Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 10
nikolici spune:
Good evening girls,
Ziua mor de somn si nu pot ca a mea fiinta mititica nu ma slabeste, iar seara tre sa treaca 12- 1...ca sa vina Mos Ene pe la gene si uite asa maine o iau de la capat.Un mic zombi...nu apuc sa mananc decat seara de obicei cand vine al meu sotz...de nu stiu ce sa fac mai intai atunci cand preia schimbul de tura...spala, calca, fa mancare, da la caztel, baitza la bb, adormitul Karinei imi ia ceva timp si uite mai apus sa ma spal pe la 12 noaptea si unde i somnul??? se duse cu pluta si vin si mai stau la calc sa vad ce ati mai scris ce subiecte s au mai lansat sa ma bag si eu in seama sau pur si simplu aberez cum o fac acum, dar mai trece timpul si poate mosu Ene isi face datoria si ma induce binisor in lumea viselor.
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
nikolici spune:
Ahh si am uitat sa ne laudam si noi cu o moshulica Craciunitza chinuita rau de mami
azi.
maimutzica Craciunitza
Avem si uniforma de ren...dar o lasam pe alta zi caci tareeee... cineva a fost chinuit azi..mai mai
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
Nerantula spune:
Andreea_and
. Gruia e un super scump si dulce, sunt topita dupa el, te inteleg perfect cu plecatul de langa bebelusa, nici eu n-am incredere sa-l las cu nimeni (nici macar cu sotul
prea mult), nu m-as dezlipi acum de el mai mult de cateva ore nici moarta, l-as tine toata ziua atarnat de mine (dar deja nu mai vrea el, a inceput sa guste independenta
), noaptea ma mai duc sa-l mai pupacesc din priviri putin (ca eu inca ma trezesc la veche lui ora de papica). E minunat!
Ma gandeam si eu la BB2 curand, insa astept sa termin cu alaptatul ca sa-l elimin definitiv pe Mr. H. care mi-a dat atat de furca in sarcina si mai ales dupa nastere, dupa care ne apucam de treaba. Pe de alta parte mi-e asa drag puiul acum, parca as vrea sa profit cat mai mult de apropiere asta exclusiva, cand va veni urmatorul (sau urmatoarea) junior o sa fiu mai putin dedicata lui
.
Am inceput sa simt un fel de nostalgie ca o sa creasca prea repede si va deveni independent si nu vreau sa-i invadez spatiul, dar imi place la nebunie cum e el mic asa, intr-un fel as vrea si sa-l am bebelus lipicios cat mai mult ... Dupa burtica nu-s nostalgica deloc (inca), dar dupa bebelusareala deja am inceput, mi se pare asa departe ziua in care mi-au pus prima oara sarmalutul soricel in brate, sa-l pun la san ... Cred ca voi suferi foarte mult cand il voi intarca ... sper cat mai tarziu!
Cu zambetul ... ma gratuleaza in fiecare dimineata, la trezire, peste zi redevine serios si pretios
. In schimb am vazut ca Minutza ta e toata numai un zambet si e asa simpatica grasunica! A crescut foarte frumos! 
Edit: despre Culcer, poate sunt eu subiectiva sau am expus numai ce m-a deranjat, cred ca e vorba de niste asteptari putin inselate numai sau apucasem sa ma enervez de asteptat aproape o ora, desi programarea noastra era la 20 min dupa ce incepea consulatiile azi. Dar pe ansamblu imi convine mai mult asa, merg cu mai mult drag la pediatra noastra de acum ![]()
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
laureta spune:
Am revenit , sunt o kukuvea![]()
La control a fost ok, Bianca e bine nu mai face nimic acuma doar daca tuseste mai bagam rar aerosolu.
De papica a zis ca e normal ca nu papa bine ca asa este si un om mare cand e bolnavior si cu nas infundat.
In schimb io tuseeesc si tuseeeesc, si nu prea pot lua siropurile si pastile ca ma fac chiauna 
Nicolici e superba piticaaaaa si asa fotogenica
Cosmy treci la facut testul si un control ar fi bine venit
Eva sa iti traisca voinicuuuul, grasunel si lungan supeeer
Nerantula, io ti as recomanda pe dr Stanciu. Am fost super multumita de el si daca o sa cauti pe net o sa gasesti numai cuvinte de lauda.Pupam baiat frumos
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
Nerantula spune:
Laureta, multumesc de recomandare, am auzit de dr. Stanciu, data viitoare (sper sa nu mai fie nevoie!) cand voi avea nevoie de inca o parere vom merge la el. Insa cred ca si el e tot asa de putin disponibil si e de inteles la un doctor de renume, vrea sa fericeasca pe toata lumea si nu ramane prea mult ragaz pentru fiecare.
Nikolici, dulce tare Craciunita ta, numai buna de pus in bradut ... ce dorinta vrei sa-ti implineasca in noaptea magica? ![]()
La Multi Ani
cu intarziere, m-am gandit la tine in ziua aceea, dar n-am avut acces la internet si apoi ... s-a aglomerat programul
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
simodina spune:
Cuscra sper sa treaca rpd tusea mariei. Nu tot de la mucositati i s-o trage?
Joyasimetria de pliuri in sine eu stiam ca e conditie necesara dar nu si suficienta pentru displazia de sold ( parca asa se numea ) si exista acea metoda Ortolani prin care este mutl mai sigura. Ma rog, un ortoped pediatru iti va da mai multe detalii. Tinem pumnii sa nu aiba nimic mandra.
Andreea_and stai linsitita ca si eu chiar si la al 2lea copil prefer sa o car pe Mara peste tot cu mine decat sa o las cu altcineva acasa. Asa am fost si la Serban pana pe la vreo 5 luni cand m-am mai calmat, doar ca atunci nici nu prea ieseam ca eram speriata de bombe si vedeam virusi si crocobauri peste tot. Azi am lasat-o pe Mara 3 ore cu bona, cel mai mult pana acum si nu stiam cum sa ma intorc mai rpd acasa. Dar am fost la aceeasi Culcer cu baietelul cel mare si n-am vrut sa o car dupa mine... Oricum si ei cred ca i-a fost dor de mine ca nu a dormit neam de la 8 la 11 juma', i-am dat si completare crezand ca nu se saturase dar a luat 30 ml in 10 min si pana la urma a adormit doar dupa ce ne-am dragalit vreo juma' de ora.
Nerantula ma bucur ca totul este bine. Acum sa stii ca ca eu o apreciez ft mult pe Culcer, a fost pediatra lui Serban pana la 2 ani cand a avut ea niste probleme de sanatate nasoale si acum am mers sa-l mai vada odata, sa trecem iar vaccinurile in revista si sa-l scape naiba de o tuse de nu-i mai trece de 3 luni si al care alt pediatruimi tot da acelasi tratament desi nu merge... Dar e adevarat ca mereu am preferat sa o chem acasa, e mult mai linistita si explica mult mai bine. E pro-vaccin dar iti si motiveaza de ce daca o intrebi si contra medicamente, merge mult pe imunostimulare si pe tratamente naturiste daca se poate. Eu am incredere daca ti-a spus ca nu ai de ce sa-ti faci probleme. Dar intr-adevar are tarife foarte mari...Iar daca de neopreol ti-a vorbit, ni l-a recomandat si noua dar m-a lasat sa mai incerc cu mustella stelatopia ca de la avene nicio imbunatatire de 2 luni cu atentionarea sa nu astept sa faca rani mandra ca sa o ascult. Dar Mara are piele atopica evidenta. Pupam micutul Gruia care e un frumos si in realitate, poate mai frumos ca in poze.
Eva 71 cm? Uau, la 6 luni media e de 68 parca ...
micul baschetbalist.
khristin spune:
Si eu la spartul targului sa urez sarbatoritilor
David de Sanziana
Miruna Anisia de MommyMagda
Eva, felicitari pt. progresele micutului tau “mare”![]()
Laureta, lasa tusea si fereste fetele ![]()
Felicic, super montajul
. Eu zic ca daca tu esti pregatita mental sa pleci la munte n-ai nici un motiv sa nu o faci. La noi, din cauza ca alaptez la 3 ore va fi primul an dupa multi in sir in care nu vom pleca de acasa. Anul trecut sarbatoream Craciunul in Bahamas...ce vremuri, eheee ![]()
Joy, pupam mamica fina si printesa frumoasa
. Inainte de a ajunge la chirurg nu uita sa ceri o a doua daca nu si o a treia parere.
Ankussa, am vazut si eu ca nu e recomandat patch-ul la bebeii sub 3 luni. Eu il luasem deja, si cum urmeaza sa o vaccinez pe fiimea intr-o saptamana o sa-l folosesc la ea. Din fericire am trecut cu bine de vaccinuri, n-am avut nici febra, nici alte complicatii 
Multumim fetelor pt. urarile adresate printesei mele. Avem aici niste poze de la petrecerea de sase ani a domnisoarei mele
, iar aici fratiorul exersand la doua luni.
Cristina
le bébé
Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
anca81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Anca, am incercat si eu cu programelul ala, insa m-am blocat la uploadul din patch, cand sa-i dau calea catre fisierul .exe de uploadat, imi pune automat la file type pcls.exe si nu pot incarca fisierul pcls_trial.exe ... unde gresesc? ![]() www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
Dai click pe patch si in fereastra de upload care se deschide mergi in Program Files, Wondershare, Photo Collage Studio. Acolo este fisierul pcls pe care trebuie sa-l uploadezi. Fisierul .exe din arhiva e doar versiunea trial, daca nu aplici patch-ul poti sa-l folosesti doar 30 de zile si e "marcat'. Cu patch merge frumos. Scrie-mi te rog daca ai reusit

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face marePovestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
tzitziri spune:
Neata!
Joy
, ce treaba are chirurgul cu asimetria de pliuri
?La fel ca Simodina si eu stiu ca asimetria asta poate sugera o displazie de sold dar sunt destule cazuri in care nu e asa....si Anca parca avea aceeasi problema si ecografic nu a aparut nimic aiurea....Te duci la chirurg sau mai intai la eco?Adica imi suna....brutal....
Mamica implinita de David (17.09.2008)
andy.p spune:
Buna dimineata.
Khristin ai doi copii superbi,Chris se vede ca a crescut,iar tortul si rochitza printzesei m-a dat gata![]()
Laureta
ici si multa santate.
Andreea_and noi n-avem dintisori inca
,dadeam doar exemplu pe Andy si cum i-au iesit lui dintii
Nerantula ma bucur ca te-ai mai linistit
Nikolici ce ce chinui tu asa frumusete de Craciunita??
Irinacum e?Ce face dintisorul?ai reusit sa dormi?
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia