Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

La multi ani Alina si Iza!

Pisik o sa-ti doresti sa ai 5 minute in care sa te plictisesti, eu vreau sa stau cate odata singura, singurica in camera,eu cu gandurile mele, dar nu prea pot.

Dyana, exista ceara de unica fol si pt zona aia dar nu de aia cu benzi.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 24+

Mergi la inceput

Silvia, mie mi-a zis sa mai fac una la 26 si una la 32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

multumim mult fetele pt urari!

N-am mai intrat de ceva vreme, dar v-am tot citit. noi se pare ca am crescut din ce in ce mai mult si in ritmul asta pana la sfarsit o sa fim bebe de iarna. eu chiar ma bucur, cand vrea ea sa vina, numai sanatoase sa fim
pupici pe burtici

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Ah fetelor, ca tot se vorbea de kg. in plus, eu pana acum am luat doar 4 jumatate, dar cred ca pana maine mai pun un kil' si ajung la 5 jumate fiindca prevad ca astazi voi manca ca disperata fiindca sunt in una din zilele in care m-am trezit cu o pofta nebuna de o tigara, si tre' sa compensez cumva asa ca bag mancare la greu

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 23+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rivali

La multi ani Alina si Iza!

Pisik o sa-ti doresti sa ai 5 minute in care sa te plictisesti, eu vreau sa stau cate odata singura, singurica in camera,eu cu gandurile mele, dar nu prea pot.

Dyana, exista ceara de unica fol si pt zona aia dar nu de aia cu benzi.

RIVALI, cine stie cunoaste

Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Ciao-bao!

Eu ce sa zic tot 10 kg pana acum, la 28 sapt, si tensiunea buna tare, 10 cu 6.
Am ajuns si la vaccinul antitetanos, mai fac o doza peste 3 sapt. dr de familie m-a asigurat ca se face, este indicat tocmai pt ca acum sunt mult mai multi virusi si infectii, deci teoria ca nu mai nastem pe camp cade, mai bine sa prevenim, nu? atat pt noi cat si pt bebe.

Eu acum incerc sa iau legatura cu firma de recoltare celule stem, se poate plati si in rate...ceea ce e f bine. Mai ramane sa ma asigure d-na dr ca vine sigur la nastere, ca na , asa se pune probl la noi la romanai, cotizezi 9 luni si poti avea surprize.
Voi cum procedati? eu am ales cordcenter, de la cluj.astept indicatii.
Cat despre epilat, oglinda ajuta dar gafai si cu aia cu tot, si n-am burta ceva de speriat, de abia de acum incepe dansul pinguinului...apelez la sora-mea si am incheiat povestea.ce sa fac? sotul trremura si cu oglinda-n mana , d-apoi sa-l pun sa faca ceva.

tot din ianuarie intru in prenatal, am ce face acasa nu ma plang... de abia astept sa ma trezesc pe al 10-11 dimineata..wow life is life, ca dupa....vai di noi!!!

Am repetat toate analizele, si sper sa fiu ok. cika bananele agita bebelushul? si shake-ul meu? oh no, sa nu aud, oricum nu ma las.asta e, altele fumeaza, nu cred sa fie asa de rea treaba asta.
Voi ce parere aveti?
baie nu mai fac de cand am ramas, cika nu e bine, sa nu stam in aburi, si apa fierbinte. cine are probleme nici atat.
m-am convertit la dus, asta e, mai greu e cu spalatul pe cap, ca eram invatata sa ma aplek, acum capul pe spate, sa nu-l inghesui pe bebe.offffffffff

In rest, si fructele cika-ngrasa, dr mea m-a avertizat, am spus la inceput multe fructe, acum cika sa fac salate de cruditati, ca fructele ingrasa. mi-e frika cum trec de sarbatori.
de cantarit cika la 2 zile e bine, sa stim cum sta treaba.
Bafta, si tineti aproape!

Mergi la inceput

Las' ca atunci cand va creste si bb 2 sa vezi ca nu mai sti de ei. Baieti mei se joaca acum asa de frumos impreuna ca uneori nici nu mai stiu de ei. Si eu nu mai sunt solicitata la joaca, ceea ce mi se pare grozav.

Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Shasa, ceea ce imi zici tu mi se pare un vis, ca se joaca amandoi. Eu trebiue sa ma joc cu el si nu vrea sa stau sprijinite pe o perna ceva in pat si sa facem lego vrea sa stau la 90 de grade si nu pot de burtica mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

salut fetele
Shasa spe sa ai dreptate in privinta faptului ca se vor juca impreuna
ca cateodata ma exaspereaza cu faptul ca tot ce face doar cu mine vrea- si joc si nani si toooot
si sincer de asta mie frica ce o sa fac cu el cand nu o sa mai am tot impul doar pt el ci o sa aiba si surioara nevoie de atentia mea
ca el e tare tare mamos
cred ca cu 3 ar fi si mai greu- sincer te admir
dar las ca povestesti tu cum e ca poate poate ajung si eu acolo- eu nu exclud ACUM nici varianta de inca un bb peste vreo 3-4 ani,dar mai vedem peste un jumate de an daca mai zic acelasi lucru

24+Iulia Petra si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

ah si era sa uit

LA MULTI ANI !!!!! sarbatoritelor ALINA si IZA- sa aveti parte de tot ce va doriti, o sarcina usoara si un bb sanatos, si toata fericirea din lume

24+Iulia Petra si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

poze cu noi

Mergi la inceput