Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Neatza fetelor..am apucat sa va recuperez..stau la o gura de cafea..ca tare multa trebusoara am...intru in priza..de luni merg la lucru...mi s-a spus ca tb sa merg o saptamana..va fi extraordinar...dupa 2 ani de stat aksa...deseara merg si eu la dr sa-mi vad bebeii

Bogdana
25+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Buna dimineata fetelor!
petrean, si eu sunt in aceeasi situatie ca tine, trebuie sa ma intorc o sapt in ianuarie.
Tu stii cumva cum o sa ne calculeze nou indemnizatia de crestere copil?

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Noua..neavand 12 luni lucrate intre cele doua CIC..ne vor da tot 6 milioane+2 alocatie. Prenatalul..se va calcula 85% din cat ai saalr la "reangajare"

Bogdana
26+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

lysbeth, apa prea fierbinte dilata vasele de sange, ceea ce va duce la scaderea tensiunii. Temperatura apei trebuie sa fie intotdeauna potrivita.

anamariame, mie medicul mi-a spus cand am aflat ca sunt insarcinata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Noua..neavand 12 luni lucrate intre cele doua CIC..ne vor da tot 6 milioane+2 alocatie. Prenatalul..se va calcula 85% din cat ai saalr la "reangajare"

De asta imi era teama si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Fetelor, am si eu o intrebare, stupida de altfel... :D

Cum se primesc banii aia de la stat pt concediul de maternitate? In ce sistem: card de salarii, prin posta, de la angajator... cum???

Si daca nasc in prima saptamana de aprilie, cand pot intra in concediul asta???

Multumesc muuult!

22+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Eu i-am primit prin card.
Dupa ce nasti cel putin 42 de zile o sa iei banii de la locul de munca , apoi o sa te plateasaca statul

Poti sa intri in concediu de crestere copil dupa cel putin 42 zile de postnatal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Cam in cat timp iti intra primii bani pe card? Adik dureaza 1luna, 2-3 dupa ce trec cele 42 de zile sau iti intra din prima luna?

22+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alina.n - sunt mult mai bine acum, ma sacaie tusea asta, dar probabil ca o sa ma mai chinuie ceva timp. merci mult de intrebare vad ca domnishoara ta a prins putere, bravo ei

si eu am renuntzat la baie in cada, nu ca mi-ar fi interzis medicul dar pur si simplu mi-a fost frica....toata lumea zicea apa caldutza, ei si daca nu imi dau eu seama ce inseamna caldutza, mai bine lipsa. si sincer tare rau imi pare, mai ales ca am investit de curand intr-o cada de vis, dubla cu hidromasaj, radio...ce mai....din pacate a ramas pe post de bibelou.

fetelor si eu imi doresc cel putin doi copii, eu am o sora si nici nu vreau sa-mi imaginez viata fara ea. singura problema e ca inca negogiem cand incercam pt nr.2. sotzul meu zice ca mai bine unul dupa altul, iar eu cred ca ash vrea o pauza de doi-trei ani doar ca imi e frica sa nu recidiveze endometrioza mea in pauza asta si iar sa ma chinui. of..dileme...sa m vad eu cu bb in bratze si mai vedem

25+
Poze

Mergi la inceput

la mine au intrat dupa o luna

Mergi la inceput