Gravidute & Mamici de IASI (75)
Raspunsuri - Pagina 13
mihamora spune:
Neata fetelor!
Poftiti la cafeluta! 
Alynta - cred ca lumea se pregateste pt sarbatori , eu de sapt viitoare ma apuc de curatenie si pe la sf as face si bradul![]()
Celia - noi am donat deja banuti la o casa de copii din copou, Caritas, si daca e , am si hainute desigur. Sa stabilim o zi si un loc de intalnire, de ex saptamana viitoare.
Miha - daca vrei tu sa nu iti destramam spiritul si sa il iei si sa nu il lasi acasa, atunci facem un sondaj si scriem ca suntem de acord cu cadoul comun.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
anca0234 spune:
mai ani, dar tie ti-a spus cineva cum se incepe diversificarea?
cand introduci un aliment nou il introduci treptat: in prima zi o lingurita, a doua zi doua- trei si trebuie sa ajungi la un pranz complet intr-o saptamana. unrmeaza o sapt in care se acomodeaza cu pranzul acesta (sapt de pauza) si abia urmatoarea sapt poti introduce un aliment nou in aceeasi maniera. trebuie facut asa ca sistemul lui digestiv sa se acomodeze cu noul aliment
anca
lui Dragos-Andrei (08.07.2008)
http://community.webshots.com/photo/2533244300104507541UWLZBq
danyelle005 spune:
Anilansa sa nu-i dai fructe seara inainte de culcare pt ca fermenteaza si poate sa-l doara burtica; si cu diversificarea trebuie sa o iei treptat, cate 1-2 lingurite in prima zi si apoi sa-i cresti cantitatea treptat. La fel se procedeaza cu fiecare aliment nou introdus, cu mentiunea ca trebuie sa faci o pauza de cateva zile la fiecare aliment nou introdus.
Daca vrei iti trimit pe mail niste carticele despre diversificare si retete de mancare; sa-mi spui adresa daca vrei.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
mihamora spune:
Ani - incearca sa ii dai marul copt.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
danyelle005 spune:
Vad ca ti-a raspuns si Anca mai sus.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
Anilansa spune:
branzica cu mar io dau la 11.00 dimineata, ieri iam facut branzica cu mar dintr-o lingurita de brenza si un pic de mar.... azi tot la fel ...a iesit cam 7 lingurite de alea mici, mici pt bebelusi ... e mult???? si cred ca am gresit ca nu am facut pauza la cereale cu toata ca iam dat doar 3 zile,
si inca ceva nu renunta la sucul de morcovi, nu ii dau dupa branzica nu papa lapticul de la ora 14.00
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alice_is spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anilansa branzica cu mar io dau la 11.00 dimineata, ieri iam facut branzica cu mar dintr-o lingurita de brenza si un pic de mar.... azi tot la fel ...a iesit cam 7 lingurite de alea mici, mici pt bebelusi ... e mult???? si cred ca am gresit ca nu am facut pauza la cereale cu toata ca iam dat doar 3 zile, si inca ceva nu renunta la sucul de morcovi, nu ii dau dupa branzica nu papa lapticul de la ora 14.00 Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008) http://community.webshots.com/user/Anilansa |
Poate ar fi o solutie sa-i dai ceva de colici. Am auzit ca debridatul ar fi foarte bun pe perioada diversificarii, pana se mai obisnuieste stomacelul cu noile alimente. Dar cel mai bine ar fi sa intrebi pediatrul.
pt tine, sa treceti repede de perioada asta
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Miha - daca vrei tu sa nu iti destramam spiritul si sa il iei si sa nu il lasi acasa, atunci facem un sondaj si scriem ca suntem de acord cu cadoul comun. |

Credeam ca macar de data asta m-am facut inteleasa...Ma rog...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Anilansa spune:
am sunat doctorita.
mi-a zis sa continui cu branzica , si mi-a mai zis ca il doare burtica de la lactoza.... sa mergem incet incet spre portioare mai mari.
alice mersi de incurajare
dany mersi pt mail ... trebuie sa il scot la imprimanta
am atatea de facut si nu am nici un chef
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
anne-marry spune:
incalcare a punctului 16 din regulament:
" 16. Concursurile de pe alte site-uri
Mesajele care fac trimiteri directe la concursurile sustinute de alte site-uri - nu sunt acceptate pe acest forum. Va multumim pentru intelegere."
Roxana
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA