Gravidute & Mamici de IASI (75)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca0234

neatza.
mersi de iulia. noaptea trecuta a fost o noapte mai linistita. aseara am fost pe la nana in vizita; a dormit cam jumateta de ora la ea, pe la 10 a papat o portie de branza calcica cu mar, dupa care s-a jucat cu nana pana pe la 11 cand a inceput sa dea semne de oboseala. am venit acasa si l-am culcat, dar spre rusinea mea am adormit si eu pe langa el, asa ca dragos s-a mutat in patutul lui pe la 3 cand a inceput sa se foiasca pt ca nu ma suporta langa el. s-a mai foit el in toiul noptii dar nu m-am ridicat la el si nu l-am lasat nici pe tati; iar baiatul meu nu a scancit pt papa pana la 6 dimineata. sper sa nu fie o intamplare unica. stiu ca mai am de lucru dar seara trecuta mi-a dat curaj si speranta.
dana sinevo e langa casa modei, in gang la etaj(deasura magazinului avicena)

Anca, ai vazut ca se poate, mami? Daca o sa ai vointa si rabdare, o sa se repete. Mult succes, si felicitari cavalerului.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

mamici... laptele pt branzica calcica sa fie din comert sau e bun si de la tara

Alina, mie mi s-a spus sa folosesc laptele din comert, ca stiu cat de gras e, cel de la tara e prea gras si e posibil sa nu reactioneze bine la el. Si apoi daca iei de la tara, trebuie sa iei de la cineva de incredere, ca daca animalul e bolnav.... si asa am facut. Pentru noi, mai fac rabat, dar pentru Stefy mi-e frica.

vacanta la mare
Poze din Copou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Celia
Miha, sincer nu am inaintat cu cercetarile pentru locatii pentru ca nu am avut raspunsuri de la posibile mamici colaboratoare. Mi-as fi dorit sa putem face bucurii unor copii care nu au.

Alice, multumesc. Daca vom reusi sa ne mobilizam mai multe mamici ... atunci iti voi transmite .

Celia, si eu mai am de dat lucrusoare si jucarii, ca ma tot bate sotul la cap sa mai dau din ele, dar nu am cui. DAca ma trage cineva e maneca, eu particip. Te rog sa ma anunti si pe mine, daca faceti ceva in sensul asta.

vacanta la mare
Poze din Copou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui kriss79
Miha, ce facem,mai asteptam sa se mai completeze sondajul ref la cadouri?

Vad ca majoritatea vor cadou cumparat de ei.Atunci asa sa fie,n-am nimic impotriva.
Cu ce n-as fi de acord,ar fi chestia aia cu impartitul cadourilor la sfarsitul petrecerii si fiecare sa si-l puna in sacosa si sa plece acasa. Haideti sa lasam copilasii sa se bucure de venirea Mosului,sa impartim cu ei bucuria primirii cadoului si emotia desfacerii acestuia.
Asta era si ideea cand am "pledat" pentru cadoul comun,dar se pare ca nu-s buna de avocat,ca n-am stiut sa ma fac inteleasa. Se pare ca spiritul Sarbatorilor m-a patruns prea tare si de emotie nu mi-am mai gasit cuvintele.
Deci,cum spuneam mai sus,asta ar fi singura chestie care nu mi-ar placea,dar daca voi decideti altfel (poate mai face Cristina un sondaj? ) voi incerca sa las spiritul acasa si o sa ma supun majoritatii.

Miha, si eu tot asa ma gandisem, sa-i lasam sa se bucure acolo de cadouri, ca doar daca ii da Mosul cadoul, nu am sa-l bag in sacosa, vorba ta. Ca doar de asta vine Mosul, sa le aduca cadouri. Stefy abia asteapta pe "Mos Ca-tiun" Sper sa pot si eu sa vin. Imi doresc foarte mult ata pentru Stefy, cat si pentru mine, ca vreau sa ajung sa va cunosc.

vacanta la mare
Poze din Copou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
Fetele, eu de Mos nu am mai scris nimic, ca s-ar putea sa nu ajungem. MI-ar parea nespus de rau pentru Stefy, dar se anunta musafiri, bunici si nu stiu cum o sa fac. Eu inca mai sper sa ajung, dar nu vreau sa va incurc.

Imi pare rau ca nici de data asta nu veti veni.
Hai mey,ca daca musafiri is bunicii vor intelege sa lipsiti un pic,doar va intalniti cu Mosul,nu cu oricine. Nu-s decat 2 ore.

Miha, sincer asta sper si eu, sa inteleaga ca o duc sa vada Mosul. Eu vreau sa vin. Oricum, multumesc pentru sustinere.

vacanta la mare
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineat.
e gata... asa ca va servesc eu , in cinstea sotului pe langa
la noi e bine, aseara nu a mai avut program de plans ...cred ca nu a mai avut crampele asa puternice, in schimb mi-a plans la baita... can sa il scot din cadita ... cred ca il fac salvamar.
si inca ceva nu suporta frate caciulita pe cap... deloc... aseara a adormit cu ea dupa baie si cand sa adorm si eu... se trezeste intr-un plans de mama focului ... si iam pus mana pe burtica... nik... l-am dat cu calgel la gingii... nik... ii scot caciulita din cap si ... a adormit in 2 minute singurel
in schimb la 6.00 dim a dat desteptarea... avea chef de gangureala.. a vb sotul cu el ... ca si asa se trezise sa se duca la munca, la 6.45 adoarme pina la 8.15 ... acuma se joaca in balansoar.
speram sa trecem cu bine ziua de azi de cea de miine. ma duc sa mai ceva la si revin

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Ani, de ce nu ti-ai facut cererea pentru indemnizatie pe card? Eu o iau pe card, ca sa nu trebuiasca sa umblu dupa postas.... Se mai poate si acum sa o faci.
Vad ca legat de diversificare ti-a scris si Anca ce ti-am scris si eu mai devreme. Trebuie intoduse treptat. Pentru ca organismul lui nu e obisnuit cu alimente solide si trebuie sa se obisnuiasca sa le si digere. La inceput ai sa observi ca scoate alimentele in scun aproape cum i le-ai dat, dar organismul isi scoate din ele ce are nevoie. Dureaza pana se obisnuieste sa si prelucreze ce a inghitit, de aceea trebuie sa incepi treptat si cu cate un aliment. Stiu ca lui ii place, dar trebuie luat usor. Vorbim pe mess. Ok?
7 lingurite, pentru inceput e mult. Parerea mea.

Daniela, imi pare rau pentru patania Amaliei. Multa sanatate domnisoarei. sa-i treaca.

Alina, cum mai e David? Dar tu?
Am vazut filmuletul si e fain.

Indemnizatia a intrat aseara, pe card BCR, am verificat eu pe internet Banking.

Kriss, multumesc.

Kristinuz, felicitari lui bebe dansator.

vacanta la mare
Poze din Copou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

buna dimineat.
e gata... asa ca va servesc eu , in cinstea sotului pe langa
la noi e bine, aseara nu a mai avut program de plans ...cred ca nu a mai avut crampele asa puternice, in schimb mi-a plans la baita... can sa il scot din cadita ... cred ca il fac salvamar.
si inca ceva nu suporta frate caciulita pe cap... deloc... aseara a adormit cu ea dupa baie si cand sa adorm si eu... se trezeste intr-un plans de mama focului ... si iam pus mana pe burtica... nik... l-am dat cu calgel la gingii... nik... ii scot caciulita din cap si ... a adormit in 2 minute singurel
in schimb la 6.00 dim a dat desteptarea... avea chef de gangureala.. a vb sotul cu el ... ca si asa se trezise sa se duca la munca, la 6.45 adoarme pina la 8.15 ... acuma se joaca in balansoar.
speram sa trecem cu bine ziua de azi de cea de miine. ma duc sa mai ceva la si revin

Ani, multumesc pentru . Asa cum zmeul tau nu suporta caciulita, asa nu suporta Stefy ciorapei. Daca se poate sa doarma dezvelita si cu talpitele libere.... Daca ii pun ciorapei se foieste si scanceste pina o descalt. Un la cavaler, ca v-a lasat sa dormiti.

vacanta la mare
Poze din Copou

Mergi la inceput

iulia vad ca suntem numai noi pe forum ... da cred ca am exagerat un pic cu mancare - diversificarea- dar de acum mergem cu 7 lingurite pina luni.nici mai mult nici mai putin.
cu scaunul iese bine... nu se mai screme asa cum o facea inainte, nu are diaree, imi iese de 2 ori pe zi... ceea ce inainte imi iesia o data la 2 zile si se si inrosea la fata cand facea... acum e bine.. eu una asa cred
si sapt viitoare tot la branzica cu mar ramanem si la sucul de morcovel... la care nu renunte ... dupa aia o sa fac pauza 3 zile de la branzica si o sa ii introduc supita de morcovel.
la caciula ... nici sa nu o vada... se foieste si se smiorcaie pina ce io scot din cap ... asa a facut si aseara... in schimb si Darius doarme dezvelit... eu ii pun paturica pe el... si face el ce face si ramane fara paturica.. asta e ... la noi in fam nici eu si nici sotul nu dormim infeliti la picioare... asa ca are o scuza

Mergi la inceput

iuli... in legatura cu cardul, noi nu am vrut ...am vrut prin posta, ne vine mai usor... nu sunt acasa... a doua zi ... se duce sotul la posta si o ia .... la noi cardul nu se prea foloseste.

Mergi la inceput