Puiuti de randunici 2008!! (158)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bomarzo
Pana imi dau eu seama cum se activeaza albumul foto si pana pun poze online va trimit un link: http://picasaweb.google.com/ioana.alexandra.t
Sunt fotografii cu Ioana mea la 7 luni. Vor urma si imagini mai recente cu ultimele trasnai, of course
Va pup si .. revin dupa plimbare

e frumusica fooooc ........si ce frumos a stat ea la sedinta foto .... bomiii da' o pozica mica mica cu tine nu ne pui ?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Bomi,, bine ai venit si ce fetita superba am vazut!
FEtelor, si eu as vrea sa vin sambata la intalnire.
Cris, si eu as prefera sa vin cu randunoiul si cu Andrei. Vedem ce decidem. Desi mie mi-ar placea sa ies singura. In 8 luni am facut-o o singura data.
Editez ca sa o pup si eu pe Giani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

na hello!

am facut si noi vaccinul de 4 luni + pneumococusul
sa nu faca febra mare
a trebuit sa il culc asa somn i-a fost
va pupez

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Floriio si Diana a avut problema asta si nu o data, ultima data ne-a tinut o saptamana de dat lapte cu forta, da i-a trecut, sper sa fie si la tine ceva trecator.
Fetelor, is o mama putin spus denaturata, inconstienta, buna de aruncat afara din casa, am facut o prostie cat mine de mare, Doamne, si acuma tremur cand ma gandesc. Ce am zis eu dimineata, hai sa-i dau la Diana un biscuite din ala pt bb sa-l moflaie si sa se invete sa pape de la ea din mana si stau eu langa ea, vad ca-l intoarce pe toate partile, il baga in gura, il scoate iar, si ii dau pace, imi intorc privirea de la ea si in momentul urmator aud ca se sufoca vad pe limba niste bucati de biscute, le scot, ea deja inghitise o bucata mare, se face rosie la fata, se chinuie sa respire, intru in panica, ii dau apa sa bea si in momentul urmator imi vomeaza tot laptele pe care l-a baut de dimineta, tot ce-a insemnat haina pe ea era uda uda! Dar si-a revenit, imi omoram copilul cu mana mea, nu pot sa cred ca-s asa de incostienta, Doamne, ca si acuma ma ia cu fiori cand imi amintesc.

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bomarzo

natvic multumesc si pupici puiutei tale . Multa, multa sanatate si Doamne ajuta! Tin pumnii.
gudindee bine ca ma certi Uneori ma gandesc ca sunt batraioara la 34, maine poimaine 35 de ani, ca mi-am pierdut rabdarea, ca am nervii tociti, chestii de astea.. Dar imi trece. Sunt suisuri si coborasuri in starea mea de spirit (cred ca de la oboseala - de 8 luni jumate nu prea mai dorm)
Nu shtiu daca e o greseala in ce-am scris azi-noapte, se poate, dat fiind ora inaintata (ziceam "50 si ..ceva" ca sa ma alint , in realitate cand Ioana va implini 2 eu voi avea fix 54 de ani, o varsta frumoasa). Oricand e bine sa ai un copil, pentru ca Dumnezeu iti da odata cu el si rabdare si energie, chiar daca crezi ca nu mai ai de mult asa ceva. Iti doresc din inima sa ti se implineasca visul de a avea un bebe. Sa nu renunti sa vrei asta si o sa vezi ca intr-un fel sau altul Ce de Sus ti-l trimite. Asa a fost si cu mine. O sa pove eu mai multe altadata. Numai bine!

"cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet"
(mâine sa iubeasca cel ce n-a iubit niciodata si cel care a iubit sa iubeasca mâine)

Bom nu te mai vaita de varsta eu l-am facut pe bogdanel la 35 de ani iar tatal lui avea 44 si intradeva uneori nu mai am rabdare dar sper cu ardoare sa fiu si eu bunica si sa pot ajuta asa cum ma ajuta pe mine mama

mamica de Bogdan Alexandru 9 luni

www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

blankar sa va fie de bine intepaturile ....sa nu faca puiutu febra
kitzy bine ca ai observat-o si nu a patit nimic rau in final.... papacioasa mica de biscuit

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

kitzi, ce spaima ai putut sa tragi! nu te culpabiliza, nu s-a intamplat mai rau ca esti o mama buna si esti pe faza. eu l-am lasat pe Luca sa se joace cu un pix si m-am trezit ca baleste, noroc ca m-am uitat in gurita ca ramasese cu un inel de pe pix in gura. refuz sa ma gandesc ce se putea intampla! spaime la toate colturile! parca vaneaza putina neatentie din partea noastra!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Am vazut Ioana frumusica si am iesit la petit sa nu mi-o fure nimeni Ce zici Bomarzo? suntem si ici colea la o aruncatura de "buzdugan" - asta e numele nostru de familie.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am intrat doar sa va spun ca am imprastiat bucataria uniform prin toata casa , sunt cu nervii prastie, omu' zugraveste , pe bicuitii copilului tocmai s-au varsat niste uleiuri aromate,teo are muci in continuare si vladut saracu' e exilat si nebagat in seama prea mult Si cu asta am spus tot, mai vin eu pe la voi

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Va fac crenguta noua

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput