Gravidute & Mamici de IASI (75)
Raspunsuri - Pagina 18
mihamora spune:
Salutare!
Am vazut poze cu David,ce gatit era el pt petrecere![]()
Am pus si eu cateva poze noi aici
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o
si va doresc o saptamana usoara.
Miha, multa sanatate!
Alina, ma bucur ca David e mai bine. Ce frumosi sunteti...
Michelle, ce cavaler....
Noi am fost ieri in Mall la Mos si cand i-a dat microfonul sa spuna poezia, s-a rusinat si s-a ascuns cu capul in mami..... Si cand era mai micuta nu era asa, dar se pare ca a mai crescut si a inceput sa stie si ea de rusine. In schimb cu Omul de zapada de la intrare a dat mana si a fost foarte incantata.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Ramonika spune:
fetelor, maine, marti 16.12.2008, la ora 18,30 la Casa Studentilor, concert de colinde (instrumental). pretul biletului 18 lei.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Anilansa spune:
buna dimineata mamici
cu o
tare va servesc pt inceput.
eu una sunt franta. ne-am hotarat nu mai facem aniversari in casa

.
sambata... ne-am descurcat... am fost cu nasii si cu niste prietenii la o pizza si a iesit bine, Darius a stat cu bunica
dar duminica

... of.. au venit neamurile
pe langa parinti au venit si matusi, verisori si inca niste prieteni de familie cu socri mei.
cum ma asteptam... sfaturi peste sfaturi

, cum si-au crescut nepoti, copii si altele.
saracutul de Darius , nici somnul nu si la facut, nici masa calumea si a mers si din brate in brate

.
eu le spuneam sa il lese sa se joace el singurel, nu trecea 10 min si hop.... copilul meu in brate la cineva sau inconjurat de verisori pe pat

si bineinteles, de la atata oboseala... copilul meu sa foit pina la 4 dimineata si eu
ca nu mai putem trezita de la 5 sa pregatesc meniul si masa.
in schimb nu sa mai balonat de la branzica, deci e bine singurul lucru bun
. asa ca zi nu mai intru pe forum... poate adoarme Darius si fac si eu
ca sunt franta si in plus ... casa e vraiste

, iar la cutatenie... dar asta dupa ce imi incarc bateriile
.
o zi buna va doresc

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
danyelle005 spune:
Neata!
Anilansa multumim pt cafea. stiu cum e sa-ti fie casa plina cu musafiri din astia binevoitori plini de sfaturi; si la noi e la fel, oricum noi am mai redus treptat nr. de musafiri dar tot mai avem surprize cateodata si ne trezim cu casa plina
. Nu pune la suflet ca nu-ti vor raul
sa te odihnesti azi.
Miha imi pare rau ca sunteti iar raciti, sper sa va treaca pana la petrecere
Michelle sunteti niste frumosi
Lacramioara
domnisoara rusinoasa; si Ami a inceput sa se rusineze de persoanele straine![]()
Alynta imi place DJ-ul
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Eu ma chinui cu Amalia sa-i scot mesele din timpul noptii; deocamdata i-am scos masa de lapte praf si a ramas doar cu tzitzi pe care o reduc treptat; si de doua nopti am reusit sa o adorm fara tzitzi, ii cant nani-nani si o mangai pe frunte....e cam greu ca ea e obisnuita sa adoarma doar la tzitzi si tot intinde manutele la bluza mea...dar cu rabdare sper sa fim pe drumul cel bun. Toate astea fac parte din procesul de intarcare treptata, pt ca nu vreau sa-i scot deodata tzitza.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
alynta27 spune:
Teo, Miha, Lacra, Mihamora, Danielle multumesc de aprecieri!
Tocmai am aflat caci colegii de munca stiu ca eu sunt din nou insarcinata! Nu apucasem sa-i anunt, vroiam sa o faca vineri, la serbarea de Mos Craciun, organizata la serviciu! Orasul asta are "ochi" si "urechi"!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 18+] cu
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Teo asa cred si eu ca baietii nostri le seamana tatilor!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 18+] cu
Concediu la mare 2008
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Mihamora faine poze! Cred ca le-ati facut la Mall!
Si Domi a mai crescut! iar tu esti foarte eleganta! Vad ca porti tocuri! Eu nu-mi permit deocamdata!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 18+] cu
Concediu la mare 2008
David
Cum a aparut Printul!
anca0234 spune:
buna. multumesc de
. noi am avut un week-end plin de peripetii.
sa incep cu vineri, cand flacaul meu s-a hotarat sa se dea jos din pat cand eu ii puneam de papa. intr-un minut, cat nu am fost atenta a facut ce a facut si l-am gasit pe jos. din acest motiv ne-am hotarat si i-am luat premergator de care e f incantat. dar il las putin in el pt ca imi e frica; in orice caz pot sa ii pun de papa fara griji acu.
sambata si duminica am fost plecati la tara, unde mititelul s-a chinuit cu noi in pat. aseara la 8 i-am facut baita si dupa s-a culcat iar azi noapte m-am chinuit eu cu el pt ca se dezobisnuise de patutul lui.
m-am hotarat sa nu ii tai portia de tzatza noaptea pt ca imi e frica sa nu ablactez; nu vreau sa il intzarc de pe acu. mai bine ma mai chinui asa cateva saptamani pana ii diversific suficient mancarea si dupa aia pot sa il intzarc fara mustrari de constiinta
anca
lui Dragos-Andrei (08.07.2008)
http://community.webshots.com/photo/2533244300104507541UWLZBq