabila ma duc la doctor dupa ce m-am procopsit cu fo shase capuse la ceva hiking trip. Si zic ok, doamna, cu Lyme oi face io intr un fel de am capatat-o, dar va rog pentru data viitoare, ma programati si pe mine la un vaccin sa nu fac naibii fo meningita (aici unde stau io 1/4 capuse is carriers). Si femeia mi-o explicat ca vaccinu asta nu se face decat la padurarii care isi petrec >50% din timp pe teren pentru ca riscul nu justifica beneficiile.
Analog, cand o aparut Gardasilul m-am bucurat enorm, ca vorba aia am ceva antecedente de cazuri in familie. Si zic doamna, again, vreau si io test si vaccin. Femeia mi-o explicat din nou ca ii scump, nou, nu se stie ce si cum si mai bine sa ma astept. Am zis, ok, o fi ea medic de familie, nu stie, nu o intereseaza. Asa ca mi-am intrebat ginecoloaga, care mi-a dat acelasi raspuns. Deocamdata ea nu il recomanda pacientelor ei si asteapta sa mai vada ce si cum.
Acuma, cand medicul meu mi-o zis sa nu il fac, io ce sa fac, sa ii scot la imprimanta de pe net? N-as intra io in categoria alorlalti deficitari care in loc sa îi asculte pe aia de or invatzat si s-or spetit shpe ani de zile fac dupa cum ii taie capu si cer tratamente care nu isi au rostul? Pentru ca pana la urma de asta vorbim, despre niste oameni care n-au ascultat de medic si nu si-au vaccinat fetele. Dar oare Google si Merck stiu mai bine?
Din nou, faptul asupra caruia voiam sa atrag atentia e ca daca vrem sa vorbim de misticism, de vraci si de oameni normali sau anormali sunt exemple mai putin controversate decat Gardasilul.
Cat despre efectele secundare anti polio/gardasil, vorbim aici de acelasi nr de subiecti/perioada de timp? Asta una si a doua din ciclul risc vs beneficii: polio nu se trateaza; hpv-ul da, nu e nevoie sa ajunga la cancer cervical.
Ortansa spune:
exact,si eu am intrebat-o pe sora-mea care lucreaza la Asoc. Medicamentelor(parca asa se numeste) despre ce parere au farmacistii din institutie si mi-a spus clar:nici o farmacista/chimista de acolo nu si-a vaccinat fata si au retineri mari in ceea ce priveste acest vaccin.ele nu-si fac nici antigripalul desi beneficiaza de el gratis in fiecare an.
(si am mai intrebat o ruda care lucreaza la Inst. oncologic,mi-a dat acelasi raspuns-dar cred ca ma bagati la categoria sora lu' vecina,lu' fratele ,lu' ma-sa lu' Ilie)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">An apple a day,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Prima comuniune,
Mere verzi
www.flickr.com/photos/24759233@N04/sets/72157607879622477/show/with/2926721528/" target="_blank">Atelier dulce
I've gt DC under my skin
A_Iulia spune:
CampariSoda, medicii nu au voie sa recomande un medicament pentru o alta alta grupa de varsta decat cea aprobata in prospectul produsului.
sirimie spune:
citat din mesajul lui CampariSoda Asta una si a doua din ciclul risc vs beneficii: polio nu se trateaza; hpv-ul da, nu e nevoie sa ajunga la cancer cervical. |
Numai daca e descoperit in faza incipienta. Ceea ce nu se poate spune ca se intimpla in Romania unde mor atitea femei de cancer de col uterin.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
CampariSoda spune:
Ye, ala era anu cand prindeam ultimu tren cu grupa de varsta :)).
Cat despre descoperirea in faza incipienta, cred ca am spus in primul mesaj: vaccinul asta o sa dea 20% shanse in plus femeilor care nu au acces/nu se duc la ginecolog. Raman alea doua tulpini de care vaccinul nu protejeaza si mai raman alelalte cauze ale cancerului nelegate de HPV. Desigur, e mai bine decat nimic...sunt curioasa insa cate din cele care si au facut vaccinul inteleg bine ca PAP-ul ramane OBLIGATORIU pentru a fi on the safe side.
sirimie spune:
citat din mesajul lui CampariSoda Cat despre descoperirea in faza incipienta, cred ca am spus in primul mesaj: vaccinul asta o sa dea 20% shanse in plus femeilor care nu au acces/nu se duc la ginecolog. |
De ce numai 20% sanse in plus?
Edit: eu am citit ca 80%. Pentru ca acele tulpini pentru care ofera Gerdasil protectie sint responsabile pentru 80% din cazurile de cancer de col.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Victoria spune:
CampariSoda, bine ai venit pe acest forum..Iti urez rabdare, simtul umorului si..rabdare
V