noi,sagetatoarele(capitolul 8)
Raspunsuri - Pagina 20
anca_27 spune:
Zibe doarme pe daddy, plina de ulei pe cap, sa-i inmoi cojitele cand s-o trezi sa-i fac baita. Haideti cu idei cum sa-i dau cojitele jos...am vazut la Mustela un ulei sau crema nu mai stiu, dar e super scump, pt perioada de criza prin care trecem ![]()
De unde sa-ncep...Elvie, da, imi place Tiramisu, si-mi plac piscoturile inmuiate in sirop cu lichior, insa acu ma feresc de el, sigur o sa fac luni in sir dupa ce nu mai alaptez...
Colicile parca s-au mai domolit, are ziua cateva ore, si seara, in rest o punem pe pat, un pic ridicata si e cea mai cumintzica, ne urmareste prin casa, ne `povesteste`
. Ii mai dau uneori cand chiar are crize puternice un sirop Espumisan, care i-l dadeam la-nceput si n-avea efect, acum parca are, am renuntat la Sabsimplex si Bonnisan. Stiu ca sunt chimicale dar decat sa plang si eu cu ea de mila, o `droghez` 
Ce tare faza cu cucuiul si cu actul de identitate
, ia hai pune poze cu tine periutza, tu te tot holbezi la noi si noi habar n-avem cu cine-avem de-a face ![]()
Nico, mi te imaginez prin santier pe toace
. Frumoasa poezioara, chiar am avut-o de-nvatat pe Otilia Cazimir pt exam, m-am gandit la voi.![]()
Dragaica, ce bine ca s-au calmat lucrurile, dupa ploaie intotdeauna iese soarele.
Eladea, da, mi-s filoloaga, am terminat Rom-Engl, acu fac un master tot in domeniu, Studii de Gen din Perspectiva Culturala
, incep sa nu-i vad rostul, dar dac-am intrat in hora, joc. Ma ajuta eventual sa pot preda si la liceu, dar imi place la gimnaziu. Dar...cine stie... Tu, ce facusi?
S-au dus si examenele pe semestrul asta, azi am stat doar cu Zibe, zilele trecute am fost doar pe post de Milka, efectiv imi era dor de ea, nu tv, nu net, doar cu ea, e asa de linistita daca si eu sunt.
A venit I. la 6 acasa, ma intreaba de buget, ca s-a votat si daca stiu ceva de invatamant...ce buget
, timpul cu Zibe a fost mult mai pretios.
Pusici la toate sagetzelele!
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire