Timisoara, Impreuna!(130) Campanie de Craciun

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Dana, si noi te sa treaca tot ce-i rau...

Auzi, nu vedem clipul nicicum pe realitatea, nici eu , nici fetele, la orele la care mi-ai zis...intra cumva pe alta frecventaRealitatea Timisora? si io stau ca talamba ?
Zi si mie ca mor de nervi...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

off, care ma puteti ajuta si pe mine ...
nu pot sa ajung azi in Unirii.... Alex mi-a facut toata noaptea febra 39-40, n-am dormit aproape deloc, am fost la dr., concluzia: rosu in gat, din nou!!!
am ramas azi cu el acasa, nu vrea sa stea cu nimeni altcineva, numa la mine in brate sta si se maraie ... ii scade febra putin cand ii dau nurofen , dar cum trece efectul iar creste ... si iar ii dau antibiotic ...
cum sa fac sa va dau banii? nici nu mi-am imaginat ca n-am sa pot ajunge azi in Unirii, ieri dimineatza cand am plecat la servici n-avea nimic si aseara dintr-odata febra 39.
please, dati-mi o solutie, cum sa fac sa dau si eu banutii, ca nu-l pot lasa cu altcineva, ca plange incontinuu dupa mine daca plec.

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Simonelu',acilea mi-s...va citesc!

Pupaturi la lume!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Geta, lasa-mi pe pm adresa ta, ca venim si la tine cumva...

Imi pare rau ca Alex e iar bolnavior, nici a mea nu-i ok inca, dar musai sa o duc maine la gradinita, sa repete pentru serbare...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

geta, lasa adresa si tel. la doris
mihi, ok, rezolvi tu cu doris
dorina, multumim de ajutor! o sa confirme deianira banii intrati in cont.
ana

looking for my sunshine
+13

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

Doris ti-am trimis PM, sper ca l-ai primit.
Alex tocmai s-a trezit, iar are 39 febra ... ma-npusc

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Ok, primit adresa de la Geta...

Vine mama lui Claudia in Unirii, pentru ea...

Dar ce am eu cu Mihi? ca nu m-am prins...mi-a scapat mie ceva?

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Mariuca...cu Anda rezolv...cu Doris nu mai rezolv ...ca mi-am rezolvat singura bretonul...

Geta...dar de ce ia antibiotic...are ceva infectie sau are doar febra?...americanul mi-a facut 3 zile 39 febra dupa care stop...si i-a iesit ceva pe piele...dr-a de fam...a zis ca-i viroza eruptiva...iar dr Homeopat...il suspecta de pojarel...sunt viroze cu febra mare...nu-i musai sa dai antibiotic...numa antitermice si antinflamatoare...si dr-a mea de fam...mi-l indopa pe Lori cand era mic cu antibiotic...cand avea febra...sanatate la puiu mic si nu intra in panica ca trec si astea...si vin altele..

Dorsilia nu mai zice nmic...cum se simte baietzelul ei...o s-o apelez pe pm...numa sa am vreme...

mihi

NOI...

Omul se roaga de Dumnezeu sa-l scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de om sa-si schimbe purtarile. Socotiti si voi, care de cine sa asculte întâi?Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

claudia, la fix! contul ce-l avem e in Lei deci nu-ti era bun nici tie nici lui mira! iar dupa codul Swif nu ajungeam la banca nici cum azi. e cea mai buna solutie!
mihi, mea culpa, asa am inteles ca stati pe aproape. io cu perciunii am avut treaba
geta, imi pare rau sa aud ca-i asa nasoala treaba :(( nici katik n-am mai scris, cred ca-i varza si ea saraca :(( aveti grija de voi!
aidule
doris cu jucariile cum faceti pentru dus in centru?? mobilizeaza putin poporul si in directia aia.
am vorbit cu lore, trec azi pe la ea dupa bani.

sunteti grozave

looking for my sunshine
+13

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Doris intra pe mess sa vb,mama nu poate sa ajunga chiar la 5,otzara mai tarziu se poate pe undeva sa va intalniti.
Auzi mama vine cel tarziu la jumate si un sfert si 20 pls asteptati-o careva pe acolo.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput