Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 12
nikolici spune:
Buna dimi,
Multzumim pt.aprecieri la maimutzica craciunitza.
Multzu mult Nerantula pt urari de ziua mea.
Fete intrebare, voi dati calciu la bebici?Noua ne a prescris un siropel, din care tre sa i dat juma de linguritza...il da afara imediat cu mult laptic...nu stiu cum sa procedez, am incercat 3 zile la rand si am zis stop...nu suport sa mi vad fata regurgitand atat si degeaba ii dau daca il da afara.
Voi ...care dati calciu cum procedati???
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
_irina_ spune:
Laura vad ca momentan nu avem alte probleme decat balute de udam body-ul (nu credeam ca o sa tin copilul cu babetica non stop).
fericita de
Andreea-Maria
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Laura vad ca momentan nu avem alte probleme decat balute de udam body-ul (nu credeam ca o sa tin copilul cu babetica non stop). fericita de Andreea-Maria |
La noi e asa:daca o tin cu fata in jos pe mana mea ,ma saliveaza toata si se aude pic;pic pe covor cum ii curge saliva
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
_irina_ spune:
Nikolici eu cred ca fi;mea are prea mult calciu, ca ne-a redus mult vigantolul doctorita asa ca nu ne chinuim cu nimic. Dar cum ii dai tu siropelul ala?
De exemplu eu ii dadeam antibioticul lui piti cu seringa, la inceput cate o picatura, ii lasi timp sa o inghita si tot asa... Poate ii dau o cantitate prea mare, are un gust neplacut si atunci ii creeaza senzatia de greata.
fericita de
Andreea-Maria
nikolici spune:
| citat din mesajul lui _irina_ Nikolici eu cred ca fi;mea are prea mult calciu, ca ne-a redus mult vigantolul doctorita asa ca nu ne chinuim cu nimic. Dar cum ii dai tu siropelul ala? De exemplu eu ii dadeam antibioticul lui piti cu seringa, la inceput cate o picatura, ii lasi timp sa o inghita si tot asa... Poate ii dau o cantitate prea mare, are un gust neplacut si atunci ii creeaza senzatia de greata. fericita de Andreea-Maria |
Pai ii dau si eu cu seringa cate o picatura...o mai las, o mai iau, ii mai dau.Cum iti dai seama daca un copil are prea mult calciu???Poate si a mea o avea si nu are nevoie de surplus
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
maimutzica Craciunitza
Oaanna spune:
| citat din mesajul lui Nocom Oaanna noi am facut bitezul la biserica de cartier (Bucurestii Noi) si de obicei preotul boteza in grup, dra am cerut sa fie singura pitica mea si atunci m-a prgramat sambata ca nu prea se fac botezuri, toata lumea vrea duminica, ca e sarbatoare. Cred ca la orice biserica poti cere sa iti faca singur botezul, si se poate. Depinde de zona in care stai, eu stiu cel putni 2 in centru unde fac numai asa, la Unirea, spre Cosbuc, si langa Carul cu bere..... sunt multe... Pe unde stai? mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA |
Multumesc mult fetelor de raspunsuri. O sa caut in functie si de restaurant..pt k ink nu ne-am hotarat..
desi in feb am vrea sa il facemPupici
lala77 spune:
Neata!
Joy, nici eu n-as da completare inca. Si mie mi se pare in grafic 600 grame/ luna. Ei nu cresc la fel mereu.
Andreea, la al doilea bb esti si mai "nebuna". In parte pt ca stii ca e ultima data, apoi pt ca esti mai calma si nu te panichezi la orice suspin si pt ca o sa incerci sa repari tot ce-ai gresit la primul copil.Mie cel putin, mi se aplica.
Nerantula,imi pare rau ca ti-a lasat impresia asta D-na Culcer. Intr-adevar ,preturile sunt cam mari,dar eu as avea incredere oarba in ea. Hemangiom a avut si fetita mea cea mare pe frunte si pe noi ne-a trimis la operatie. Poate pe voi v-a pus sa asteptati pt ca nu e cazul de operatie si altceva nu prea se poate face la hemangioame (nu la toate merge zapada carbonica).D-na dr are un stil de a vorbi ceva mai relaxat si-ti da impresia ca nu-i pasa, insa nu-i asa. La primul meu contact cu ea,a deschis cabinetul pt noi, a chemat laboranta de acasa, m-a dus la blocul in care locuieste ca in caz de urgenta sa stiu de unde s-o iau (avea copilul rotavirus care e cam nasol), insa tot asa detasat vorbea.Si nu ne intalnisem niciodata, in plus eu sunt din Braila deci nu cred ca se gandea ca ne vom intalni saptamanal. Intr-adevar, e cam zapaceala la cabinet pt ca e multa lume; ea nu-i trimite acasa daca vin fara programare, ceea ce e cam enervant pana in ziua in care esti tu urgenta si iti dai seama ca e o chestie buna. Daca ai avea un copil cu febra 40 nu ti-ar conveni sa te programeze peste o saptamana. Parerea mea; nu da cu rosii, te rog. Eu as merge pe mana ei.
Nocom, merci pt raspuns. Faza cu pijamaua am incercat-o; functioneaza cam jumatate de ora apoi se prinde si tipa. Suzeta nu serveste, spre disperarea mea, nici biberon; nimic de cauciuc. \Suzeta ei sunt eu,haha. Cu greutatea nu-mi fac griji deloc ; faceam doar o comparatie cu celalalt copil si mi se pare ca creste greu fata de Alice. Dar era doar ca fapt divers; stiu ca n-ar trebui niciodata comparate ca-s diferite si se dezvolta fiecare in ritmul ei. Dar stii cum e, nu ma pot abtine.![]()
De mangaiat as mangaia-o eu dar zbiara ca din gura de sarpe daca o pun jos si se enerveaza asa de tare ca apoi n-o mai impac decat la san. O sa mai incerc insa cred ca raman la concluzia ca e cufuta dumneaei din nastere.![]()
Nikolici, chestia cu calciul si vit c e de la ministerul sanatatii.Se da la 2,4,6 luni cate 10 zile pe luna. Eu nu i-am dat tot din cauza ca-l varsa. In plus, noi stam mult afara, papam san si eu n-am probleme cu calciul si am decis sa n-o chinui.
Este puseu si la trei luni? Serios? Si cam cat tine?
anca81 spune:
Nerantula, ai reusit?
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
musettepink spune:
Kristin ,scuza-ma ca nu ti-am urat
pt fetita ta,nu stiu unde mi-a fost capul
,mai primesti urari si acum
daca da:
sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.Am vazut si pozele e f frumoasa si cu tortul mi-ai facut o pofta...........
Joy tinem pumnii dar eu cred ca Sofia este sanatoasa tun
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
CD27 spune:
nikolici numai dr iti poate spune daca bebe are prea mult calciu, cum are al meu caruiau aproape i s-au inchis fontanele (deschiderea a ramas mica cat a nepotului meu de 1o luni
) mie mi-a zis sa-i dau vigantol 2 picaturi la 2 zile dar nu i-am mai dat deloc
am inceput sa uit daca nu e pe fiecare zi
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)