Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (96)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Naty,ma bucur ca fetita e bine.O sa fie bine,stai linistita in pat si incearca sa nu te stresezi.

Anca,sambata scot firul.Durerile au mai incetat,azi sunt ceva mai bine,asa ca ma apuc de calcat.

Alina,o sa fie bine,stai linistita.Cumnata mea a nascut de curand,normal,natural(fara nik )si bb a avut circulara de cordon si a fost ok.
Ma bucur ca ai rezolvat cu maselutza.
Greutatea fetei tale e ok,al meu la 34 de sapt avea 2100,dar daca dr a zis ca-i ok,avand in vedere ca nici eu nu-s mare ,o cred..Desi pot spune ca initial m-am panicat si eu si ii tot ziceam ca e mic,de ce nu mananca ca eu manancSa fie sanatosi,ca se grasunesc ei

Fil lily felicitari pt fetita.

Bee imi pare rau ca in loc sa te bucuri de prenatal si liniste,stai sa alergi dupa diverse din cauza jobului.

Azi tot ma apuc sa fac ciorbita de cartofi cu afumatura,de o sapt tot zic ca fac..felul 2 inca nu stiu ce sa fac..Si apoi trebuie sa calc hainutele galmei mele

POZE CU NOI
Minunea mea
35+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 5 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Irina tu cum mai esti? gata santierul in casa? cum a iesit camera?
Raluca asa si eu ma enervez pe mine ca ma mai rastesc la Pat... uf. o sa recuperez eu in vacanta
Iris mai ai 2 zile la munca, nu? bravo!!! si capra asta a mea tot sus e... tot 5cm cubi de stomac am. nu stiu ce tot cauta pe acolo, desi e cu capul in jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

'neatza burticutze,

Naty stai linistita in pat ca sigur va fi bine pana la final, o sa vezi tu ce bebelina mare o sa nasti. Cat despre Ioana, acum esti si stresata, dar in curand nu vei mai fi.
Leditia cat de putin mai e, sambata scoti firul, si apoi asteptam vestile bune!!! VINEEEEEEEEE BEBEEEEE!!!
Flo imi pare rau ca nu stai si tu acasica, prea esti mereu in alergatura. Poate rezolvi repede cu actele de detasare, si intri in prenatal.
Roxana salutari si
Lavini ne mai dai si noua un semn??

Fetele nici eu nu pot veni maine la intalnire, joi daca e da.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

29+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Roxana este a 2 zi fara acea durere de gat, sper ca...gata cosmarul.Mai este o tuse iritativa dar acum il doftoricesc pe Radu.In rest santier spre final ,azi monteaza dulapul cel nou, partea a 2,astept joi perdelele si pt restul lustra, saltelutza, comoda (dat doar avans)...salariul sotului de pe 12.Sunt cam umflata, mainile cel putin fff vizibil.

Aaaa si ieri am stat 3 ore la coafor, mai nou am suvite si bretonasta ca sa sarbatoresc prima zi dupa 2 sapt juma de raceala.Nu am mai facut asta demult...dinainte de Paste, l-am socat pe Radu aseara pt ac de obicei il anuntam inainte.Plus ca am gaurit bugetul limitat pn vineri dar o data pe sarcina nu e asa de mult.Am luat aseara tarziu, la ora inchiderii bradutz de la Hornbach, aceiasi specie am luat o si anul trecut de la Bricostore.Era PERFECT! O sa l montam...dupa urmatoarea mea vizita la medic in sapt 21 dec cand sper sa fiu fericita.

Miere te-ai scos , asa desteapta cum esti erau fraieri aia, pe bune.Si bradutul este de exceptie!

bb mic

POZE
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aaa, bravo mama, sa iti fie de bine suvitarea si bretonarea! o poza ceva? imi pare bine sa aud ca te faci asa frumoasa pentru pitic
de unde ati luat comoda pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Salutare!!

Roxana,HELP, mi-a iesit colesterolul 300 si ceva la analizele de trim III, facute ieri.
De ce, ca eu nu mananc deloc gras. Ce ma fac?

32+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Am comandat-o pe masurile mele undeva din ghencea la un depozit de mobila,Tamilia, la o firma de acolo.Nu e de cine stie ce staif, dar sper sa se potriveasca cu restul, e tot culoarea cires, insa abia pe 21 ne-o livreaza.

Cand fac pozele dau sfoara in taramultumesc

bb mic

POZE
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Naty, ma bucur ca gandesti pozitiv, ai persoane super bine pregatite pe langa tine, si totul va fi OK.

Bee, bine ca ti-ai mai revenit.Spor la "birocratie".

Alina eco de 28 sapt, bebelina avea cordon circular, sa vedem maine la eco de 32 ce mai aflu.Oricum si Pop si dr. gineco mi-au zis ca cel mai important este cum va fi la nastere.
Tinem pumnii sa fie totul bine.

Ledi, ma bucur ca te simti mai bine.
Esti pregatita sufleteste pentru sambata? Noi suntem TOATE ALATURI DE TINE, ADICA DE VOI.

32+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor buna dimineata!!! Cam tarziu, dar eu acum m-am trezit

Sa stiti ca nici eu de la 23 de saptamani de cand stiam ca are 495 de grame nu mai stiu nimic in materie de greutate. La 29 de saptamani stiam ca e cu capul in jos (ai dreptate Alina, nu m-am gandit ca atunci cand e mai mare nu se mai prea poate intoarce), in rest nu mai stiu nimic. Ma duc la control iar in ianuarie in 16, adica in saptamana 37 (asa mi-a zis, ca nu mai e necesar sa ma vada pana atunci ).

Ma duc sa va citesc si ma intorc cu comentarii.

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumold spune:

Apoi fetelor eu nu apuc sa citesc toate mesajele si raman in urma..

Ledi ce inseamna ca scoti firul sambata, ca e sunt mai inceata si nu inteleg...ca doar mai ai 5 saptamani..sau nu sunt eu la curent cu terminologia...
Indiferent ce inseamna, bafta :)

pup fetele

Ralu 32+ cu Hera
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput