Timisoara, Impreuna!(130) Campanie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 13
claudia74 spune:
Mama mia ce de adolescenti si atatea lucruri frumoase am de la Deni care nici macar nu le-a purtat si nu se atinge de ele,sper sa gasiti tot ce le trebuie,deci Anda,Mariaa trimiteti azi pls niste date de cont sa merg la banca sa vad cum e cu transferul international,ca timp de pachete numai am .
O cafea ( ca aia de la 4 dimineata e rece deja,mai tu n-ai somn?,o papica : (mai dar de Laura cine ce mai stie,ca m-i tare dor de ea)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Doris-Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 Mariaa da-mi si mie contul si Ibanul tau . www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna |
Claudia, multumim pentru gest...
Mai vin cu o veste buna...am primit PM de la Ela, vine si ea azi la 17 cu banutzii...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Doris-Alina spune:
Clau, am fost ieri pe la Laura, la farmacie, zicea ca e racita si Maya , si ea...
I-am zis de campaniile noastre, sa vedem ce hotaraste...
Hai sa mai facem o cafa, ca vorba ta, s-a cam racit cea facuta de Maria...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
claudia74 spune:
Sa se faca bine Laurica noastra si Maya la fel ,mai scuze eu am fost cam amnezica zilele trecute,mea culpa ,sper sa ma intelegeti.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Micul dejun :
pachetele cu branza
chec aperitiv
Ui va las ca mor de foame,merg sa-mi gat cafa,asa devreme oricum nu manc.
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Cine se intaleste cu Lore trasmitet-i sau dat-i unul mare de la mine,mi-e tare dor de ea si hai sa-i spun de ce sunt suparici,ptr ca nu si-a facut timp asta vara sa ne intalnim ,chiar imi doream foarte mult sa ne vedem .
Timisoara Impreuna
Criss75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac criss scumpa , te , nu mai stiu nimic de tine Aida Poze cu noi "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
Nu prea ne-am intersectat pe forum. Dar ti-am urmarit postarile, sperand ca ai sa vi cu vesti din ce in ce mai bune.
Si sper in continuare ca puiul tau se va face bine.
Criss si Alex (11.05.2003)
Mihi spune:
sunt obo rau de tot...m adoare o emisfera a capului...mi-au iesit cumparturile si pe ochi si pe nas...cu americanii dupa mine...
Mariuca...io rezolv cu Anda cumva cu banii...ca nu lucra departe de mine...sa nu te mai pun pe tine pe drumuri..
Va pup pe toate...ma duc sa vad cu ce sa incep...ca-mi zboara casa...cred ca au fost ceva hotzi cat am lipsit noi...
Dani
mihi
NOI...
Omul se roaga de Dumnezeu sa-l scape de necazuri, iar Dumnezeu se roaga de om a-si schimbe purtarile. Socotiti si voi, care de cine sa asculte întâi?Arsenie Boca
aidaciolac spune:
BAu
Si eu cam somnambula ...
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
danitin spune:
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag