Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 15
petrean spune:
mama..Adee..ce-am ras cititndu-ti mesajul.:))))eu mereu cand tb sa merg la dr ma epilez..ca poate poate tb sa ma urce pe masa..si sa nu fiu...de groaza...si cum ma epilez?cu oglinda
imi aduc si acum aminte..ce tare eram la prima sarcina..cand m-am epilat inainte sa nasc...si cica ma chinuiam...dar culmea..aveam burta mai mica decat o am acum la 6 luni
cred ca la 9 luni il pun pe sot sa ma "coafeze"![]()
![]()
![]()
Bogdana
26+
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
alina.n spune:
ehee sotul meu deja are de pe acum aceasta sarcina "coafatul"![]()
21+ cu
Maria
Vine barza!
denisamada spune:
Si eu eram amatoare de baitza in cada... Cu spuma... eeee... ce rasfatata eram... S-a interzis, tot din cauza de placenta jos inserata.
Si... s-a interzis si sexul, din acelasi motiv...
si de-asta eram mare amatoare ![]()
Ma duc sa fac dushuletz... si ma si epilez... cat inca mai vad. ![]()
Denisa-Madalina
21+
cu Adela
iioanitescu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Irina, Prenatalul se ia de la medicul de familie. Eu ma duc in ianuarie la doctor sa il iau. puneti si la mine 9 kg ![]() Monik 27+ ![]() CASA LU' BEBE |
Multumesc mult de raspuns, Monica.
Si eu tot din ianuarie vreau sa il iau, de la jumatate; de maine incepe numaratoarea inversa, oficial intru in ultimul trimestru (cu 10 kilograme in plus, pana acum) :)
Ai cumva idee daca nu sut inscrisa la un medic de familie si platesc cotizatia la OPSNAJ, pot sa ma inscriu la orice medic, sau neaparat la un medic care are contract cu OPSNAJ?
Irina
27
cocufan spune:
da, multe nu se mai vad din cauza burticii...eu mai merg inca pe ´´orbecaite´´ si feresc doar ´´clopotelul´´![]()
probabil ca o sa ajung in situatia cand voi avea nevoie de ajutor pt ca burtica tot creste dar mainile nu![]()
25+
Leeloo21 spune:
buna dragelor!
domane ce mult ati mai scris..este adevarat ca nu am mai intrat de mult timp..asa sa stau sa am timp sa citesc tot si sa raspund si eu la intrebarile voastre..acum am recuperat incet incet..si sper sa nu revin cu anumite probleme care s-au discutat deja..
legat de laptic sau colostru..eu nu am de niciun fel..ce am observat este ca sfarcurile mele s-au mai marit un pic..au pete maronii pe ele si in varf ..pe unde banuiesc ca o sa curga lapticul..s-au format ca niste gaurele..dar umplute cu ceva alb..ca o grasime asa..aveti si voi?..sau e normal?..tare mult astept sa mi se ude si mie tricoul:P
o alta "problemuta" cu care m-am confruntat a fost o durere pelviana..nu mare..doarte mica..dar simtibila..osul pelvian am sitit si inca mai simt cateodata cum se lateste..exact unde este parul pubian in zona aia..si durerea este pe mijloc..am inteles ca este ceva normal si ca oasele se diulata..insa eram curioasa daca si voi v-ati confruntat cu asa ceva..
legat de
..tati nu are de ales..trebuie sa-mi indeplineasca toate poftele..asa ca o facem cat de des se poate:D..si eu ma gandesc sa nu il afecteze pe bebe cu ceva aceasta dorinta a mea..sa nu fie vreun Fu*angiu cand o mai creste..scuzati cuvantul obscen
..oricum..n-am ce face..daca nu ma satisface sotul..ma satisfac singura..mai ales la ce vise obscene am..iar pe astea chiar nu stiu cum sa le controlez..
in rest..suntem toti foarte bine..si asteptam din ce in ce mai multe cadouri..ca doar vine mosu in curand..ne-am apucat deja sa ornam prin casa cu beculete si globulete..bradul..in ajun ca in fiecare an
am fost si noi la Kidex..i-am luat lu' Biluta (asa ii zicem..pana o sa-i gasim si noi un nume potrivit..ceea ce este foarte dificit..dar o sa vina inspiratia..nu-mi fac griji) i-am luat carucior de la ABC Design..aduse din Germania...este superb..suntem foarte multumiti de ce am ales..si multe alte chestii mici..i-am luat spre ex. un body cu dungulite alb cu albastru ca de marinar..si o treaba care face baloane..hehe..tot felul..k suntem si noi copii..sa-l fi vazut pe tati cum era atat de interesat sa-i cumpere lego..lol..i-am zis ca mai are de crescut pana o sa se joace cu el lego..dar ca poate sa ia pt el daca isi doreste asa mult..poate ii aduce Mosul
scuzati mesajul lung..va pup..si sper sa revin cat de curand..oricum.astept raspunsuri..pupici pe burtici!
Cristina
cu bebe mic 25+ 
nasterea in apa
cocufan spune:
fetelor, voiam sa va intreb daca vreuna pateste la fel.
am observat ca atunci cand merg mai mult pe jos, bebelina se aduna toata in partea din fata a burticii si parca imi vine sa ma aplec in fata. o fi din cauza ca se ´´leagana´´ mai bine stand acolo?
pentru mine e destul de incomod si ma gandesc ce va fi cand mai creste![]()
25+
mababei spune:
Buna fetelor!
Eu am reusit sa ma epilez singura saptamana asta dar sigur e ultima data! Bineinteles ca a durat de trei ori mai mult si m-au trecut trei randuri de ape ca dupa o tura de stadion! Asa ca mi-am si facut programare pentru ianuarie la salon!
In legatura cu baia in cada, eu am facut pana acum ca nu mi-a interzis-o nimeni. Dar nici eu n-am intrebat! Am citit ca nu-i indicata dar daca am observat ca nu-s probleme am continuat sa fac. De fapt impropriu ii zic baie caci stau in cada 5-10 minute sa ma incalzesc sau sa "meditez", apoi dau drumul la apa si folosesc dusul pentru spalarea propriu-zisa
!
In legatura cu al doilea bebe, sper din tot sufletul sa pot ramane din nou insarcinata la cat mai scurt timp dupa refacerea dupa aceasta sarcina. Sambata trecuta aproape am "hartuit" in supermarket o mamica cu gemeni, fetita si baietel, superbi, la vreo 3 luni, urmarindu-i pe unde mergeau! Am ramas si cu jumatate de lista necumparata
!
mihaela
25+ 
denisamada spune:
Si noi vrem bebe2! Sper sa mai vrem si dupa ce vine Adelina! Cam la 3 ani "dupa", ne gandeam noi... Noi suntem singuri la parinti si tare rau e... 
Denisa-Madalina
21+
cu Adela
iioanitescu spune:
Seara buna, din nou,
Referitor la contractii, incepand cu saptmana 23-25 sunt normale; se numesc contactii Braxton-Hicks (probabil de la nenii care le-au descoperit) si nu sunt dureroase. Senzatia este cea pe care ati descris-o, cand se incordeaza burtica (de fapt, uterul :)
Intreba cineva despre cursuri. Eu am gasit 2 variante (Natalis Plus pentru Lamaze si Active Center pentru tot felul de cursuri) si am cerut oferte de la amandoua. La Natalis costa 240 roni un curs de 6 sedinte iar la Active Center, un curs pentru nasteri - au aici pentru orice tip de nastere ati potat - 600 de roni!!! Despre Scoala de Mame nu stiu (inca). Le puteti cauta pe Google.
Am fost si noi si al Kidex si la Baby Expo si in febra mea de planificare si 'sa fiu pergatta', aproape am epuizat lista pentru bebe. Mai avem doar mobila pentru camera ei, cu saltea si lampita si restul de detalii si partea de cosmetice/farma. A-propos, daca e cineva interesata de lista completa de 'must-haves', imi pot scrie si le-o trimit pe mail.
Irina
27