Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

ALINA

---LA MULTI ANI---

IZA

---LA MULTI ANI---

http://picasaweb.google.com/shasa18/PozeShasa#

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 22+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

La multi ani! sarbatoritelor sagetatoare Alina si Iza
Sa fiti iubite, sanatoase si fericite alaturi de bebe mic si familie!
25+

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

fetelor sunt foarte suparata. Ati vazut stirea aia cu carnea de porc si dioxina?
Stateam si ma gandeam:
pestele are plumb
vak e nebuna
puiu are aviara
porcul are dioxina
Si cik sa mancam carnita ca ne trebuiesc proteine pentru bebitz

Aseara am aruncat carnita de porc din frigider. Nude alta poate la noi astia animale batrane, nu e mare bai de ti se apleaca de la ele.. da la copilasi nu pot da asa ceva. Adica nu ma risc. Pacat de ghita ca a murit nevinovat si fara rost.

22+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

La Multi Ani Alina si Iza! Sa dea Dumnezeu ca toate dorintele sa vi se implineasca

Fetelor, eu iar m-am saturat de stat acasa, nu prea mai stiu ce preocupari sa imi gasesc, ca tare ma plictisesc. Sper sa imi mai dea drumul macar in ianuarie 3 sapt la serviciu, ca in febr si martie pana nasc gasesc eu de facut multe.

Pupici, o zi buna sa aveti

25+

Mergi la inceput

PISIK, eu iti zic sa te bucuri cat poti de perioada asta ca nu mai ai mult si va veni vremea in care nici un pisu ne vei putea face decat pe fuga. Nu spun ca perioada ce va sa vina este "de speriat", dar va fi o perioada destul de grea la inceput, pana va acomodati unul cu altul. Asa ca nu te gandi acum ca nu ai ce face, dupa ce nasti vei cauta macar 5 min. in care sa nu ai ce face. Nu vreau sa sperii pe nimeni, vreau doar sa va pregatesc macar putin pt.ce urmeaza.

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 22+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Am schimbat si noi semnaturica

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 23+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Alina La multi ani!!!!!!!!!!

Iza La multi ani!!!!!!!!!!

26Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

ALINA, IZA LA MULTI ANI!!!!!

Gina 23+ bebe mic e

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neata fetele
ieri am fost la municipal sa vad bebita colegei mele; m-am indragostit pe loc. sunt superbi micutii, mai avea 2 baietei in camera, absolut superbi si ei. ma uitam ce inseamna bucuria de mama, cum radeau ele ca sunt complet nedormite de 2 zile- si o ziceau cu bucurie. am ajuns la concluzia ca e la fel de greu si cu cezariana si cu nasterea normala- cel putin in primele zile. am vorbit cu fetele din salon, una din ele chinuita cu travaliu fara epidurala, dar din pacate nu a vrut mutunelul deloc sa iasa si i-au facut cezariana, si cealalata nascuta normal, cu epidurala. amandoua au zis ca e greu, se miscau la fel de greu/ sau usor nu stiu cum sa zic. oricum, la o zi dupa cezariana erau fresh, mai greu la dat jos din pat, dar nu cu probleme mari. bebitii erau bine ingrijiti, usoare spagute pe la asistentele de la copii, de la toaletare... oricum foarte amabile au fost.
legat de epilat, eu sunt la stadiul de o bucatica pe vizibil, una pe semi, si maaarea majoritate pe NV; deci cred ca se impune mersul la cosmetica ( ca n-am chef sa ma dau pe mana lu' barbati'miu). dar imi e usor teama de cosmetica, cu atatea infectii si nenorociri..... nici nu stiu, o sa incerc ceara de unica folosinta, daca gasesc un cabinet prin apropiere care sa foloseasca (cu toate ca e complicat la inghinal cu ceara asta).

diana 22+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

La multi ani, Alina si Iza! Sa fiti fericite si sa primiti de martisor niste bebelici sanatosi si iubitori!

Vorbeati de kg in plus! eu de 3 saptamani am incetat sa ma mai cantaresc! Am zis ca decat sa ma stresez si sa stau mereu cu frica, mai bine ma cantaresc decat atunci cand se schimba luna..Acum 3 saptamani aveam 6 kg in plus, dar sigur s-au mai trans pt ca ma simt eu mai grea!O s ama mai pun pe cantar peste 2 saptamani, asa ca daca o sa ma vedeti plangand, o sa stiti de ce!

Eu baie in cada am inceput sa fac din luna a 4-a. Mi-e f greu la dus in picioare, mi-e ameteala, mi-e frig...Statul in cada ma relaxeaza si imi calmeaza si uterul. Parca orice tensiune dispare atunci..

Fetelor, voi aveti idee cand trebuie sa mai facem o ecografie de-aia morfofetala? Ca eu abia astept sa ajung iar la un ecograf bun si la un medic priceput sa ma asigur ca e totul bine cu bebelina! sunt putin ingrijorata sa nu fie mult prea mare decat normal! Mi s-a spuns ca nu trebuie sa mai fac alta ecografie acum, in trim 2. Si atunci in trim 3 cand se face? Stie cineva?

Silvia 25+

Mergi la inceput