Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 17
m_monique spune:
vad ca va ganditi la bb2.
si noi ne gandeam sa-l facem pe bb2 anul viitor, dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, acum ma aflu printre voi cu bb2 la purtator.
cred ca bb3 nu va mai fi, dar nu se stie niciodata.
22+ 
si Andrei (16.12.2006)
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Mababei, eu nu am nici o probolema cu parfumurile, ba din contra !!! parca imi plac si mai mult cele pe care le foloseam inainte !! |
Yup. Si eu! Ma bucur de parfumuri, de creme parfumate, geluri de dus parfumate, betisoare si lumanari parfumate!
Denisa-Madalina
21+
cu Adela
anamariame spune:
Gaza, eu am cu vreo 8 cm mai putin
Eu am folosit la baie spumant si sare de mare parfumata, sper sa nu fi gresit, acum am citit ca sarea e interzisa. Oricum fac baie destul de rar, la 2-3 saptamani, in rest doar dus. Pe unde sunt Silvi, Miruna? Stiti ceva de ele? Parca n-au mai scris de o vesnicie...Ana-Maria
20+
novus spune:
Plici plici, ce ai mai cumparat ??? mai da un semn de viata !!!!!!!!!
Olgatarziu, sper ca v-ati revenit dupa pierderea prietenului voastru drag si asteptam vesti de la tine !!!!!!!!!!!!!
Va
si ma duc la Oprah (nu in emisiune ![]()
)
27+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
plici plici spune:
multi la fete
novus sunt acilea, incerc din greu sa recuperez din urma scrisul da nu-mi iese...
hehe n-am mai cumparat nimica dar ma gandeam ca mai am asa putin si ca ar trebui sa bag niste viteza la cumparaturi ca sunt atatea "nimicuri" de luat hihihi
oare cate asternuturi trebuie sa am pt patut? un minim asa...aveti idee?
un update la kg? sa mai zic? 14
...oare cat m-oi face? si zau daca mananc mult...nici nu cred ca mai pot, probabil ca stomacul meu e inghesuit sub un san ceva...sunt un biloi...mai fac poze maine dimineata sa vedeti burta ce de am...hihihi...
la toate fetele
corina
29+
Robert Andrei
georgiana310 spune:
Cocufan si restul fetelor... multumedc pt raspuns!
Deci, se poate si pe card...
Buuun... eu am scandal in burtica si merg sa ma intind si sa ii explic niste treburi la fetita... 
noapte buna!![]()
22+
Brisees
http://community.webshots.com/album/569142705LmhlwC
gia
mihaelacg spune:
la gravidute!
mama mama, da ce-ati mai scris.....
fac si eu baie in cada dar cu portia! imi potriveste al meu apa ca temperatura si nu ma lasa mai mult de 10 min.
dusurile sunt la putere.
cat despre epilat....eu ma faceam singura cu ceara, insa l\una asta am vizitat cosmeticiana...nu de alta dar nu mai aveAm vizibilitate![]()
tocmai mi-am facut pedichiura....mi-a luat mai mult de o ora...cred ca si asta mi-am facut-o pt ultima oara acasa.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze "calde" cu mine si fata mea
mitzica
24+
sau 
mihaelacg spune:
fetelor, va uitati la meci?
eu m-am uitat aseara la cluj-celsea![]()
microbista o fac pe asta mica
eu aseara am facut masaj, picioare, coapse, fese...stiti cum am dormit? dusa.tare mi-a mai priit.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze "calde" cu mine si fata mea
mitzica
24+
sau 
denisamada spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg la gravidute!tocmai mi-am facut pedichiura....mi-a luat mai mult de o ora...cred ca si asta mi-am facut-o pt ultima oara acasa. |

Denisa-Madalina
21+
cu Adela
lysbeth spune:
Neata fetelor. Mercic pt sfaturi
Am beut ceai cu miere si lamaie, am luat strepsil si algocalmin si parca ma mai lasa durerea de gat azi
Ce nu ma lasa, si ma oftic rau din cauza asta, este starea de greata. Nu pot sa cred ca am ajuns la 6 luni sa ma rastesc la papuci in continuare ca la 2-3 luni
Ieri am constatat ca micutului alien ii place sau displace muzica de la radio. A dat un coleg radio mai tare si micutul a inceput sa faca tumbe. A trebuit sa-mi rog colegul sa inchida sonorul![]()
In alta ordine de idei AMR o zi pana la morfofetala de maine...
Abia astept pozulicile
22+
Damian