Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (96)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mai,nu va mai ganditi la prostii,ca eu nu vreau sa nasc sambata,da?Ba mai mult mi-am facut planuri de invitat niste prieteni pe la noi sau de iesit la un suc,o pizza ceva..deci nu cobiti,daaa?
Plus ca astept sapt 38,prietenii stiu de ce..,am niste planuri "necurate"in ceea ce-l priveste pe barbata-miu ..

POZE CU NOI
Minunea mea
35+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 5 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Mai,nu va mai ganditi la prostii,ca eu nu vreau sa nasc sambata,da?Ba mai mult mi-am facut planuri de invitat niste prieteni pe la noi sau de iesit la un suc,o pizza ceva..deci nu cobiti,daaa?
Plus ca astept sapt 38,prietenii stiu de ce..,am niste planuri "necurate"in ceea ce-l priveste pe barbata-miu ..

POZE CU NOI
Minunea mea
35+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 5 SAPT.

Am eu o prietena care trebuia sa nasca (cezariana) pe 6 sept si pe 22 august, a facut acasa pizza si apoi a mers la dr. la un control de rutina.Avea dilatatie 4 si au bagat-o direct in operatie.
Bine ca au avut petrecaretii de acasa ce sa manace.

32+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

M-am intors de la Institutul de Hematologie si pot sa va zic ca sunt o zapacita. In loc sa spun ca sotul meu are grupa A2+, eu am zis care are AB4+. De unde mi-o fi venit mie in cap asa ceva? Sotul meu zicea ca nici grupa nu i-o stiu, halal nevasta. Apoi, neuronu' asta gravid+blond mai uita si el.

Fetelor, tare mai au nevoie de bani spitalele astea de stat. E asa de pacat ca sunt lasate in paragina pt ca in ele lucreaza multi oameni bine pregatiti si ar putea ajuta multi oameni care au nevoie. Nu mi-a venit sa cred ca mi s-a recoltat sange in aceeasi camera unde erau la vedere si in aer liber probe de sange aflate in curs de analizare. Era practic chiar laboratorul propriu-zis iar pe usa scria clar gravide.

Naty, eu m-am nascut la 8 luni, asa zice mama. Pe atunci nu se calcula in saptamani, insa mama crede ca avea vreo 33 sau 34 sapt de sarcina. Sora mea nici nu a intrat bine in 30 sapt si s-a nascut. Acum are 42 ani si e bine merci, desteapta, frumoasa si bine facuta.

Ledi, ce ganduri ai tu mai?

Pupici.

Bee32+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere felicitari!!

Bee stai linistita si ai grija de tine ca o sa treaca.

Ralumold, daca ti se pare mai aproape Sibiul, eu te astept...ca nici eu nu am gravidute cu care s apot iesi.

Roxana, despre tine ce mai zici? Tu cum mai esti??

Irina, chiar, sa ne faci poze sa vedem cum a iesit apart. Pune poze si cu freza sa o vedem

Ledi sa te ajute DD sa ajungi la saptamana 38

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Ciao, fetelor!

Eu mor de somn, pentru ca dorm intr-un pat nou si tare, dar ingust pentru mine (80 de cm) si e nasol rau, ma trezesc mereu noaptea, cu dureri de spate si junghiuri inghinale, ca nu-mi permite latimea patului sa ma foiesc cum vreau eu... Naspa... Si eu nu pot dormi pe niciuna dintre laterale, fetei nu-i convine si se zbate pana ma intorc...

CADIA, daca numai acum a iesit colesterolul mare, eu nu cred ca e o problema, la cate modificari sunt in sarcina... Eu stiam ca trigliceridele si colesterolul cresc si pe baza de stres, si nu cred ca e vreo graviduta din grupul nostru care sa nu fi trait macar o zi stresanta pe toata perioada sarcinii...

szmonic, pe mine m-a sfatuit asistenta sa nu fac epidurala, pentru ca nu se stie cum iese copilul... Acum, daca mor de durere, o sa fac, ca n-am incotro...

Mie, de vreo saptamana, asa, mi se umfla ingrozitor picioarele, nu ma mai incap pantofii...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Pup si eu toate burticile,

Merci de incurajari si raspunsuri legate de noul meu stres cu circulara de cordon. oricum miercurea viitoare fac iar eco (la recomandarea DR) si poate cine stie...l-o fi scos mititica de pe gat...ce bine are fi.

Ledi, teoretic dupa ce se scoate firul poti naste in orice moment? Ca nu stiu cum e cu cerclajul asta...adica practic de deschide colul, nu?
Faci ciorbita cu afumaturaaa??? Baga o portie la pachet si da-i send la Bucuresti

Naty, mda...si eu ma mai enervez pe Ana si o mai cert insa cateodata face special parca sa ma irite...dupa aia imi dau seama ca e mititica si ca nu intelege chiar foarte bine. Tot ce-i zic imi raspunde cu "nu" si mai si rade cand zice asa..
Si bebelusa mea are niste oase de la picioare mai mici decat varsta dupa ultimul CM. De exemplu tibia este dezvoltata de 33 sapt si 5 zile si eu aveam la eco 36 sapt si o zi! Evident ca m-am panicat insa Dr mi-a zis ca este in grafic si ca o sa fie mai micuta dar asta nu inseamna ca este subdezvoltata...naiba stie acum...
S-a ajuns la concluzia ca nu nasc anul asta...in prima sapt din ian.

36+ cuADINA-IOANA
AMR 4 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

A, sa nu credeti ca, daca nu va raspund la toate, nu va citesc... Citesc, dar nu intotdeauna prind loc la calculator, si uneori sunt ocupata cu... statul la TV... Sau cu bunica, ca se simte singura si vrea sa-mi povesteasca tot felul, din tinerete... Si-apoi raman pe scaun, in camera ei, cate o vreme... Nici pe scaun nu mai pot sta bine...

Billy, ce bebelina mare ai! Sa-ti traiasca!

roxanaz, n-am pus lucrurile de spital in geanta, doar le-am adunat intr-un loc...

Am vorbit cu doctorita, treŽ sa merg la alta inregistrare, adica monitorizare a functiilor vitale ale copilului la aparate...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Selene, eu n-am avut niciodata probleme cu colesterolul.Tot timpul a fost 100 si ceva; de aceea m-am speriat cand am vazut 300 si...

Mie nu mi se umfla picioarele cat mainile, si ma doare fiecare incheietura a degetelor.Nici nu pot sa strang bine pumnul;iar noapte imi amortesc.

32+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Apropo de recoltarea de CELULE STEM si de ce firma alegeti.
Eu am ales si i-am si spus Dr mele ieri cand am fost la control ce firma am ales. Si M-A FELICITAT! Mi-a zis ca am facut cea mai buna alegere! So, poate ca ajuta cu ceva...
Eu am ales CryoSave.

A, si inca ceva, colul meu s-a scurtat. Acum are 3.5cm!
Dar este inchis beton...

36+ cuADINA-IOANA
AMR 4 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Selene, e rau ca nu te poti odihni bine. Cand ingust patul...dar daca altfel nu se poate, e bun si asta. Imi aduce aminte de studentie

Maine mergem sa vedem si noi fetita. Sper sa fie ok. Acum totcmai m-a impuns atat de tare, de parca vroia sa iasa prin buric. Dar imi place asa de mult...

Alina, cand mai mergi la EC? Ca si eu de acum voi merge f des. Poate dam una de alta.

Fetelor, m-au bulversat astia de la RU. Indemnizatia pt concediul de sarcina si lauzie se calculeaza pe vaza mediei beniturilor din ultimele 6 luni, nu? Indiferent unde ai lucrat? Pt ca eu sunt detasata si am acceptat salariazarea institutiei unde sunt detasata pt ca era mai mare. Asta e ia in calcul, nu?

Bee32+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput