Timisoara, Impreuna!(130) Campanie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 10
claudia74 spune:
Hai la mine la o portie de gulas Katik inca mai fierbe dar acusi e gata ,am ardei de varza de la mama si fac niste taitei sau galuste,mai am si praji de sambata cu crusta de migdale.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
aidaciolac spune:
wow frate , ce e cu voi
gabi draga , stai linistita , ca atatea mi-au auzit urechile in anii astia ca nu cred ca mai sunt amestecuri de cuvinte care m-ar mai putea soca.. Nu cred ca am aruncat cu rosii in nimeni , am avut doar o slabiciune ... ca mai trebuie sa rabufnesc si eu si sa ma descarc , nu doresc la nimeni sa imi fie in preajma in momentele alea
claudia si cam in cat timp va veni rezultatul ala?
... mai putin si pun poze cu bradul , poze facute aseara. Mai vrea cineva sa cumpere
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Mariaa spune:
am ajuns si io home, mor ca inca n-am net la lucru
aida, cum am spus, tot pentru ca imi pasa te pup pe suflet
dana, sper ca nu-i draq' chiar asa de negru ai grija de tine!
m-am intalnit cu deya, mi-a dat si ea banii si maine ramane sa ne vedem in Unirii la fantana la ora 17.
brb
looking for my sunshine
+12
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
aidaciolac spune:
Braduletz bradutz , bradutz
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Mariaa spune:
pe mine ma ia cu transpiratii in palme vineri s-o anuntat si huzbantu' la vizita la cupii
doris saru'mana ca ne-ai salvat cu depunerea cererii la centru astazi!! ejti de milioane!
aidule, si totusi ce-si doreste kissy sa-i aduca mosul?!
claudia, cum sunteti?
mihi, luv iu
ana, unde ai disparut??
katik, multa sanatate!!
eu am sunat la directie astazi sa vad ce fac asistentele sociale de nu mai vin in vizita aia odata sa primim atestatul anul asta macar! a ramas ca teoretic pe saptamana viitoare ne vor vizita! incep sa intru in 'criza de timp'
looking for my sunshine
+12
byron katie
aidaciolac spune:
Kissy mica si hamsterii:D
Aida
Poze cu noi
Mariaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miraklucker Buna seara dragi timisoarence. as vrea tare mult sa ajut si eu in campania voastra. Dar am citit abia ieri. Daca ma ajutati cu o adresa maine as pune niste banuti la posta. Sper sa nu fie prea tarziu. ...noi suntem bine obisnuit, copii nazdravani ca deobicei, nu li se termina bateriile niciodata. Tocmai ne-am intors de la socrii de la munte. Zapada muuuuulta si copii bucurosi nevoie mare. |
mira, un cont iban nu te ajuta mai tare?! daca da, da un PM sa-ti comunic un nr de cont iban!
...si ne lasi asa fara niste poze??? cu zapada auzi... fie-ti mila de noi...vrem pozeeee!!
pupez carliontatii
looking for my sunshine
+13
byron katie
claudia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac Kissy mica si hamsterii:D Aida Poze cu noi "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
ce frumos rade Emma cica Moas'ta pe gheatza!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Doris-Alina spune:
Sara buna...
Am sosit si eu home, am stat cu Ines, ne-am uitat la dvd-uri cu Barbie, ne-am jucat, super...
Maria, rezolvat cu cererea, caut imediat nr. de inregistrare, si-l scriu aici.
Aida, superb bradul vostru...
Anda, io maine fac tort de mere, o sa-ti pun link, sa vezi ce bunaciune arata...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Deianira spune:
Acum am ajuns si eu acasa si am intrat imediat sa vad ce mai e pe dc .
Ma bucur ca ne organizam si o sa mergem la copilasi. Am primit azi lista cu ceea ce au nevoie, o sa o trimit Mariei si in functie de cati bani strangem ne orientam ce o sa cumparam . Ma bucur ca nu au scris pe lista doar "chestii folositoare" gen servetele si sosete ci si jucarii, deci stim exact ce sa luam. In plus, sunt trecuti toti copiii si varsta lor exact.
Doris, esti o draguta! Multam frumos , chiar nu stiam cum sa ma mai impart ca am o saptamana full (azi e cea mai "libera" zi si abia am ajuns acasa si sunt plecata de dimineata). Te-ai descurcat cu datele mele?
Mariaa, sper ca nu te-am speriat azi ca te-am sunat asa brusc si fara jena .
Aida, am citit si eu despre tine si Kissy dar mi-era jena sa ma bag ca musca-n oala. Esti o mama minunata, te admir enorm pentru felul in care i te dedici pisicutei tale .
Mira, daca doresti sa ajuti ideal ar fi sa pui banutii intr-un cont. Pentru ca am decis sa ne organizam rapid, vineri vom merge la copii, si prin pliculet ajung mai greu (sunt subiectiva pentru ca in ultima perioada am avut niste experiente naspa rau cu posta romana si cu firmele de curierat de asemenea).
Va pup, fetelor, o sa mai intru sa vad ce zice Doris, daca a fost ok cu cererea.