Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 20
shasa spune:
Pai oricat de incredibil pare acum chiar va veni ziua cand se vor juca impreuna si nu va vor mai solicita pe voi mamicile. Este adevarat ca va mai dura ceva pana atunci dar si cand se va intampla...ce rasfat va fi pe mamici
Cat despre planuri de bebe, eu in nici un caz nu aveam in plan 3 dar se pare ca o data ce bb2 a crescut am ajuns la concluzia ca eu chiar imi doresc o formatie de trei
![]()
Si oricum dupa primul este muuuuuult mai usor
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Codrin - 23+
Poze la albumul dc
florinela79 spune:
si eu vreau sa iau legatura cu cei de la Cordcenter - pentru prelevarea de celule sten (am citit ca pot fi folosite si pentru rudele de gr.I daca este compatibilitate), dar in prealabil am sa cer sfatul medicului ginecolog.
Scrie ca poti plati si in 3 rate....dar anual oare nu se mai percepe nicio taxa pentru depozitare?,asta nu am prea inteles...plus ca are valabilitate doar 20 de ani?!
fbruma
silvia4 spune:
Florinela, eu nu stiam ca are valabilitate doar 20 de ani! Ar fi pacat sa fie asa...Restul fetelor tot asa stiu? Se plateste o taxa anuala de depozitare de cam un milion parca.
Silvia
25+ 
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf Am ajuns si la vaccinul antitetanos, mai fac o doza peste 3 sapt. dr de familie m-a asigurat ca se face, este indicat tocmai pt ca acum sunt mult mai multi virusi si infectii, deci teoria ca nu mai nastem pe camp cade, mai bine sa prevenim, nu? atat pt noi cat si pt bebe. |
Faptul ca medicul de familie te-a asigurat "ca se face"... ma rog, bravo lui, in fond o masura de protectie in plus nu strica... Dar ideea ca "este indicat tocmai pt ca acum sunt mult mai multi virusi si infectii" este o prostie indiferent cui apartine. Vaccinul antitetanos este... ANTITETANOS, adik impotriva unui singur germen, anume Clostridium tetanii, nicidecum ceva nespecific, pentru "mai multi virusi si infectii".
Deci teoria ca nu mai nastem pe camp NU cade. Din intamplare nu era doar o teorie, se intampla sa am oareshce cunostinte despre modul de transmitere a acestei infectii.
Dar desigur... intotdeauna este mai bine sa prevenim.
Denisa-Madalina
21+
cu Adela
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rivali ce legtuatura au alti virusi cu antitetanosul? Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 24+![]() |
Asta ma intreb si eu.

Denisa-Madalina
21+
cu Adela