noi,sagetatoarele(capitolul 8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Fetelor va doresc un nou an bun pe orice plan doriti voi, cu muuuulte realizari, muuuulta iubire si muuuuuulta sanatate!!!
LA MULTI ANI!!! 2009!!!

o seara placuta incontinoare alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

O seara buna sa va aduca 2009 , adica ne vedem la anul

Distractie placuta de Revelion 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Un 2009 fericit la toate sagetile si La Multi Ani ,eu mai am 30 de minute pana la intrarea in noul an .

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

la multi ani,fericire,noroc,impliniri!si tot ce-i mai bun,la sagetute sa se duca!am auzit ca ne asteapta un an de exceptie asa o fi?un big hug pt. toate si pt. micutii vostri!
sarbatori fericite!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANI IS DE LA NOI! MULTA SANATATE, FERICIRE, IMPLINIRI PE TOATE PLANURILE! SA VA DEA DOMNUL TOT CE VA DORITI SI N-ATI AVUT PANA ACUM!

Sa ne auzim cu bine, doar cu vesti bune...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

pt. sagetute!ce mai faceti?tot mai petreceti?f. bine,s-o tineti asa tot anul,va cu foc,pa!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata fetelor va invit la o sau un bors de fasole.....ca dupa atati carnati, sarmale, racituri, etc.....trebuie o zeama fara carne
Noi am petrecut bine, inconjurati de prieteni si copii(am pus pozici)
am avut si de Anul Nou cadouri sub brad, copiii au fost super incantati, pe Emmy a primit un kit de printesa, cu rochita , papucei, accesorii, printre care si o bagheta cu care ne miluia peste cap decat ori apuca nebunie mare, Alex i-a aruncat papusa din carut lui Emmy si si-a pus pe Spider man pe care l-a plimbat toata ziua prin casa copiii astia sunt incredibili, toti copiii sunt incredibili......sau probabil unde nu avem noi copiii si ne dorim ata de mult....ni se par atat de minunati.
In sfarsit, pe scurt ca sa nu va plictisesc, sper a fie bine anul asta macar cum a fost si 2008, pana acum la noi, in Quebec, nu s-a facut simtita criza, a fost mai mult pe partea anglofona unde sunt mai dependenti de comertul cu State, o sa vedem ce o sa mai fie .....
In tara am inteles ca au micsorat banii pentru concediul de maternitate.
Am incercat sa vedem revelionul la posturile romanesti ......pot spune ca am fost scarbita, numai tigani, manele si prost gusta, mi-a fost sincer rusine, prietenii nostri unde am facut revelionul sunt basarabeni......nu am gasit decat manele pe canalele romanesti, am fost nevoiti sa ne uitam pe canalele straine, ei ne-au aratat cum sunt revelioanele in Rusia......foarte frumos, ce decoruri , ce muzica, ce costume....pacat ca poporul roman a ajuns sa preaslaveasca pe tigani, pacat pentru ca avem un folclor ata de frumos.....oare chiar atat putem.
Imi cer scuze dar am fost foarte dezamagita, as vrea uneori sa ma mai uit la emisiuni in limba romana dar mi-e aproape imposibil....numai pipite dezbracate care-si zic.....dive
Offf....sper sa apuc si eu, cat am sa traiesc, sa vad ca se schimba ceva la noi in tara.
Fetelor ma iertati ca mi-am varsat oful aici.....

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Dragaica intradevar copiii sunt minunati. poate anul acesta veti avea si voi unul.
intradevar, programul de revelion la posturile romanesti e sub orice critica. noi am reusit sa vedem doar "mondenii" pe primatv. in rest am butonat telecomanda, iar la 1 si jumatate ne-am culcat.

indemnitia pt mame s-a marit cat de cat. se acorda intre 600 si 4000 de ron.

26+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

la multi ani sagetutelor! sa aveti parte de un an mai bun decat precedentul!

26+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

La multi ani pe 2009!!!

Dragaica tre` sa fie buna o supa de fasolica fara carnuri si alte alea; te degresezi!!!; dar la mine daca fac nu consuma nimeni, si asjunge la cos!
in privinta programujlui rom. de rev. si eu sunt scarbita;
am crezut ca o sa fie ceva mai de doamne ajuta, dar.......;
nici aici n-a fost cine stie ce program, dar macar n-au fost manele; dar sunt persoane carora le plac menelele, si asta ptr ei sunt bine venite
dragaica sa de-a dumnezeu ca pana la sfarsitul anului sa te vad cu un pui mic in brate

daca doriti sa ne conoasteti privi-ne!!!
am pus linkul de foto

http://community.webshots.com/user/kizukaemily27

Mergi la inceput