noi,sagetatoarele(capitolul 8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alison spune:

buna si de la moi!toate sagetutele,ok?ma bucur atunci. eu ma preg. sa plec la slujba,va pupam,pa!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare sageti!

noi pe fuga, am petrecut bine, multa lume, multi copilasi, veselie mare, atmosfera, zapaceala...ca de sarbatori...

noi cu muci, tusim, nu suntem prea bine, asta e...sper sa ne revenim curand....

multi! aveti grija de voi!

avem poze, pt. cine doreste...sa vada un ajutor de Mos...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hello fetele!

Abia acum m-am uitat la poze de Eric, ce dulce e Craciunelul vostru, incerc sa mi-o imaginez pe Sara peste un an... Si-mi place si casa voastra, peretii verzi, eu sunt fan verde, mai putin cel crud sau aprins.

Dragaica, felicitari pt bursa! Si te mai plangeai ca ai note mici... Ce faceti voi, cum e cu picioarele pe pereti?

Ionela, bun revenit, scumpa la vedere. Eu am ramas fixata pe halca de sunca impanata, cum a trimis-o mama ta? Nu miroase? Cum e Craciunul la voi acolo? Ce obiceiuri haioase aveti?

Dar voi in Australia Elvie?

Noi am petrecut ... normal. Bradul si sarmalele ne-au facut si pe noi sa simtim ca e Craciun, primul nostru Craciun in 3. Papat, somnic, cacaci, colici, acum o pazesc pe bebelina c-am pus-o sa doarma pe burta, si dupa cum se foieste da semne de trezire, doarme de la 9, presimt o noapte alba, dar nu ma-ndur sa o tin treaza doar ca sa doarma la noapte. Inca nu avem program, colicile ne termina, aseara de la 8 pana azi noapte la 3 imi venea deja si mie sa plang langa ea. Am lasat-o sa planga si-i faceam masaj la burtica, urla de n-avea aer. Vine Iustin si-o ia suparat `Ce faci Anca? Experimente?` La o juma de ora in brate la daddy dormea tun.
S-a trezit, pusici pusici!

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Hello fetele!

Abia acum m-am uitat la poze de Eric, ce dulce e Craciunelul vostru, incerc sa mi-o imaginez pe Sara peste un an... Si-mi place si casa voastra, peretii verzi, eu sunt fan verde, mai putin cel crud sau aprins.

Noi am petrecut ... normal. Bradul si sarmalele ne-au facut si pe noi sa simtim ca e Craciun, primul nostru Craciun in 3. Papat, somnic, cacaci, colici, acum o pazesc pe bebelina c-am pus-o sa doarma pe burta, si dupa cum se foieste da semne de trezire, doarme de la 9, presimt o noapte alba, dar nu ma-ndur sa o tin treaza doar ca sa doarma la noapte. Inca nu avem program, colicile ne termina, aseara de la 8 pana azi noapte la 3 imi venea deja si mie sa plang langa ea. Am lasat-o sa planga si-i faceam masaj la burtica, urla de n-avea aer. Vine Iustin si-o ia suparat `Ce faci Anca? Experimente?` La o juma de ora in brate la daddy dormea tun.
S-a trezit, pusici pusici!

_

anca, multumim de complimente... si mie imi plac culorile, nu sunt fan alb pe pereti... in camera lui Eric am facut mov, asa am vrut eu, sa se asorteze si cu asternuturile alb cu flori mov....

si la noi in dormitor e verde, o nuanta foarte placuta...

si noi am petrecut bine, am avut aproape zilnic musafiri, majoritatea cu copii.. si asa am constatat ca Eric e tare incantat de musafiri, in special de copii.. era tare entuziasmat si vesel cand erau in jurul lui...

am vazut poze cu Sara...tare dulce bebelina...ce door mi-e si mie de un bebe asa mic...desi stiu si ce presupune sa ai un bebe asa mic... sa fie sanatoasa si sa aiba parte de tot ce-si doreste ea!

cat despre colici, off...nu vreau sa-mi aduc aminte...am avut si noi vreo 3 luni de cosmar si nopti nedormite.... te inteleg perfect...

dar uite, o alta proaspata mamica mi-a spus de un remediu naturist, care cica ar da roade... paote vrei si tu sa-l aplici, cine stie...

remediu pt colici..
Granulele se numesc COLOCYNTHIS CH5. Se dau de 3 ori pe zi cate o granula.Granula se impatura intr-o hartiuta si se sfarama, dupa o pui in lingurita si ii dai direct in gurita lui bebe..

sau ar mai fi:

o infuzie combinata de coriandru - adica - macini boabele, le lasi in apa la temperatura camerei, de dimineata pana seara
seara strecori maceratul, si ce ramane in strecurator (praful de boabe) il fierbi ca pe un ceai normal;pui si maceratul si ceaiul in apa de baita.

Doamne ajuta! Eu sigur voi incerca si variantele astea la viitorul bebe...

rabdare, nervi de otel si cat mai putine nopti albe...

DISTRACTIE FAINA TUTUROR, AN NOU MULT MAI BUN, TOT CE VA DORITI DE LA 2009!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nemhi spune:

Va doresc din tot sufletul un AN NOU FERICIT si petrecere frumoasa in noaptea dintre ani.

Noi de Craciun am petrecut in familie, la noi in dimineata de Craciun si apoi la sorela (a doua zi) si la cumnata ei (a treia zi). In Ajun a facut sotul pe mosul la 2 prieteni (la piticeii lor) si apoi am stat cu cei ai casei langa brad si-am ascultat colinde, am sporovait (au lipsit lemnele in soba) asa incat pot spune c-a fost tare placut si liniste. Atat in a doua cat si in a treia zi de Craciun eu am fost si la munca (asta ca supliment).
Revelionul il petrecem la prietenii nostri ptr. ca dumneaei schimba prefixul (4) pe 1 ianuarie si-si serbeaza ziua in noaptea de revelion.

Pupici si sarbatori fericite! (ma alunga Roxi de la calculator)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor am intrat sa va urez un An nou fericit multa sanatate.....daca e sanatate restul vor veni pe rand.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Na ...ca iar am lungit pagina......nu ma omorati

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Va doresc un An nou fericit ! tuturor !!!! cu multe reusite si implinirea tuturor dorintelor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Fetelor, un an cum il vreti voi, mai bun sau la fel de bun ca cel ce pleaca, daca a fost cu sanatate, ca restul le facem pe toate!

Eladea, mersic!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

anca_27 mama mi-a treimis halca de slana cu shoric, "pudrata" cu o tona de sare grunjoasa, si pachetul mi-a ajuns in timp record; deci nu a avut timp sa se strice, plus ca atunci cand epediaza ceva declara ce are in el; eu am preluat imediat totul si le-amm luat la purificat, iar slana am congelat-o rapid, deja sotul a rupt-o la fuga

pupam bebelusa Sara si sper sa-i treaca colicii cat mai rapid
noi n-am avut colici la nici una dintre cucuiete; nici nu stiu macar cum sunt

Mergi la inceput