Gravidute & Mamici de IASI (75)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui mihamora
Miha - daca vrei tu sa nu iti destramam spiritul si sa il iei si sa nu il lasi acasa, atunci facem un sondaj si scriem ca suntem de acord cu cadoul comun.

Credeam ca macar de data asta m-am facut inteleasa...Ma rog...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Am inteles si sunt de acord cu tine.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

am sunat doctorita.
mi-a zis sa continui cu branzica , si mi-a mai zis ca il doare burtica de la lactoza.... sa mergem incet incet spre portioare mai mari.
alice mersi de incurajare
dany mersi pt mail ... trebuie sa il scot la imprimanta

am atatea de facut si nu am nici un chef

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Ani eu stiu ca-i dai lapte praf de multisor...de la el nu-l durea burtica? Si tu spuneai ca durerile de burtica au aparut inca dinainte de branzica... si mai cred ca doctorita n-ar trebui sa trateze atat de usor problema cu lactoza daca ar fi... poate ar trebui sa mai ceri si o alta parere de pediatru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

daniela, sunt 13 mamici deocamdata sigur..
suma pt.mosu se imparte la nr. de copii sau nr. de mamici?ca unii au 2 copilasi..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Noi tot la tratament suntem! Azi am "evadat" putin sa rezolv unele treburi. L-am lasat pe baiat cu vecina mea, care e o draguta! AM fost sa-i duc un sumar de urina lui si mie si sa mi se recolteze sange. A< ajuns si pe Independentei sa platesc o rata! 28-rile sunt asa de aglomerate! Ma luase raul la un moment dat! Si am ajuns si la piata si am mai luat cele necesare! Deci, o zi plina!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 17+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

alice, eu una am incredere in doctorita noastra ... asa cum am mai sris , ma "crescut"pe mine eu una sunt nascuta prematur si ea sa ocupat de mine, nu vreau sa o laud prea mult dar asai , mai este cineva din grupul nostru care o stie dar nu imi mai aduc aminte cine, in fine... sa revin... ea mi-a zis ca pt el e aliment nou, in plus el de la 1luna pina acuma a fost ranit doar cu lapte praf, si de asta reactioneaza asa... si mi-a mai zis sa continui sa ii dau aceeasi cantitate ca pina acum fara sa o maresc pina luni... daca tot are dureri de burtica cum a avut aseara sa ma duc la ea... eu una zic ca trecem cu bine.. si in plus de asta cu scaunul a iesit bine, nici nu se mai screme asa cum o facea inainte deci merg pe mina ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

fetele intru si eu ca zabauca sa va intreb de petrecerea de mos... si noi venim sigur..un adult si un copil...aduce ficare cite ceva...???eu pot aduce niste saleuri, fursecuri si suc...e ok???

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

fetele si cu cadoul separat ...cind il aducem si cui????

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

alice, eu una am incredere in doctorita noastra ... asa cum am mai sris , ma "crescut"pe mine eu una sunt nascuta prematur si ea sa ocupat de mine, nu vreau sa o laud prea mult dar asai , mai este cineva din grupul nostru care o stie dar nu imi mai aduc aminte cine, in fine... sa revin... ea mi-a zis ca pt el e aliment nou, in plus el de la 1luna pina acuma a fost ranit doar cu lapte praf, si de asta reactioneaza asa... si mi-a mai zis sa continui sa ii dau aceeasi cantitate ca pina acum fara sa o maresc pina luni... daca tot are dureri de burtica cum a avut aseara sa ma duc la ea... eu una zic ca trecem cu bine.. si in plus de asta cu scaunul a iesit bine, nici nu se mai screme asa cum o facea inainte deci merg pe mina ei

Sper ca nu te-am suparat, eu sunt prea suspicioasa si intotdeauna merg si pe a doua parere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Ceva dragut!

http://www.trilulilu.ro/sandu1955/d8ba0a15292768

Teo multumesc!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 17+] cu
Concediu la mare 2008

M-am amuzat copios!

Buna seara. Nu am mai scris de o vesnicie pe aici, dar recunosc, mai trag cu ochiul. Ma bucur ca vine Mosul la 'gavidutzele de is'.
As veni si eu sa va cunosc, sa o smotocesc nitzel pe Andreea de Celia, poate se indura si-ii da un pupic baiatului meu...

Eh, vise. La noi drumurile la Is sunt rezervate masterului, vizitelor la nasii lui Teo si cumparaturilor. Si dupa 12-14 ore de stat 'pe drumuri' piticul cade lat si eu abia astept sa ajungem la casuta noastra.

Asa ca va puuup si imbratisez pe toate cu drag, sa va aduca Mosul daruri multe, pe pofta inimii. Si petrecere frumoasa la intalneala.

Alina, mama lui Teutzu - dragutzu

La multi ani Teo! (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

Buna seara!!!
super dragut filmuletul ,la fel si cantecelul
deja b30ebe meu danseaza

28+ bebe Alexandru

Mergi la inceput