Gravidute & Mamici de IASI (75)
Raspunsuri - Pagina 16
Anilansa spune:
of... ce linistei pe aici... 
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
danyelle005 spune:
Neata!
Anilansa multumim pt tratatie; La multi ani! sotului.
Miha si eu sunt de acord cu propunerea ta; nu ne mai spui nimic despre voi? ce mai face Amira, s-a mai linistit? Dar Robert ce nazbatii mai face?
Lacramioara multumesc. Noi te asteptam cu mare drag sa vii la petrecere. Daca tot insista bunicile sa vina atunci poti sa le aduci si pe ele la petrecere sau sa treaca inainte de petrecere la voi.
Kristinuz nu-i asa ca e un sentiment minunat cand simti cum danseaza fluturasul?
Alynta
mamica obosita.
Michelle ce mai face frumosul Dominic?
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Kriss deci suntem 13? Eu aveam impresia ca suntem mai putine. Cu impartirea sumei mie imi e indiferent, oricum ar fi pana in 5 lei/mamica la care se adauga 14 lei/copil deci ne-ar ajunge in total cam 19 lei...
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
alice_is spune:
Neata
Ani multumim de cafea
Fetelor eu cred ca ajung la Socola
. N-aveti cumva vreo reteta de copil tipacios
. Tipa toata ziua din orice motiv( foame, sete, bucurie, plictiseala...). Nu stiu ce sa-i mai fac sa nu mai tipe. In magazine nu mai zic ce vocalize face. Ai vostri fac la fel?
kristinuz spune:
Neata mamici si burtici!!!!
Aseara nu am reusit sa dormim aproape de loc...am inceput sa am insomnii..cred ca bebe ma pregateste pentru ce urmeaza sa vina![]()
danyelle005este un sentiment superb cand se misca buburuza mea in burtica
tati saracu nu intlege si este un pic invidios ca eu il simt cand vreau pe bebe..dar o sa se joace si el cu el dupa ce iese din garsoniera![]()
Ce dragut ca organizati petrecere de Mos Craciun
poate la anul participam si noi cu bebelul nostru....
alice_is asa tipa si baietelul unor prieteni ...![]()
30+ bebe Alexandru
iulia-stefy spune:
Alice, si Stefy facea la fel, la varsta lui, dar asta e o perioada, va trece. Capul sus.
Kristinuz, sotul meu mangaia burtica si Gaza noastra se impingea in partea unde punea el mana.... asa se jucau cand era in burtica, acum... nu mai spun. Cand e tati acasa, Stefy nu ma cunoaste. De o saptamana, de cand sta mai mult cu tati, ca eu am fost foarte prinsa la job, acum ma i-a si pe mine in seama.
Daniela, la noi venitul bunicilor inseamana sa vina sa stea la noi, ca nu-s din Iasi si atunci nu poti pleca de acasa si sa lasi "musafirii" singuri. Dar sper sa reusesc sa impac pe toata lumea si sa ajung cu Stefy la petrecere.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
anymony spune:
Nu m-ati lamurit inca cu cadoul pentru Mos la Stanley...ca merge asa greu netul asta pe vodafone incit ma las pagubasa sa deschid pagina cu pagina...am cautat dar...nu am gasit lamuriri...
va pup si sper sa ne cunoastem personal...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
ella10 spune:
Salutare!
Acum ca s-a hotarit sa aducem noi cadoul pentru mos eu sincer nu stiu ce sa-i cumpar Biancai![]()
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o
tare si fierbinte.
Ella, nici eu nu stiu ce sa-i iau pentru Mos, dar mai astept sa vad ce mai scriu fetele.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
alice_is spune:
Salutare
Ella, nici Alexia nu e interesata de jucarii. Daca de Mos i-as oferi cadou telefonul mobil ar fi super incantata. I-am luat de Mos Nicolae un melc care canta, merge si are luminite si la inceput se speria de el. Insa cu timpul s-a obisnuit si se mai joaca 5 min cu el. Poate o sa-i iau ceva asemanator sau o sa-l impachetez pe ala si gata surpriza
. Si o mai intereseaza cartile dar numai daca stau langa ea si-i arat pozele altfel se plictiseste repede.
Iulia, Kristinuz mersi de raspunsuri si incurajari, dar oare cat mai dureaza faza asta? La noi tine deja de 3 luni
Aly_c nu ne-ai mai scris de mult de Sebi... ce mai face?