Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

fetelor pentru ca Anamaria a adus vorba de baita ,voi mai faceti baie in cada? Mie medicul mi-a zis ca toata perioada sarcinii nu am voie, si imi este asa dor ...

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 24+

eu si acum, dat si la sarcina trecuta am facut baie in cada, nu zilnic, dar cand am facut a fost cu apa calduta. la sarcina trecuta, imi calmam durerile de spate si mijloc cu o baie calduta in cada.

22+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

legat de pofte, eu si data trecuta si acum am pofta de sarat, acru si bere.
data trecuta am avut baiat, iar acum am fetita (asa a rezultat la ultima ecografie).

va rog sa ma treceti si pe mine in lista cu fetita. la nume inca nu ne-am gandit, dar oricum va fi de sfant, ca sa-i aduca baietii flori de ziua ei.
inca nici sotul nu a venit cu lista lui de nume traznite.
la sarcina trecuta, dupa ce am aflat ca va fi baiat, din archibald nu l-a scos, plus alte variatiuni pe tema. intram in saptamana 40 si inca nu am cazut de acord cu numele. chiar si dupa ce am nascut tot cu archibald o tinea, incat m-am dus cu el in maternitate la declararea copilului sa fiu sigura.

22+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Archibald!!! Super tare!!
Tufete, mie baie in cada nu-mi mai place de vreo 7 ani, de atunci n-am mai facut!!! (in cada, nu baie in general!:))) Inainte faceam, imi umpleam cada cu spumant, stateam pana mi se "faceau mainile de baba" Apoi brusc mi-am dat seama ca nu mai imi place, dushul e cel mai misto ever, de ce sa stai in cada ca o sirena esuata pana ametesti cand te ridici?!
Mi-a placut o replica de-a lui Kramer din Seinfield, cand se vorbea de baie (el era adeptul dushului), citez aproximativ:"cum?!!! sa stau in propria mea mizerie?!!"

21
http://community.webshots.com/album/569102492pPlZPp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Referitor la kg: eu sint o "balenuta" in toata regula. Dar ma amagesc ca sint..plina de apa! Mi-e groaza ca "procesul de ingrasare" nu pare ca da semne ca s-ar stopa. Ma ingras vazind cu ochii si ma gindesc cu groaza ca "in popor" se spune ca in ultimele luni se pune cel mai mult.

Eu stau in cada cam o data pe saptamina, in rest doar dus, cu toate ca inainte ma cufundam zilnic intr-o cada plina de spuma frumos mirositoare!

Eu o sa am un bebe baietel dar as minca cioco de 7 ori pe zi!

Gina 23+ bebe mic e

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Rivali si Ciresica, dar de ce nu faceti baie? Din ce cauza ti-a interzis dr, Rivali? Eu stiu ca nu e voie in apa fierbinte, doar calduta, ce-i drept si eu am avut ceva emotii la prima baita cu bb in burtica, insa ma simt atat de bine dupa!Bebelina a miscat continuu cat am stat eu in apa, sa vedem de-acum daca mai zice ceva. Oricum, ma simt ceva mai usoara, dar tot as fi putut manca mai putin.Ilinca, sunt mai multe persoane care nu fac baie in cada din acelasi motiv ca cel spus in Seinfield, era chiar si un subiect pe tema asta pe forum intr-o vreme, si de acolo am ramas cu piticutzul de a face un dus scurt dupa ce stau inmuiata in apa Ana-Maria 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

rivali am vorbit cu dr despre nastere, dar nu in asa multe cuvinte.... adica am intrebat cand sa rezerv camera si mi-a zis exact la 39 de saptamani, cum socotisem eu ca ar trebui facuta cezariana (intre 2-6 aprilie). nu l-am intrebat cum nasc, dar cred ca e clar deja pentru amandoi ca o sa fie cezariana (mai ales ca stie ca si surioara mea e adepta cezarienei fata de nasterea naturala, deci la asta nu s-au contrazis niciodata). oricum, dupa ce am vazut cum s-a chinuit colega mea azi, si tot la cutit a ajuns, mai bine direct si sigur.

diana 22+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

aaaa, si referitor la baita... eu mai fac din cand in cand, mai ales ca-mi relaxeaza si mie sciaticul asta nesuferit. de obicei in apa calduta, dar mai pun dusul fierbinte pe mijloc, in zona nervisorului nervozat, si ma ajuta mult. si mie mi-a zis dr sa nu mai fac baite in cada, pentru evitarea infectiilor genitale, nu cumva sa patrunda apa cu sapun si chestii din astea. dar cum nu ma balacesc cu orele, nu-i bai o baie din cand in cand.

diana 22+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Multumes pentru incurajari, asa va ramane cu siguranta Albert. Nu o sa ma mai indoiesc, de alegere, voua va placut, la fel si prietenilor si colegilor mei

fbruma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Nici eu nu fac baie... tot asa, de multa vreme! Ideea e ca sunt hipotensiva si ma ia ameteala de cate ori ies. Mai mult, si pe mine chestia asta cu mizeria mi-a incoltit in minte si nu imi place.

Insa in apa calduta... cred ca merg la Felix in week-end, asa ca sa vad daca suport. Interdictie nu am ca am intrebat la nenea dr.

21+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Neatza fetelor...Am avzut ca discutati de baitza. Eu fac baitza calda spre fierbitne. Si e super fain ca nu ma mai doare asa tare spatele dupa...Dus nu-s in stare sa fac. Daca stau mult in picioare in ac loc ametesc. Mai bine jos in baitza si sigur
Vroiam sa va intreb ce luati voi pentru dureri de gat. Nud e alta da dim nici nu mai puteam sa vorbes/inghit. Am luat doar un algocalmin si am beut niste ceai cald dar n-au cine shtie ce efect. Oare am voie strepsils?
In alta ordine de idei amr 2 zile pana la intalnirea cu micutul alien de la morfofetala de 23-24 de saptamani. Tati are emotii mari. Cikd e fiecare data cand se apropie o ecografie il apuca tremuriciu
Acu stateam si ma gandeam ce-o sa faca el cand o sa vada puiu prima data. Sunt sigura ca-l culeg asistentele de pe jos

22+ Damian

Mergi la inceput