Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 16
rivali spune:
dintre prietene si fetele din parc eu eram singura care zicea ca numai vrea bb2 , sunt singura care s-a hotarat,am zis ca daca nu acum apoi va fi mai greu sa ma hotarasc.
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
24+
Gaza22 spune:
Buna seara burtici! eu azi am avut o zi cam proasta si am dat apa la soricei
din orice motiv.
AnaMaria am vazut si eu ca la kg suntem pe aceeasi treapta a podiumului
si vad ca avem si acelasi stil de a manca. Eu am 1.70 la inaltime, tu?
Lysbeth cel mai bun remediu pentru durerile de gat este Sodoul (lapte cald, galbenus de ou si miere). M-am confruntat si eu sapt trecuta cu asta si avand in vedere ca in sarcina nu e bine sa papam chestii crude eu am eliminat galbenusul dar in 2 zile am fost ok. Laptele sa nu fie fierbinte dar cat de cald posibil.
Ilinca si eu am fost singura la parinti si am promis solemn ca voi avea 2 copii, sa imparta intre ei si bucuriile si necazurile. Acum cand sunt gavi sunt mai ponderata in afirmatii, sa vad eu intai ca, gaza mea va fi sanatoasa si bine si dupaia mai vedem. In schimb sotul meu deja vorbeste de al doilea, a uitat saracu de primele 3 luni...si habar n-are ce va urma
. Sper totusi sa fim sanatosi si sa am puterea sa mai facem un fratior..bine asta dupa vre-o 2-3 anisori, nu mai mult ca dupaia ma ramolesc de tot.
Eu fac Duso-Baie adica umplu cada cu apa dar sa nu treaca de mijloc si fac dus. Daca se umple prea mult scot dopul. In picioare la dus nu prea pot sa stau, obosesc si ametesc si asa e si mai bine ca imi tine cald la spate si ma mai relaxez. Dar mi-e dor de o baie adevarata cu spuma si arome. Fetele care fac baita stiti cumva as putea sa pun in apa ceva ulei parfumat de baie sau nu ? ma gandeam ca poate face bine si pt pielea de la burtica, o mai hidrateaza. Astept si sfatul vostru.
pupici
21+ 
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge sufletul
Gaza22 spune:
Irina eu as vrea listuta cu musthave, am facut eu una dar nu strica sa o verific si sa o completez. Activeaza-ti PM si iti trimit adresa mea de mail. ms mult
21+ 
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge sufletul
mababei spune:
Irina, si eu as vrea listuta! Dar sunt sigura ca mai sunt si alte mamici care ar vrea-o, macar pentru a-si revizui propria listuta, asa ca cel mai bine o postezi aici!
In legatura cu intrebarea ta, pot sa-ti spun ca eu sunt acum asigurata CAS iar medicul meu de familie are contract cu OPSNAJ-ul! Dar te-as sfatui sa-ti gasesti un medic la aceiasi casa de asigurari intrucat uneori am probleme cu trimiterile pt. ca la rubrica asigurat figureaza CAS iar la contract OPSNAJ, si se gaseste aproape mereu cineva care sa comenteze la ce casa trimite spre decontare?!
Desi contul in care se vireaza contributia de sanatate e comun, birocratia ramane stapana la noi!
mihaela
25+ 
georgiana310 spune:
Irina, chiar asa! Baga list la toata lumea! 
V-am intrebat dar nu m-am lamurit: CUM VIN BANII DE LA STAT??? pe card, prin posta, cum vin??? Poate stiu actualele mamici!
pupici
21+
Brisees
http://community.webshots.com/album/569142705LmhlwC
gia
cocufan spune:
georgiana, banii vin cum vrei tu. daca atunci cand iti bagi dosarul duci si un extras de cont de la o banca, banii iti vor fi virati in cont. daca nu, vin exact asa cum vine pensia la batrani, adusa de postasi.
25+
rivali spune:
s-a mai scris , Eu i-am luat pe card,asa am optat cand am depus dosarul
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si
24+
denisamada spune:
Lysbeth, Strepsils nu e contraindicat in sarcina, dar cred ca cel mai bun e un ceai cald de tei, cu lamaie si indulcit cu miere, in ceea ce ma priveste face minuni si asta nu doar in timpul sarcinii. Si kiar nu sunt o adepta a homeopatiei, plantelor etc... kiar deloc.
Si vitamina C, din greu.
Daca ai nasul infudat, foloseste ser fiziologic. Intr-adevar, in farmacii exista o serie de produse pe baza de "apa de mare", dar nu contin altceva decat o solutie de sare...
Daca ai febra, foloseste Paracetamol, nu aspirina... dar mai bine sa nu fie nevoie. Sanatate! 
Denisa-Madalina
21+
cu Adela
mababei spune:
Gaza, eu in cada nu-mi pun nimic in apa, dar doar pentru ca nu mai suport parfumurile! Stiu ca sarurile de baie sunt interzise dar cateva picaturi de ulei, pentru relaxare, nu cred ca pot sa faca rau. Poti verifica punand doar cateva picaturi la inceput si daca nu sunt probleme mai adaugi treptat!
Legat de parfumuri, voi le mai folositi? Mai suportati mirosurile lor? Eu eram dependenta de Angel - Thierry Mugler iar acum nici sa deschid sertarul unde se afla parfumul nu mai pot, ca-mi vine greata!
Un singur parfum mai pot folosi dar si ala dat pe haina de la distanta, in nici un caz pe piele!
mihaela
25+ 
novus spune:
Mababei, eu nu am nici o probolema cu parfumurile, ba din contra !!! parca imi plac si mai mult cele pe care le foloseam inainte !!
Despre epilat si eu ma cam chinui deja si chiar ma gandeam ce nasol e de burtosi !!!
27+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3