Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns may16 spune:

fetelor help ma doare burta de ieri. dar ma doare jos de tot, asa la linia parului pubian.
sa va spun pe scurt ce am facut : ieri am fost in oras la o plimbare vreo 2 ore pe jos. aseara m-au intepat ovarele (ma rog, cred ca erau ovarele , intepaturi in dreapta si stanga da tot fff jos). am luat un nospa inainte de culcare mai mult preventiv pentru alte dureri. am dormit foarte bine asearan nu m-a mai durut nimic.
azi am fost iar la piata pe jos, cam o jumatate de ora (mi-am propus sa merg in fiecare zi pe jos). ei si tot drumul m-a intepat acolo jos, dar acum mai pe centru, sa zic asa.
cum am ajuns in casa si am dat de caldura in pat nu am mai avut
nimic.
ati simtit vreuna ceva asemanator.
help me
27 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

may - intepaturi am mai avut si eu de cate ori exagerez cu efortul fizic si mai ales daca am fost imbracata un pic mai incomod, gen blugi de gravida. mai ia un nospa si tocmai ai un motiv bun sa stai in pat si sa citeshti o carte. daca e mai rau sau ti se pare ca ai avea si contractzii atunci fuga la doctor.

25+
Poze

Mergi la inceput

aris nu cred ca sunt contractii, ca am avut si de alea candava si atunci simteam cum mi se incordeaza burta si durerile erau ca cele de la ciclu. acum sunt chiar intepaturi foarte jos.
ar putea fi de la frig? ca de la mers pe jos nu poate fi nu?
deja am sunat sa imi fac programare la eco pt maine.
sarumana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

May, s-ar putea sa fie de la intinderea ligamentelor care sustin uterul. Da nu bag mana in foc
Am simtit si eu ceva similar dar nu central ci in dreapta sau stanga jos si deobicei de la mers pe jos sau cand ma ridic brusc de pe scaun sau din pat
La contractiii e altfel: se face burtica ca o mingiuta tare brusc si normal nu ar trebui sa doara. Tre sa recunosc, in ultimul timp am avut cateva mai nasoala si dureroase dar am constatat ca dak stau in pat si iau no spa trec
Deci no-spa si odihna la orizontala

22+ Damian

Mergi la inceput

a may nici eu nu cred ca sunt contractii ce ai descris tu acolo, am vrut sa iti spun ca in cazul in care dupa odihna si nospa tot te doare si daca cumva apar in plus si contractii ca te duci fuga la doctor. altfel diverse intepaturi sau senzatzii de disconfort trecatoare eu le consider normale.

25+
Poze

Mergi la inceput

va multumesc mult fetelor.azi o sa stau in pat la caldurica sa vedem cum ma simt.
ma iertati pentru tonul panicos al intrebarilor mele. imi doresc asa mult ca bebela (si eu) sa fim sanatoase incat dau importanta majora oricarei senzatii .
va pup
27 + cu

Mergi la inceput

ei lasa ca nu ai de ce sa te scuzi. o primi para adevarata trebuie sa fie panicoasa
eu una tare ma bucur ca exista netul si putem sa ne intrebam una pe alta, pe mine ma ajuta cand vad ca o problema de a mea nu e doar a mea ci a tuturor gravidelor.

25+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Pupici la toate burticile ,

Anamariame, eu am citit prin carti ca baia in cada ar fi contraindicata caci ar putea produce contractii. Acum cat o fi de adevarat, nimeni nu poate sti...

Georgiana, mie mi-a zis dr. de familie ca imi poate da concediul prenatal exact cu 2 luni inainte de data probabila a nasterii. Ideea e ca trebuie sa-ti ramana minim 42 de zile de concediu postnatal. Asa ca daca nasti la inceputul lui aprilie, poti lua prenatalul la inceputul lui februarie sau poate si mai repede.

May, si eu m-am confruntat zilele aceste cu niste dureri de burtica combinate cu spate, de nici nu mai puteam merge. Am observat ca se intampla asta atunci cand stau mult in picioare. Asa ca e foarte probabil sa fi fost obosita din cauza ca ai mers mult pe jos. Incearca sa te odihnesti cat mai mult, sa stai relaxata in pat. Eu asa fac...

25+ cu Albert Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Sa va zic o chestie distractiva...sau nu Am vrut sa ma epilez...si nu mi-o mai vaddelocccccc. Ma gandeam ce naspa pt cei cu burti mari, care nu si-o mai vazut-o... de cativa ani Cred ca ori il initiez pe tati in-trale epilatului, ori raman cu ditamai tufisu de se sperie bebe cand iasa

Se vede ca am ramas numai cu neuronu de gravida

25+Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Uf! Scrisesem o multime si am pierdut postarea! Sa ma invat minte sa mai scriu postari fluviu!

Spuneam ca azi implinim 21 saptamani.

Mai spuneam si altele, dar scriu mai tarziu ca m-am enervat!

Denisa-Madalina 21+ cu Adela

Mergi la inceput