Timisoara, Impreuna!(130) Campanie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 15
anda spune:
Clau!!
iaca se organiza fata de la mii de km
te pupam.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
claudia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda Clau!! iaca se organiza fata de la mii de km te pupam. Anda, mami de Ed Viata Pasiunea Blog DC de Timisoara |
all.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
aidaciolac spune:
fetelor!
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
anda spune:
citat din mesajul lui aidaciolac fetelor! Aida Poze cu noi "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
da ce?! tu crezi ca scapi? ia si tu
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
claudia74 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac fetelor! Aida Poze cu noi "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
si tie
si mai ales
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
anda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui claudia74
si tie si mai ales www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna |
no despre asta-i vorba banatzanco!!!
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
claudia74 spune:
Va place Spin Doctors (sau n-ati auzit de ei) Aido ce zici :
Timisoara Impreuna
anda spune:
is rupta-n gura de oboseala. am gatat 800 de pachete ptr copiii la care mergem cu firma.
ma duc sa iau neshte lamaie ca vad ca urmeaza iubiri de iubiri.
ne-auzim de-acasa.
all
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
claudia74 spune:
citat din mesajul lui anda is rupta-n gura de oboseala. am gatat 800 de pachete ptr copiii la care mergem cu firma. ma duc sa iau neshte lamaie ca vad ca urmeaza iubiri de iubiri. ne-auzim de-acasa. all Anda, mami de Ed Viata Pasiunea Blog DC de Timisoara |
mie nu-mi traba ca-mi place .
Timisoara Impreuna
aidaciolac spune:
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"