Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Anca, uite aici fel de fel de nets, diferite marimi.

http://www.clippasafe.co.uk/shop/index.php?main_page=index&cPath=1_6

Ale mele madame sunt ele cuminti, dar isi cam baga nasul peste tot si zic eu mai bine sa nu risc.

Si mie mi-ar place sa nasc ca Vrabiuta in 8 minute da' parca vad ca nu am eu bafta asta. Noua ne-a zis la curs ca o epidurala pusa bine nu ar trebui sa creeze probleme nici "in timpul" nici "dupa"... si este foarte important cum stai "dupa" ce ti-o instaleaza. Banuiesc ca moasa/medicul cu care vom fi ne va purtea spune mai multe.

Miere, si eu ca tine... habar nu am cat e de mare bebelina, ce greutate are, atat numai ca imi topaie de zor prin burta (da din fundic si din coate) iar maria sa burtoiul... e mare. Atata timp cat moasa si GP-ul zic ca totul e OK... eu zic ca ei

Dark Bendis

35+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 5 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Miere, felicitari! Asta da veste buna, acum poti sta linistita sa-l astepti pe Aidan

Am bucatarit juma' de zi si ma dor toate oasele. Bineinteles ca am si mancat ca o sparta si m-am umflat ca un balon. Acum mi-e groaza ca vine noaptea si iar n-o sa pot respira. Ufff

Si eu vreau epidurala, daca se poate cat mai mica durerea, n-au decat sa-mi bage ace cate vor. Si epiziotomie vreau, desi vara-mea din Phoenix a avut o experienta destul de nasoala, ca i-au facut epiziotomie de gradul 4, i-au atins sfincterul anal si rectul si doua saptamani plangea de fiecare data cand mergea la baie. Da' nici sa ma rup nu vreau. Trebuie sa vad ce zic si doctorii mei( am vreo 5!), am vorbit cu o prietena din Los Angeles si cica la UCLA Medical Center nu fac epiziotomii. Da' cred ca aici fac, adica sper...

Iulia 28+ Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza32 spune:

fetelor ma ajuta si pe mine cineva cu intrebarea pe care am postat-o anterior?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

nici eu nu stiu ce greutate are,dar dupa cum loveste cred ca e grasuta
tocmai am terminat de vizionat the duchess, am de la film sau de la hormoni ,nu stiu,dar a fost un film bun.

33S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Mersi de link, Dark...macar acum stiu cum arata...inca ma mai gandesc daca sa iau sau nu, cred ca totusi am sa iau..pisica e cam jucausa si nu stiu cum o sa reactioneze cand vine bebe...acum vrea mereu sa intre in camera la bebe, dar eu tin usa inchisa si nu prea are ocazia...inca n-a terminat ea de mirosit pe acolo si e curioasa

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da, si eu cam am probleme cu matza, mai ales ca ea e obisnuita sa doarma cu noi (iar bebe are patutul la noi in camera), am prins-o de cateva ori cocotzata in patut, e f geloasa si posesiva.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Neata fetelor,

Offf greata asta...ma trezeste cu noaptea in cap , bag niste stiksuri si plec iar la ;

Billy, Alina - sa va traiasca bebelusii;

Miere - Felicitari! Bravo, ma bucur mult de reusita ta ;

Mey, cu epidurala inca nu m-am hotarat, trebuie sa mai discut cu medicul sa vad exact daca trebuie sa fie anestezistul prezent- (in caz ca vreau mai tarziu),sau, e prezent oricum (pt orice eventualitate).

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 8 SAPTAMANI
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna dimineata burticei,

Inca o zi in minele de sare.... tocmai a sunat colega careia trebuia sa ii predau niste clienti azi ca e bolnava. Asa ca scriu totul pe hartie, sper ca, desi e o workoholica inraita, sa nu vina la servici inainte sa ii treaca gripa ca atunci e rapid la biroul meu sa ceara explicatii. Si eu nu vreau gripa de la ea.

Eu sunt cam obosita, dar maine sunt libera si apoi doar doua zile de munca...

Incerc sa citesc ce ati mai scris, gandurile mele se indreapta spre micuta Daria, sa fie puternica si sa creasca mare! Si spre parintii ei, bineinteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neatza

mai nu e corect. azi am venit ca eroina la lucru ca este teleconferinta si vad ca s-a reprogramat pe sapt viitoare. si io m-am trezit la 6.30, m-am pregatit, pic de somn...

35+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata tuturor
szmonic, da, ai liber la nascut.. da mai bine astepti . misto faza cu moasa, adica ea costa si doctorul nu... interesant da, eu o sa am epidurala indiferent de cum voi naste (asa a fost si la prima nastere)
Cata, bravo mama, dolofanita piticuta la 3.5kg. sa fie totul bine!!
Porumbita:
1. de ureche
2. retroproiector? no way.
3. da
4. am una singura, rotunda, cred ca e primita bonus la nu stiu ce. nu merita o investitie
5. tetine cu orificu mic de 0+ vreo 3, suzeta 0+. de care ai chef (ca marca)
6. si eu tot manuala Avent Isis am
7. nu
8. nu, nu stiu cum sa le aleg ca nu imi iau si nici nu am avut.
Raluca eu sper sa fie totul ok... mai ales daca dr zise ca te mariti cu el
Alina, depinde de circulara si de felul ei... daca e mai laxa poti naste natural cu o conducere mai atenta a travaliului... sunt multi bebelusi care o au, deci nu intra in panica.
Miere excelenta veste, bravo!!! bun cadou!!

Mergi la inceput