Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (96)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Fil_lily, felicitari pt fetita! sa va traiasca si sa se faca mare.

Bee, cum te mai simti? Imi dau seama prin ce ai trecut....am experimentat si eu asa ceva prin luna a 5-a si a fost oribil! Nu am dormit toata noaptea ba am mai si chemat salvarea ca nu mai putea de rau si nu stiam ce sa iau...
Ai si tu grija la ce papi de acum incolo si baga regim cateva zile.

Ledi, te inteleg cum e cu luptele interne Si la mine e razboi zilnic...cred ca organele mele sunt facute afis deja Mai ales cand ma impinge in stomac simt ca mor!! UF

Iris, sa-ti traiasca bebe! Ma bucur sa aud ca sunteti OK!

Billy, 3.5kg???? Si nu ai decat o sapt. in fatza mea...NU e CORECT! bebelusa mea are 2.75kg dar Dr a zis ca e OK...acum mi se pare mica cand vad ce zici tu. Si mai are si cordonul ombilical in jurul gatului...asta ca sa nu stau eu relaxata...trebuia sa am un motiv de stres..

Raluca, si tu vi cu greutati din astea...de peste 3kg la doar 35 sapt?? Nu ma mai jos Inseamna ca eu o sa fac o matza?!!
Sa-ti traiasca si sa fie sanatos flacaul

Naty, pot sa "join the club si eu"? Asa cum ziceam mai sus, bebelusa mea are o greutate medie la 36 sapt si o zi, de 2.75kg si cordonul infasurat (bine ca nu e decat o data) in jurul gatului. Acum trebuie sa mai fac o ecografie si sapt viitoare sa vedem cum evolueaza chestia asta...daca pana acum nu era stresata acum ma gandesc cat a trecut de la ultima serie de lovituri. Sper sa fie bine.
Ai grija si tu de bb mic si de Ioana. Pe mine Ana a inceput sa ma dispereeee. Totul e NU! Face o groaza de prostii...ma innebuneste. Numai ce vrea ea si nici nu prea mai mananca in ultimul timp, asta ca sa puna capac. Cred ca si eu am nivelul de stres si nervi la cote maxime..imi vine sa ma impusc cateodata...

Alinuk, dar numai la Plaza vreti voi sa va italniti?? Pt mine este departe si in plus mai este si traficul ucigator pana si dinspre Plaza...poate gasiti si o alta varianta. Ca as veni si eu cu mare placere...

36+ cuADINA-IOANA
AMR 4 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

mire eu vreau un smuti! daca tot dai de baut.oricum,felicitari
szmonic,la mine nu e vorba de curaj cat e vorba de fobia mea de ace. la stoma cand merg,poate sa imi faca orice numai anestezie nu.cerde-ma a fost tare greu sa gasesc aici in State pe cineva sa imi lucreze 3 masele fara anestezia...n-am zis nici mac,sora cu pestele,pe bune. nu zic nu la epidurala,dar va fi doar in cazul in care nu mai suport durerile. vreau sa experimentez asta,acum la prima nastere. daca va uitati in odisee nov-dec,vrabiuta a nascut in 8 min,8 min,as vrea si eu asa. intr-un final,cum a vrea Domnul!

33S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Bebelusi, asa este ca important cum e cordonul in momentul nasterii...mie Dr mea mi-a zis ca daca acum are cordonul infasurat sansele sa nu mai fie deloc sunt FF mici! ca de obicei asa ramane...gandeste-te ca eu sunt in sapt.37 si nu mai are loc de manevre si de joaca...de scos cordonul de pe cap..
Ideea e ca sunt cam stresata pt ca nu concep sa nasc decat natural si sper sa se poata...

36+ cuADINA-IOANA
AMR 4 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Miere, felicitari!

Dark Bendis

35+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 5 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

am uitat sa va felicit pt bb grasuni. billy,3.5, sa-ti traiasca
alina...tu...ce sa mai zic sa iti treaca,hai ca o sa fie bine ai sa vezi!

Mergi la inceput

eu am terminat de spalat hainutele,deci sosetele ma omoara,sunt cele mai tari cand le vad cat sunt de mici
sunt un pic obosita,gatit,spalat de haine...aranjat haine,oricum,am terminat,pot sa stau si eu mai relaxata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Multumesc fetelor pt.felicitari.Se pare intr-adevar ca odiseea noastra va fi una a fetitelor.
In legatura cu epidurala, eu optez fara, nu ca mi-ar fi frica de ace, dar mi-e frica de injectiile in coloana, eu si operatia de apendicita am facut-o cu anestezie generala.

Liliana32+ Briana Iasmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Lisa, ai un smoothie de la mine, chiar acum mi-am cumparat unul, am descoperit o firma f buna de lactate organice, au niste smoothies bestiale, cu tot felul de arome! si am mai descoperit gutuile, de o saptamana bag gutui in mine, le spune quince si sunt cam scumpute, $2.50/lbs, dar sunt f f zemoase, nu sunt deloc inecacioase.

M-am decis si la mancare: scallops cu sos teriaki si empanadas, am trecut la bucataria internationala, ca m-am saturat de sarmale&co.

Alina1976, capul sus, sunt sigura ca totul o sa fie bine, circulara de cordon nu e ceva iesit din comun si orice doctor poate sa manuiasca situatia in mod corespunzator, am vazut in filmuletele cu nasteri vaginale, ca dupa ce iese capul copilului, mama nu mai impinge ca sa dea timp doctorului sa verifice si sa desfasoare codonul din jurul gatului (dc e cazul). Eu habar nu am cum e bebe al meu, nu stiu greutate, ....absolut nimic, stiu doar ca misca cum trebuie si burta a crescut si ea corespunzator. That's all1

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

la noi este jamba juice, e super bun,pt sucuri naturale,le face pe loc. nu sunt prietena deloc cu seafood,asa ca am bucatarit niste painici umplute cu mozzarela si ciuperci.ffff bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Miere, felicitari !! Acum inainte de sarbatori, vestile bune au picat la tanc! Vreau si eu un smoothie, de capsuni !!

Alina, nu te ingrijora, o sa fie bine! E bine ca te vor monitoriza mai indeaproape, vei naste natural ai sa vezi! Si Alex a avut cordonul in jurul gatului la nastere, nu au depistat la ecograf, am nascut natural si totul a fost bine!

Naty, odihneste-te cat mai mult si nu te ingrijora! Chiar daca o fi sa nasti mai repede fetita va fi bine! In plus bebelusii cresc mai repede afara decat in burtica si o sa recupereze repede repede greutatea! Bine ca e sanatoasa in rest!

Billy si Raluca, felicitari pt bebeii mari! Puteti sa va inscrieti la concursul cu cei mai mari bebelusi din odisee!

DarkBendis, felicitari de carut! ma bucur ca v-ati decis la cel rosu, si mie mi-a placut mult! Sa il stapaneasca bebelina sanatoasa! Cum arata aparatoarea aia de matze de care ai zis? Poti sa trimiti un link? M-ar interesa si pe mine...am si eu o pisica cam nazdravana..

Leditia, cand mergi la scos firul? Nasol cu durerile astea, sper sa te mai lase si sa te simti mai bine..

Daiopri, ma bucur sa citesc vesti de la tine si despre motan! Si Alex e f comic cand vb in romana, cu accent moldovenesc si el, pun accentul pe cand, ca se intampla f rar...noroc ca mai vin bunicii aici si e nevoit sa vb in romana, altfel noi vb cu el in romana, el raspunde in engleza...intelege tot, dar de vb mai putin, nu isi gaseste cuvintele..

33+

Mergi la inceput