Timisoara, Impreuna!(130) Campanie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 11
Criss75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
... si oare cum as fi putut sa stiu! sa fie 2 situatii trase la indigo si tot nu poti spune ca persoanele alea au simtit la fel. Putem doar sa pretindem ca stim ce simte x si y. Suntem total diferiti nu numai la infatisare. Terapia prin ras care o fac este probabil ca sa raman intreaga la cap cat mai mult timp , ca e clar ca ma paste nebunia. Ce simt eu nu pot explica si nimeni nu poate zice cu certitudine chiar daca a trecut prin asta exact asa. Ce am simtit cand a miscat prima oara si cum s-a schimbat intreg universul in care traiam si pe care il cunosteam in momentul in care am vazut-o prima oara nu poate exprima nimeni.Cum totul a disparul in negura timpului si a reaparut altul mai luminos si mai frumos , cu vise ce pareau adevarate si cum timpul s-a oprit in loc pt a admira acea creatura care schimba vieti. Ca am crezut ca iubesc cu ardoare era doar o parere si ca de fapt am stiut ce e iubirea adevarata doar atunci cand am atins-o nici asta nu pot exprima si explica. Toate conceptiile in care credeam s-au spart in momentul cand am tinut-o in brate ... si s-au schimbat. Ca o iubesc pana la dementa nici asta nu poate sti si simti nimeni in locul meu. Ca ma simt pierduta si incerc sa ma agat de orice pai sa mai rezist putin oare stie cineva? Oare ar fi corect sa cad acum? Ca ochii ei se uita la mine si ma intreaba si eu nu am raspuns , oare cum sa nu o iau razna. Ca simt ca totul se naruie in jurul nostru , ca universul cladit atunci a fost o minciuna , ca visele si sperantele au fost doar bule de sapun , ca betia de fericire care am trait-o cativa ani se va lasa cu o mahmureala groaznica , ca drumul pe care merg este total instabil si in orice clipa se poate termina totul ca sa nu mai spun ca e ceata totala din fata. Oare ma poate acuza cineva ca RAD? Are cineva curajul sa zica ca stie ce simt? Eu nu cred. Noapte buna Timisoara! usor , sa visati frumos si pentru mine! Aida Poze cu noi "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
Aida, m-ai facut sa plang.
Esti un fenomen, esti incredibil de puternica. Iti doresc din tot sufletul sa ti se implineasca toate dorintele. De fapt singura dorinta, aceea de a-ti vedea copilul sanatos. Nu stiu ce as putea sa iti spun. Cred ca nici nu am dreptul sa iti spun ceva...
Criss si Alex (11.05.2003)
Doris-Alina spune:
Deianira, rezolvat, un pic iritata tanti aia, dar, per total, rezolvat...
Ti-am tras o semnatura...beton...
Nici un merci, chiar mi-era in drum...
Maine vin si eu in Unirii, la 17, cu banutii mei...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
gabirus spune:
Candva la inceputurile timpului omul nu cunostea stricaciune nici in spirit, nici in materie, pentru ca a fost creat dupa un Arhetip cu totul perfect. Dar s-a intamplat acea nefericita cadere si de atunci totul e altfel. Nu exista o separatie intre corp si spirit, daca spiritul e afectat, corpul simte si invers. E un lucru care se transmite din generatie in generatie si e inscris in genele noastre, e impregnat adanc in mediul in care traim si pe care il afectam.
Suntem cu totii co-vinovati de raul si suferinta fiecaruia din noi din simplul motiv ca suntem cu totii oameni si am contribuit ca lucrurile sa ajunga in acest punct. Si la fel de bine fiecare din noi poate fi un factor de bine si de echilibru in lume. E doar o chestiune de a lua o decizie. Chiar daca esti in cea mai crunta suferinta, tu decizi in care parte a baricadei esti. Si nu uita: cei mai buni sunt si cei mai greu incercati! Pentru ca miza este enorma: viata. Si nu asta fizica de acuma, care e compromisa oricum. Ci cea in potenta, cea adevarata.
Singura sansa a fiecaruia dintre noi este sa creada in acel Arhetip dupa care am fost creati si dupa modelul caruia suntem, in esenta, nepatati si nemuritori.
Aida, oricat de absurd ar parea: esti incercata atat de greu (nu de Dumnezeu) pentru ca ai ceva foarte pretios: un suflet deosebit si o iubire nemasurata. Exista niste "entitati" care nu suporta asa ceva si cauta sa distruga asta cu orice pret. Nu te lasa atrasa in capcana, nu te revolta, nu fii furioasa pe viata (si nici pe tine): Binele nu are nimic de-a face cu ceea ce ti se intampla tie si copilului tau drag.
Imi cer scuze daca am fost incoerenta.
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
Mariaa spune:
mihi, lore - as vrea sa stiu daca veniti maine sau vin eu la voi - daca e ultima varianta, dati un PM cu adresa voastra la anda cu care o sa vorbesc la telefon; eu maine nu am net peste zi si de la job merg direct in oras la intalnire cu fetele de unde as vrea sa trec pe la care nu poate veni, asta insemnand cam dupa ora 19.
gabi, adu maine datele de firma!
avem lista cu lucruri:
-set caciulite,fular,manusi, diferite modele si culori, în functie de vârsta;
-batiste hârtie, servetele de masa; (pentru împachetarea sandviciurilor)
-sosete – nr. 32- 42
-maieuri – de la 10 la 15 ani
-joc de sah/table, remmy, carti de joc, monopoly
-cosmetice fete + baieti: deo-roll, spray, gel de dus, sapun, sampon par, tampoane igienice (fete), gel par
-daca doriti sa aduceti alimente, avem nevoie de: compoturi(nu de prune), biscuiti, napolitane, corn cu ciocolata (pentru a pune pachet la scoala pe lânga sandvici).
-acvariu
-masinute
-mingi fotbal
-cercei, bratari, agrafe, cordelute, elastice de par
in functie de cum ajung banii o sa mai agaugam cate ceva la cele de mai sus; pentru joi la cumparaturi avem una bucata anda, doris, deianira si eu.
cel mai probabil vom face niste pungulite personalizate fiind vorba de 17 copii baieti si fete (avem numele si varsta fiecaruia )
anda croseteaza maine doo pe fata doo pe dos sa vedem cate din fiecare trebuie luate si joi sa avem lista la fix cu ce si cat trebuie luat!
mira, daca citesti maine aici si ti-e ok un nr. de cont - anunt-o pe anda si prin ea iti comunic un iban!
edit: am corectat greselile.
looking for my sunshine
+13
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
Deianira spune:
Beton, Doris, beton . De tantile alea de acolo ce sa zic... nu pot sa le apar ca am avut niste experiente cu ele... mi-au pierdut o cerere si au recunoscut abia dupa vreo luna jumate cand ma trimiteau deja de la unii la altii si ma faceau nebuna in fata . Eu am avut o experienta tare proasta cu ei, pacat ca acum s-au schimbat lucrurile si trebuie sa apelam la ei, inainte nu era asa.
Ii bine ca ne-am organizat, eu am trimis ibanul la Misha si Mmmaria, deci ar trebui sa ne intre si de acolo niste banuti.
Abia astept sa mergem, am intrat in joc... parca mi-era urat sa merg pe la centru de cand A. nu mai e acolo, aveam impresia ca o tradez .
Noapte buna, Timisoara .
miraklucker spune:
acum juma de ora aterizai acasa.........
Maria....ok dati-mi un nr de cont. cu toate ca trebuie sa recunosc ca nu ma prea descurc. M-am gandit la sora-mea, dar pana ajunge ea la voi ( ca e si ea rau alergata cu multe) trece anul, iar eu, din pacate abia zilele trecute am citit pe aici.
O sa mai intru maine inainte de pranz iar in pauza alerg la posta si pun banii in cont.
...zapada
Deianira sa stii ca eu am mai trimis asa banuti si au ajuns de fiecare data.
Mihi si mie mi-e dor de voi......din oct mi-am schimbat serviciul. sunt mult mai apoape fac 20-30 min plec la 8-8.30 sau chiar 9 dar sunt zile cand ajung tot la 8-9 seara acasa. Asta e. sper sa se merite candva schimbarea.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Mariaa spune:
wow mira !! ce de zapadaaaaaaaaa!!! nush daca stii...io va ador!! dintotdeauna mi-am dorit 3 copii! tu si mihi sunteti asaaaa, ca un vis (din afara ) mai ales pozele alea in care sunt toti 3 copii...un deliciu
daca tie ti-e mai ok prin sora ta, merg eu la ea maine sau miercuri!
ar fi si mai rapid si mai comod si pentru tine poate. te pup tare ca faci efortul asta sa fii alaturi de noi
silvana, unde esti iubita?? esti oke?? huzbantu mai respira?? te pup si io apasat si special
gabi esti pansament pe rana! sa te tina Dumnezeu sanatoasa!
looking for my sunshine
+13
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
miraklucker spune:
Maria.... esti o dulce,
editez........
am vorbit cu sora-mea. O sa-ti dau nr ei de tel.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
anda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miraklucker acum juma de ora aterizai acasa......... Maria....ok dati-mi un nr de cont. cu toate ca trebuie sa recunosc ca nu ma prea descurc. M-am gandit la sora-mea, dar pana ajunge ea la voi ( ca e si ea rau alergata cu multe) trece anul, iar eu, din pacate abia zilele trecute am citit pe aici. O sa mai intru maine inainte de pranz iar in pauza alerg la posta si pun banii in cont. ...zapada Deianira sa stii ca eu am mai trimis asa banuti si au ajuns de fiecare data. Mihi si mie mi-e dor de voi......din oct mi-am schimbat serviciul. sunt mult mai apoape fac 20-30 min plec la 8-8.30 sau chiar 9 dar sunt zile cand ajung tot la 8-9 seara acasa. Asta e. sper sa se merite candva schimbarea. Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006) Poze noi.....cu noi |
nu creeeed. deci nu cred....nu cred
miraaaa, ala-i paradisul??? eu asa mi l-am imaginat intotdeauna
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
aidaciolac spune:
gabi merci mult eu tot de partea asta a baricadei raman. Sper sa nu ma schimb. Am avut o perioada cand am fost furioasa sau asa credeam eu ca eram , dar am inceput sa inteleg niste lucruri... dar asta nu inseamna ca sunt de acord sau ca imi convine...
criss scumpa , te , nu mai stiu nimic de tine
deianira ai un suflet mare jos palaria
mira zau ca daca vede Kissy pozele incepe sa ma dispere ca vrea si ea acolo
Wow fetelor ce bine v-ati organizat. Sunteti extraordinare in parte si pe fiecare
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"