Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 10
georgiana310 spune:
Ciresica, e super ALBERT NICOLAS!!!
Daca voi mai avea un baietel, o sa ii spun Nicolas :D
Ilinca, noi de cand ne-am casatorit - acum 299 de ani - ne-am propus sa avem doi copii. Pe al 2-lea mi-l propun cam la 3-4 ani dupa Bris . Zici tu acum ca nu mai vrei, dar, Doamne, bine mai e de frate-miu ca are pe cine suna pentru bani imprumut si de mine ca desi e cu 4 ani mai mic, ma simt atat de protejata de el...
21+ Brisees
gia
novus spune:
Georgiana, mi s-a mai spus ca parca arat mai bine cu ceva carnita pe mine dar chiar 14 kg si mai urmeaza !!!!
Ilinca, las' ca nici cu voi ''buburuzele'' nu mi-e rusine !!!va primesc langa mine pe podium
27+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
rivali spune:
De unde atat ca mamicile de fete poftesc mai mult la dulciuri si cele de baietei la ceva sarat?! Eu si la prima sarcina si acum am mancat kg de ciocolata ,si singurele "pofte" pe care le am sunt la dulciuri, am doi baieti. Au gresit cu asta
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 24+
novus spune:
Floric, ce bine le zici !!!! la anu' pe vremea asta trebuie sa cumpar haine intermediare ca sper ca nu mi-or mai fi bune cele de gravida da' nici cele de Olive !!!
27+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
rivali spune:
Ilinca, eu dupa ce am nascut am zis ca altul nu mai fac si uite-ma acum
anamariame spune:
Off, vorbiti de kg si la fel ca Diana, si eu ma deprim. Eu am pus deja 9 kg (a mai luat cineva asa mult????) si nu exagerez cu mancarea, pe cuvant. Dulciuri mananc foarte rar, iar paine doar la micul dejun, in rest doar o felie-doua .Gaza, ce inaltime ai? Ca vad ca ne situam cam pe acelasi podium si la kg si la varsta sarcinii. De curiozitate m-am masurat si eu in talie si am 89 cm, ceea ce inseamna ca la mine kg s-au depus in rest. Va zic eu unde daca sunteti curioase: pe fund si la sani Cocufan, eu visez cu ochii deschisi la zilele in care vom vorbi si ne vom incuraja sa ducem la capat dietele. Pur si simplu nu ma mai suport asa, ca o bila, sotul imi zice "bombonica cu umplutura" Ilinca, eu initial imi doream 3 copii, insa acum ma gandesc serios sa reduc numarul, si asta doar din cauza faptului ca nu ma simt deloc in largul meu cu atatea kile in plus. Vineri am fost la shopping de Mos si aproape ca am izbucnit in plans in magazin, de suparare ca toate hainele aratau groaznic pe mine . Stiu ca nu e normal si ca e doar ceva temporar, insa chiar nu pot trece peste starile astea, ma simt ca o balenutza in toata regula.Pana una-alta, sambata am fost la eco si se pare ca vom avea o fetita , cum fac eu sa nu se preschimbe intr-un baietel pana la nastere???Plec la o baie, ma plang de kilograme, dar in seara asta am mancat atat de mult (nu va mai spun ce, sa nu va fac pofta), si am mancat sarat, iar acum, cu trei cani de apa baute dupa, simt ca pocnesc. Nu cred ca baia e cea mai indicata pe stomacul plin, dar sper sa imi dea o oarecare senzatie de plutire si sa ma simt mai usoara. V-am pupat, o seara frumoasa!Ana-Maria 20+
Ilinca_M. spune:
Asa e, pe de o parte ma gandesc ca si eu sunt copil unic (sotzul la fel) si ce bine mi-ar fi prins un frate/ sora, macar daca nu sa ma sprijine intr-un fel sau altul, sa-si mai reverse maica-mea iubirea si grija si fatza de altul, ca ajunsese sa ma exaspereze, sper sa nu fiu si io o asemenea mama-closhca!!! Si acum, la 31 de ani, imi spune de 10 ori/zi sa conduc atent, ma intreaba daca mi-am luat tot la mine, imi trage de haine ca mi-s "dezgolite shalele" si racesc, intra in panica daca suna si nu raspund etc. etc....as putea scrie un roman-fluvviu despre maica-mea!
Pe de alta parte inca mi-s proaspete in minte cele 14 saptamani de "rastit" la vasul de wc, raul ala si gustul de algocalmin supt non-stop...+ ma uit pe site-uri si ma minunez de pretzurile nerusinate la articole pt. copii...ma uit si-n jur la ce lume de rahat, plina de nedreptati si mitocani ii e sortita etc. etc. Sa vedem mai incolo!
21
http://community.webshots.com/album/569102492pPlZPp
rivali spune:
fetelor pentru ca Anamaria a adus vorba de baita ,voi mai faceti baie in cada? Mie medicul mi-a zis ca toata perioada sarcinii nu am voie, si imi este asa dor ...
Ciresica5 spune:
Georgiana, multumesc pentru incredere!
Rivali, si mie mi-e un dor de o baie ... dar n-am mai facut de cand am burtica.
25+ cu Albert Nicolas
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cocufan Denisa, medicul de familie da aceasta adeverinta. asa ca trebuie sa vorbesti cu el/ea. |
Atunci ar trebui sa fie destul de simplu.
Denisa-Madalina 20+ cu Adela