noi,sagetatoarele(capitolul 8)
Raspunsuri - Pagina 12
ionela roxana spune:
dragaica am vazut foto, a-ti petrecut frumos si linistit; cine era pers mai in varsta, mama ta?; fetita cea mica este a prietenilor tai, ei sunt din Moldova?; esti o frumoasa

yo ca sa ma simnt mai usurica dupa atata mancare, azi m-am alergat cu fetele, ne-am jucat pitita si prinselea, de nu-mi mai simteam picioarele; mi-am amintit de copilarie
; fetele is rupte, dar eu tot as mai fugi![]()
anca_27 spune:
Wow, Ionela, ce poze superbe
, ma tot uit si nu ma opresc, intradevar fetitele sunt adevarate printese, sa va traiasca! Si tu in kimono, parca esti de-a lor
, sigur esti nascuta in Ro? Foarte mumoaaaaaase! Ptiu sa nu va deochi...
Pitica mea cred ca s-a deochiat ieri, de la 3 dupa masa pana azi noapte la 11 a fost teroare, i-am facut de deochi - eu care nu credeam - si cumva a adormit, a fost si burtica sigur dar parca a fost prea agitata. Ionela, esti o fericita ca nu stii ce sunt crampele 
Dragaica, acum m-am uitat si la pozicile tale de la nunta, superbe. De rochie ce sa mai zic, e rochia de nunta a visurilor mele. Vazusem ceva asemanator la Alb&Negru parca, insa 1000 de Euro, prea mult pt mine, am inchiriat-o la 350 Ron ![]()
Mai vroiam sa scriu cuiva ceva da` am uitat, revin cand isi revine si neuronul meu obosit
Am slabit 17 kile, aveam 84 inainte de-a naste, acum am 67 
Pusici si spor!
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
Nemhi spune:
La multi ani pe 2009 la toate sagetutele!
Dragaica si Ionela am vazut si eu pozele voastre si sunt placut impresionata de ambele. Ionela sa-ti traiasca cucuietele si sa ne mai pui poze cu ele.
Anca, felicitari ptr kg. Pupici ptr puiutul mic-mic si cu dureri de burtica.
ionela roxana spune:
anca_27 merci mult ptr cuvintele frumoase; da, sigur sunt nascuta, crescuta in Rom.
, in Buc.!; mi s-a mai spus dealtfel ca seman ffff. bine cu ale lor persoane feminine, dar eu nu cred, de fapt nu vreau acest lucru
imi pare rau ca micuta Sara se chinuie cu crampele; of, sa scapati mai repede de ele si sa vezi ce bine o sa fie; la astia nu exista notiunea de crampe la bb, si eu ma speriasem cand erau cucuietele abia nascute si le explicasem despre ele si ei credeau ca sunt eu nebuna, spunanand ca medicina rom da gres
, ma rugam la doamnedoamne sa nu am parte de asa ceva; ba mi-au mai trimis si ai mei ceai ptr crampe
; bine ca n-am avut parte de asa ceva; mai bine ca ambele cucuiete seamana cu ei; au fundul mov, grupa sanvina ca tata-su, yo am fost la cosit in timpul actiunii![]()
; imi doream ca macar pitica sa semene cu mine, dar.....
felicitari ptr nr. de kg doborate
; cate mai ai de doborat?
multi 

dulci si o samtamana buna!
nemhi merci mult
Dragaica spune:
Ionela nu era mama mea este mama prietenului nostru, tine conferinte in Montreal in drept, este doctor abilitat in drept la universitatea din Chisinau.
Copiii sunt ai prietenilor nostri, ei au fost harnici Emmy are 3ani si jumatate iar Alex are 2 ani, diferenta de varsta este foarte mica .....ei sunt tineri 28 si 29.....asa mi-ar fi placut si mie ....dar asta e....fiecare cu destinul lui.
Da, ei sunt din Moldova....sunt niste oameni extraordinari ![]()
Anca am luat rochia de la Agnes Toma, am mers direct la atelierul ei din Piatra Neamt, am fost foarte multumita de serviciile lor, i-am rugat sa-mi micsoreze rochia cu 2 numere, slabisem tare inainte de nunta, aveam 47 de kg., mi-au pus burete la sani
ca nu aveam ce baga in corset
asa eram de slaba.
Am lasat rochia acolo si mi-au trimisoin Iasi dupa 1 saptamana .....cand mi-au modificat corsetul mi-au mai aplicat si niste pitricele .....a iesit superb....asta fara sa le cer eu si nici sa platesc in plus.
Felicitari pentru kilograme si eu sunt la capitolul lupta cu celulita si dat jos burta, nu inteleg ce mi se intampla dar parca pun numai la burta, sotul deja mi-a atras atentia .....mi-a zis ca-mi dispare talia 
va dati seama ce urat am reactionat ![]()
De maine la scoala
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
nma spune:
La multi ani sagetute!
M-am intors si eu de ceva vreme din vacanta dar din motive de Andra bolnavioara si multi musafiri doar am citit.
Domnisoara mea s-a a;les cu o enteroviroza si a urlat saracuta pana a ragusit. A scapat doar cu regim dar acum ii curge nasucul. O sa scapam noi si de asta.
Sarbatorile au trecut repede si noi suntem foarte obositi (din motive de puiut bolnav). Azi astept ultima tura de musafiri.
normal ca am citit tot din urma si nu mai stiu ce am vrut sa raspund, dar o sa mai arunc o privire mai tarziu. Am admirat poze, foaaaaarte frumoase.
Dragaica si eu tot pe burta opun cand ma ingras. Problema mea e ca am burta ca o gravida. talia nu e mare. deci la mine se cer musai abdomene dar din motive de lene (ma dau prea obosita seara sau ma scuz ca am mult de lucru peste zi) nu fac nici macar 10 abdomene pe saptamana. Mie imi trebuie abonament la sala ca sa ma tin de treaba.
Eu ma bucur ca imi spune sotul cand nu ii place ceva. prietenele mele se plang ca ai lor nu comeneteaza nimic. Nici de bine nici de rau. Al meu e prietenul meu cel mai bun. Mereu imi spune ce ma avantajaza si ce nu. Acum am dermatita seboreica pe fata si ma tot bate la cap sa merg la dermatolog in Bucuresti. Pana ajung am inceput sa ma machiez si el e incantat de rezultat.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
nma spune:
Acum am incarcat si eu pozici. Sunt tare multe desi am incercat sa le sortez si le gasiti aici.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
ionela roxana spune:
nma sa va fie de bine plimbarile si sanatate micutei Andra
ce frumos era la munte, si cate cadouri la poalele bradului a lasat moshul
; frumos, frumos, frumos!!!
mai, dar imi place ce pozitii alege fiica-ta
; ai copii fff. frumosi, dulci, tot sa-i molfocesti de drag ce-sunt asa-i?
numai bine!!!
http://community.webshots.com/user/kizukaemily27
anca_27 spune:
Dragaica, asa, Agnes Toma vroiam sa zic, neuronul meu de lehuza...
Ionela, esti plina de mistere
, fund mov?
Nma, vazut pozici.
Asa doarme si Sara super bine, cu fundul in sus. Si sotul meu e la fel, cel mai bun prieten. Am incredere in orice sfat/parere de-a lui, inclusiv machiaj sau vestimentatie. In prietene nu mai am, de fapt el e prietena mea, si DC-ul. Sunt cei mai sinceri.![]()
Alison, tot pe fuga, ce mai invarti?
Gyongyi, Nemhi, Elvie, Eladea si pe cine-am mai uitat, Criss..., pusici!
Mami de Sara (8 dec 2008)
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)