Timisoara, Impreuna!(130) Campanie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 12
aidaciolac spune:
Fetelor , a vorbit cineva cu Danutza noastra azi?
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
anda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac Fetelor , a vorbit cineva cu Danutza noastra azi? Aida Poze cu noi "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
nu. a incercat doris, nu raspunde.
astept si eu sa ne spuna ce face. Dani, pusi.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
danitin spune:
Dragelor, multzam mult de interes. Nu-s pregatita sa zic nimic, ca ma ia plansul si ma fac de miru lumii. Chiar nu pot detalia. Voi ma intelegeti si ma bucur ca va ganditi la mine. Deocamdata ma "droghez" cu multa munca si stau cat pot de mult cu spiridusul ... sper sa fie bine dar parca nici sa sper nu am putere.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
miraklucker spune:
Mai Aidule v-as primi si maine la mine , doar ca eu nu stau la munte. noi nu avem pic de zapada. Dar daca vreti spune ca se poate organiza ceva.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
anda spune:
citat din mesajul lui danitin Dragelor, multzam mult de interes. Nu-s pregatita sa zic nimic, ca ma ia plansul si ma fac de miru lumii. Chiar nu pot detalia. Voi ma intelegeti si ma bucur ca va ganditi la mine. Deocamdata ma "droghez" cu multa munca si stau cat pot de mult cu spiridusul ... sper sa fie bine dar parca nici sa sper nu am putere. Mamica de spiridus "Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa." Coco Chanel NOI Spiridusul meu drag |
Va fi bine Dani draga! Sigur ca va fi bine.... Bafta multa sa treaca orice ar fi. Si cind vine vestea buna, scrie-ne. Pusike si fi barbata.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui danitin Dragelor, multzam mult de interes. Nu-s pregatita sa zic nimic, ca ma ia plansul si ma fac de miru lumii. Chiar nu pot detalia. Voi ma intelegeti si ma bucur ca va ganditi la mine. Deocamdata ma "droghez" cu multa munca si stau cat pot de mult cu spiridusul ... sper sa fie bine dar parca nici sa sper nu am putere. |
o dana ca de dimineata tot ma gandesc la tine zi cum te putem ajuta
mira draga merci mult zau ca daca as mai putea sa o transport m-as opri in primul loc cu zapada , fara programare si deranj doar zapada , ca as gasi o camera pe undeva
claudia zici ca iti place cum injura Kissy
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
silvana75 spune:
Claudia, CESNITZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maria, bag ca migu de azi dimineata iar hazbandu raspira si aia cu portia ca m-am facut afurisita
Dana, ma gandesc si eu la tine
Deya, tin pumnii sa fie bine maine
Pentru campania de Craciun din partea mea
Edit. Am pus cateva poze de ieri de la sanius (ca am fost si u o tura cu ei spre seara)
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
aidaciolac spune:
afurisitooooooou
aaaiiiii silvano ceva patinuar nu este? sa am unde sa sparg gheata ca pe derdelusul ala eu sigur ma agat de firele de curent
Aida
Poze cu noi
Mariaa spune:
dana, sper ca esti ok! ai grija de tine si nu da alarma ca ne postam la usa ta in 5 minute! vezi ca aici totul se poate!
silva, esti criminalaaaaa da-mi si mie reteta cu portia derdelushul ala imi aminteste de niste locuri dragi pe unde ma dadeam cu sania cand eram copil! foarte fain!!
mira,
recapitulam:
azi la ora 17 in Unirii la fantana, ne intalnim doris, geta, gabi si eu.
mihi, katik, lore, cum facem, veniti?!
acestia sunt copii la care mergem
1.Marinela 12,4 ani
2.Adina 14,9 ani
3.Fernanda 10,10 ani
4.Sara 3 ani
5.Emanuela 13,11 ani
6.Sabrina 13,5 ani
7.Anisoara 5,3 ani
8.Andreea 10,9 ani
9.Mihaela 13,9 ani
10.Cristina 7,7 ani
11.Ionut 12,9 ani
12.Daniel 8,3 ani
13.Gabriel 4,1 ani
14.Emanuel 6,6 ani
15.Alexandru 2,3 ani
16.Emanuel 9,5 ani
17.Miroslav 13,5 ani
pupez toti bolnaviorii sa treaca toate alea
sa aveti o zi frumoasa cu soare in suflet si-n ochi.
o fi devreme pentru ?!
looking for my sunshine
+13
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
claudia74 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mariaa
mira, un cont iban nu te ajuta mai tare?! daca da, da un PM sa-ti comunic un nr de cont iban! ...si ne lasi asa fara niste poze??? cu zapada auzi... fie-ti mila de noi...vrem pozeeee!! pupez carliontatii looking for my sunshine +13 www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica "The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering. It’s the way that I found freedom! " byron katie |
Mariaa da-mi si mie contul si Ibanul tau .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna