Puiuti de randunici 2008!! (158)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mimo ...hai ca acus acus ai bucataria frumoasa si masina de spalat vase .... si s-a zis cu muntii nesuferiti de vase ...stii proverbul: "ochii te sperie, mainile te scapa"

simoneeeeette....ce mai faceti? v-ati insanatosit? am auzit ca e tare frumos e aranjat de Craciun in Grande Place

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau imi pare rau de azi-noapte, cand era mai bine..sper sa fi fost o chestie trecatoare..
o pup si pe tuchi, servici usor in continuare, duamna!aaaa si gudinde atenteaza la forum de la job, ai grija bre!!
am vazut-o pe Andra cea delicata!
giani las' ca acuma vine Craciunul si esti toata a Andreiului! sa nu cumva sa nu apari sambata, ca scot!! la Unirii in magazin, ultimul etaj, e ca in mall sus!
eee, am vazut ultima puiuta intrata in cuib, ioana!, fotomodel in devenire!
blanka, in sfarsit!! ati scapat de vaccin, felicitari!!
curaaaaaaj, mimoooo vezi sa supravietuiesti si sa apari sambata, da?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

blankar, va intrati in grafic, ma bucur, semn tare bun!

gbutucica
, cred ca-ti e tare greu fara pui! incearca o perioada varianta data de tuchi, vezi care e mai buna pentru voi.

adriuta ca ai fost pe faza, si prima felie de tort e a ta

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

159

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ziua buna!
bun venit bomi, ai o ioana tareeeee dulce! sunt eu subiectiva sau asta e crenguta cu cei mai frumosi bebei??? cred ca e ceva magic in apa pe care am baut-o, in aerul pe care l-am respirat in lunile alea de vara, cand am proiectat bebeii, ca au iesit atat de frumosi toti!!!
deci, bine ai venit, bine ca ai scpat de moderare, bine ca nu esti profa de latina (fiecare cu sechelele lui:)...eu si acum sunt "lovita" de "eneas dum genitrix hominum..." si de "stabat mater dolorosa iuxta crucem lacrimosa, dum pendebat filium..." SA MA IMPUSTE CINEVA!!!

fetelor, sunteti mortale cu "maritisurile" si "divorturile" bebeilor :))) eu ma tin departe de d-astea ...il las pe al meu sa-si gaseasca singur mandra, cand va fi timpul lui...dar la cat de mamos este,...cred ca am de asteptat

kitzy, daca se ma ineaca, pune-o pe aia mica pe genunchii tai, cu burtica in jos si loveste-o, nu tare , intre omoplati cu podul palmei.

adriuta, cam asa e cu celulele alea ticaloase-adipoase.

naty, tinem pumnii iuliei.

eu...imi caut nume de firma. maine ma duc la registrul comertului sa ma inregistrez. am vorbit cu avocata, care mi-e prietena si ma va ajuta, mi-a dat niste ponturi foarte bune pt cum sa fac, ca sa nu fiu afectata in CIC...si Doamne ajuta sa iasa bine si repede. urasc chestiile aste cu hratoage, alergari, hrrrrr.
daca mai vrea cineva ceva din album, sa se grabeasca, ca maine as vrea sa dau comanda,ca vine moshul si trebuie sa aiba bebeii costumasele. livrarea dureaza si ea cateva zile...deci, ultima strigare MAINE DIMINEATA DAU COMANDA! asta dupa ce verifica nea ala stocul...ca am avut niste surprize...
ma duc sa-mi storc creierii sa caut nume de firma...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bomarzo spune:

Multumesc in numele Ioanei pt laude : gbutucica avem dinti iesiti proaspat la opt luni (fotografiile erau de la 7 Sa-ti traisca si tie Andrei, sarbatorit si el de curand
linamo sa pun si poze cu mine desi.. nu-s nici pe departe asa fotogenica
floriio - multumesc frumos
Wow Ralucasi eu am vazut Sabinel ochios si frumusel.. Ne incuscrim
Multumesc si lui Ariel
Dupa fotografiile vizionate pana acum o sa zic si eu ca puii nostrii sunt cei mai reusiti, cred ca asa simte orice mama. Nu shtiu daca a fost apa, berea sau altceva din cele consumate vara trecuta dar rezultatul a iesit minunat

"cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet"
(mâine sa iubeasca cel ce n-a iubit niciodata si cel care a iubit sa iubeasca mâine)

Mergi la inceput