Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 13
lysbeth spune:
Well, legat de subiectul al doilea bb:
Majoritatea dupa nastere o sa spuneti: Nu mai fac niciunul. Ajunge
Acuma, la marea majoritate le trece dupa primul an si sunt dispuse sa mai incerce odata
Mie mi-au trebuit 10 ani sa-mi fac din nou curaj...
22+ Damian
curea spune:
Lysbeth referitor la intrebarea ta ce luam pt usturimea in gat, eu am luat de la farmacie HOMEOGENE de supt, si oscilococin din 6 in 6 ore, am luat din pripa sa nu se agraveze raceala. Am luat oscilo 4 zile din 6 in 6 ore apoi cate 2 pe zi, pana mi-a trecut raceala. In ceai imi puneam o lingurita de miere. Dar nici cu ceaiurile nu am exagerat. Incerc sa beau doara apa, cate un pahar de suc asa rara la o petrecere sau ceva...
Mie doctora mi-a zis ca pot sa iau si paracetamol dar doar daca fac febra.
Multa sanatate
Cristina
aris26 spune:
eh lysbeth insamna ca ai fost tanara rau cand l-ai facut pe primul, eu 10 ani sa ma gandesc nu am
25+
Poze
aris26 spune:
strepsilsul cica ar fi ok in sarcina doar sa nu exagerezi. paracetamol maxim 2-3 de 500/zi. eu pt gat imi curatz o lamaie dupa care o tai in cubuletze mici, le pui intr-un castron cu 3 linguritze de miere, dupa o jumaate de ora bei siropul pe care il lasa...iti calmeaza imediat gatul.
25+
Poze
florinela79 spune:
lysbeth, eu am luat sirop de muguri de pin (la indicatia medicului - este natural)si mi-am pus la gat un prosop stropit cu apa si spirt, deasemenea am baut mult suc natural de grefa+portocala+1/2lamaie. Paracetamol sau agocalmin - doar in caz de febra. Pentru nas, daca nu poti respira - este ceva cu apa de mare in farmacie (natural)parca nazomer??.
ai grija de tine!
Legat de dus sau baie. Cand mi-a zis ca am placenta inserata jos, si tensiunea mariciaca, mi-a recomandat: dusuri (nu baie in cada), nu prelungite si cu apa calda nu fierbinte.
O singura data am zis ca vreau sa fac o baie in cada, acum de la autosugestie sau chiar asa a fost...bebe nu s-a prea simtit ok.
fbruma
lysbeth spune:
Fetelor mercic de sfaturi
O sa incerc niste miere cu lamaie si ceva sirop demuguri de pin
22+ Damian
Pisik06 spune:
Va pup fetelor!
Eu sunt inalta, dar si solida, la 84 de kg, pot sa am eu 1,77 ca tot se vad, credeti-ma. Dar ne revenim noi dupa (sper)
Noi iar am fost la spital, aseara am avut o scurgere, de fapt nu chiar scurgere, a fost exact ca o apa, incolora, inodora, fara sa pot controla venirea ei. A fost asa, cat sa mupli jumatate de pahar. Evident ca m-am speriat, am vorbit cu dorctorita si azi am fost la spital. Nu am mai avtu altceva, azi mi-a luat examen de secretie si presupun ca a vazut si colul daca e ok cu ocazia asta. Secretia e negativa si m-a trimis acasa, fara prea multe explicatii. Ma mai duc joia viitoare, sa vorbim inainte de mini vacanta de sarbatori ce analize sa mai fac, ce fac in caz de urgenta pe per sarbatorilor, etc.
Sper sa fie ok si sa nu fi fost nimic grav.
Va pupic
25+
alina.n spune:
Pisik ai grija de tine,sa stai mai mult in patut..relaxata
Aris da a prins putere
in legatura cu baita nici eu nu am voie decat dus, dar cateodata mai stau si asezata in cada cu dopul pus cat ma spal cu dusul...simt ca imi mai incalzeste spatele
21+ cu Maria
Vine barza!
aris26 spune:
pisik- probabil ca nu a fost ceva f grav ca altfel nu cred ca te trimiteau acasa. oricum pt sigurantza asculta sfatul alinei...in pat, ca nu ai cum sa fi prea precauta.
25+
Poze
Adee spune:
Eu nu am avut interzis la baie, insa de cand am aflat ca vine bebe, peste tot pe unde am citit scria ca nu e bine sa faci baie, asa ca am trecut la dusuri de atunci.
De cateva zile simt ca nu mai am aer si suflu f greu, chiar daca nu fac nici un efort. Nu stiu daca o fi din cauza ca il simt pe bebe f sus in burtica sau din alte cauze dar este f nasol. Si ma cam tine destul de mult. Am noroc ca daca ma apuca la lucru, a mei stau in aceasi casa cu firma si ma duc sa ma intind pe pat, ca asa mai imi trece. Nu stiu ce ma fac mai incolo cand o sa fie burta si mai mare
25+Ariana
poze