Deficit de oameni normali !(2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

O alta victima a strangerii de mana! Sa mai ai curajul sa saluti pe cineva dupa ce citesti aceste chestii. Doamne, doamne e cutremurator!
http://www.ziare.com/Si_au_pierdut_organele_sexuale_dupa_o_simpla_strangere_de_mana-542310.html

Umbla acum zvonurile ca si in Europa zeci de persoane si'au pierdut creierul dupa o banala vizita pe internet.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui xenocid

Umbla acum zvonurile ca si in Europa zeci de persoane si'au pierdut creierul dupa o banala vizita pe internet.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Care este granita care, odata trecuta, ridica un zvon la nivel de certitudine?

Cat despre "zeci de persoane"....te acuz de dezinformare :)).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

very funny...hahaha...banuiesc ca nu la fel de funny i s-a parut mamei fetei vaccinate.
banuiesc ca tu te-ai vaccinat contra chestiei asteia din urma(aia cu creierul pierdut pe net).
Va reamintesc tuturor ca in Romania s-au facut doar primele rapeluri, urmeaza celelalte 2 in decurs de 6 luni, mai vedem, acuma e prea devreme sa ne hazardam in d-astea cu:"vai tu s-a vindecat".
Xenocid stiri d-astea tembele sunt cu miliardele, gardasilul si cervarixul sunt reale.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Ilse, nu stiu daca vorbeai cu mine sau Xeno.
In caz ca vorbeai cu mine :), eu nu ma refeream la cititul pe net despre vaccin.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

la xenocid ma refeream .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CampariSoda spune:

Citesc pe forum de multa vreme si mi-a placut atitudinea lui Xeno vis a vis de multe subiecte. Cu toate astea mi se pare umpic deplasat sa pui in acelasi subiect aprehensiunea oamenilor fata de Gardasil, teama de alte vaccinuri si toate trebile cu homeopatia, naturopatia samd.
Ca la mine una merge placebo de minune si prefer sa iau granule homeopate decat biseptol, e una. Cu viata copilului meu nu m-as juca, deci prin urmare sunt pentru vaccinare.

Gardasilul however e alta treaba, care n-are nimic de-a face cu scary stories despre autismul indus de vaccinuri. Gardasilul e un vaccin nou, foarte nou daca ne gandim la life-span ul normal al medicamentelor.
Efectele secundare nu sunt limitate la o simpla inrosire a locului de injectie. Vorbim aici de afectiuni neurologice nasoale (GBS :( ), de lesinuri si sincope (plus head-injuries dup-aia). efectele astea secundare nasoale apar in 10% din cazuri (200 de cazuri de lesin din 2500 de rapoarte despre efectele secundare) - mie mi se pare ENORM. Mi se pare de asemenea oribil posibilitatea ca un copil/adolescent sa aiba si O SINGURA criza epileptica (sa zicem ca ii numa una, asa, un efect advers minor). Si nici nu mai comentez despre lipsa de date privind necesitatea unui rapel...sa zicem ca pana acu prognoza e buna din moment ce subiectii din lotul de test inca mai au anticorpi.
Evident, asta trebuie pus in balanta cu beneficiile. Care sunt exact beneficiile? Studiile (vin cu linku mai incolo) au aratat ca un control PAP anual previne foarte bine aparitia cancerului de col (ca nu stiu acum cum sa ma exprim mai stintiific.
Acuma sa zicem ca vaccinul asta e bun pentru femeile care n-au acces/nu se duc la gineco. Bun, ele tot o sa o ia in freza de la alelalte doua tulpini care nu sunt acoperite de vaccin. Si tot de la alea doua tulpini o sa si-o ia fetele/femeile vaccinate care n-o sa isi mai faca PAP-ul cu sfintenie, ca vorba aia, is vaccinate.

Cat despre "oameni anormali" care cred ca unele lucruri se datoreaza presiunii facute de big pharma, eu zic sa nu ne repezim ca gaina la concluzii. Dau doar exemplul Depakote (un anti-epileptic) care e medicament de maintenance in tulburarea bipolara. Studii peste studii (pharma financed) au aratat timp de 10 ani cat de bun (ma rog, cu 3% mai bun :D) e Depakote pentru bipolari, pentru ca acum, cand divalproatul e generic sa apara studii peste studii cum ca depakote ii apa de ploaie. Analog studiul de acum cateva luni care a tras apa la buda dupa o gashca de antidepresive, acestea din urma dovedindu-se mai bune cu 5% decat placebo numai in cazurile de depresie majora. Cum se face ca datele astea existau de acu 10 ani si au fost publicate taman acu cand le-or expirat brevetele...nu se stie.
Asa ca paranoid sau nu, indicatia de a lua teoriile conspiratiei cu un gram de sare merge si in directia cealalta zic eu.

Si inainte sa ii proclamam "anormali" pe cei care nu vor sa isi faca vaccinul antigripal zic io sa cujetam umpic. Sau Gardasilul, care pana una alta ii un virus cutanat, luat prin contact sexual, contact sexual care presupune un anume grad de "responsabilitate"; nu un polio sau alte de-astea pe cale orala de care n-ai cum sa te protejezi (eficient).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

De fapt sint 200 de lesinuri la 50 de milioane de vaccinuri si virusul nu se ia numai pe cale sexuala ( si calugaritele pot face cancer cervical),
A

PS din lista effectelor negative raportate, Gardasilul e mai safe decit cele mai multe vaccinuri (DTP, Polio, etc)

Mergi la inceput

Andrada omiti faptul ca doar 70% din cazurile de cancer cervical sunt date de virusul HPV, deci normal ca pot avea si calugaritele.
De unde ai scos tu chestia cu 50 milioane, poate vandute de vaccinuri, nu inseamna automat ca au fost si folosite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CampariSoda spune:

Am zis 200/2500 efecte secundare raportate, nu doze de vaccinuri. Again, mi se pare enorm.
Cat despre calugaritele cu cancer cervical, oi fi io prost informata, dar din cate stiu virusu asta infecteaza tesutul epitelial, si singurul mod in care ajunge acolo ii prin microabraziuni...pointul pe care doream sa il fac ii ca nu ii airborne si nu ii "highly contagious" ca sa justifice vaccinarea copiilor la intrarea in colectivitate si nici sa ti-l ceara pe post de viza la aeroport.

Mergi la inceput

ia uitati aici cine e interesata de chestia asta:
http://www.brockovichblog.com/2008/08/gardasil.html

deci nu sunt singura anormala, m-am linistit...stiu, stiu, acuma apare xenocid cu: "vai dar cum adica erin brockovich, nu e cumva duduia aia cu filmul si procesul, aia care doar arata bine si s-a apucat ea de cercetat BigMafia din tara tuturor posibilitatilor pentru niste amarati de pestisori mici(a se vedea in speta oameni d-stia odinari ca noi care nu se pot lupta ei singuri cu sistemul) care s-au imbolnavit si ei putin de cancer ca au baut din apa contaminata, vai dar e doar zvon sigur-sigur".

Numai ca tanti asta chiar s-a luptat cu marile companii puse pe profit no mater what si a mai si castigat Domne...asa ca eu astept sa o vad si intr-un proces contra BigPharma.

Mergi la inceput